zamiast takiego badziewia mogliby ekspedycje naprawić
Posts by fundamental44
-
-
i tak dużo tego wyszło, obrońcy szybkiej odbudowy
-
z moich obserwacji wynika ze ekspedycje popsuły się wraz z nadejsciem nowych nagród mających na celu poprawę ekspedycji na przykład o 15 % surowców, i tak mając tą nagrodę aktywowaną powiedzmy że ekspedycje przynosiły mi podobne zyski jak z czasu bez tych nagród ale za to bez tych dodatków jest ogromna róznica na niekorzyść z ekspedycji,
-
Graty Glaca, dobrze że Ci się chce
, obrońcy sz.o -
a jednak wstawiłeś, gz, nasz długo chowany na urlopie zawodnik

-
No cóż ta gra nie wybacza błedów, atakującemu gratuluję, Smooku szybkiej odbudowy lub odpoczynku od cyferek, decyzja po Twojej stronie,pozdrawiam.
-
za długa była tu cisza, siadło konkretnie. Atakującym gratuluję upolowania takiej floty , obrońcy szybkiej odbudowy, dok coś odda zawsze
-
Za stara ta szkoła że równa się do lepszych, no cóż obrońcy odbudowy
-
a jak pisze prawde to najlepiej obrazić mnie i i od troli wyzwać
jest spora róznica między prawdą a Twoją opinią, co do obrażania to może tez się zastanów czy warto uzywać do słów o urlopie przymiotnika bohaterski i czy nikogo to nie dotknie, agresorom jeszcze raz gratuluję
-
Daj już spokój z tymi urlopami, są wakacje a Ty się uczepiłeś, być może jeszcze powinni się Ciebie eQzorcysta pytać czy mogą iść, atakującym gratuluję wlotów
-
atakującemu gz, Gradobitka szybkiej odbudowy i tak pokazałeś tutaj na uni niesamowitego skila do wrogich flot , ubiła Cię jedyna flota która mogła
-
ja tu przestaje kumać baze! może zaczną nam organizować leśne ustawki FURIA vs SMERFY
Ale tylko na zasadach gentleman's agreement, gz atakującemu
-
Gratuluję wjazdu, mega szybka akcja, wpisuję się tutaj bo to ja miałem być po prawej stronie tak sądzę, obrońcy sz.o