Display MoreDisplay MoreDisplay MoreSłuchajcie, bo ta wasza zbiorowa masturbacja pod raportem Top 6, który ubił kogoś z Top 548, robi się po prostu niesmaczna.
Poziomek, ty legendarny'? Legendarne to jest co najwyżej twoje parcie na szkło i strach przed kimkolwiek, kto ma więcej niż dwie floty na krzyż. Pisanie o bitwie o kompot i zapachu konfitury' to szczyt żenady , to nie była bitwa, tylko egzekucja na kimś, kto przy tobie jest ekonomicznym zerem. Czym ty się chwalisz? Że z taką przewagą punktową potrafisz kliknąć atakuj na kogoś o pół tysiąca pozycji niżej? To nie jest zimna kalkulacja,to jest zwykłe polowanie na słabszych, bo na kogoś z Top 20 najwyraźniej brakuje ci jaj.
A wy, klakierzy z sojuszu – te wasze 'kroniki' i ody do szefa' to czysta komedia. 'Galaktyka pamięta'? Galaktyka to ma z was niezłą bekę. Robienie skoku stulecia z bicia Warka to tak, jakbyście ogłaszali święto narodowe, bo wasz mistrz potknął się o krawężnik i nie wybił sobie zębów.
'Czas gasić światła'? Raczej czas wyjść z tej piaskownicy i przestać udawać wielkich wojowników. Jesteście mocni tylko w gębie na forum i w biciu graczy, którzy nie mają jak wam oddać. Prestian, gratuluję odwagi ,bij dalej maluchy, bo w swojej lidze jesteś pewnie tylko tłem dla prawdziwych graczy. Bawcie się dalej w tym swoim słoiku, dopóki ktoś konkretny nie sprawdzi, co tam u was słychać.
Czekamy na raport z kimś z Top 50, czy limit 'odwagi' na ten rok faktycznie już się wyczerpał na Top 548?
Widzę, że najwięcej do powiedzenia ma gość, który sam został zezłomowany kilkakrotnie, i to w sytuacjach, gdzie dysponował flotą, którą mógłby obdarzyć dwudziestokrotność mojego konta. To raczej nie czyni z ciebie żadnego autorytetu ani „guru”, który ma prawo kogokolwiek pouczać.
Gdyby ten tekst napisał ktoś, kto faktycznie coś zrobił na tym uni – pokroju YGREK-a, który realnie zostawił tu ślad – można by to jeszcze traktować poważnie. Ale w twoim przypadku to wyłącznie jad wylewany na forum, bo w grze najwyraźniej niewiele wychodzi.
Druga sprawa: Spawacz, poza szczekaniem na forum, nie pokazałeś absolutnie nic. Zero konkretów, zero wyników, tylko frustracja ubrana w pseudo-moralizowanie. Tak zachowują się dzieciaki, które pokłóciły się o grabki w piaskownicy, a nie gracze, którzy mają coś do zaoferowania.
Forum jest od wrzucania starć, zwłaszcza takich, gdzie procenty są pięciocyfrowe. Nikt nie potrzebuje twoich wskazówek, jak mamy się gratulować ani kogo mamy bić. To nie twoja sprawa.
Jeśli kiedyś pokażesz coś więcej niż hejt i wywody spod budki z piwem – wtedy pogadamy. Do tego czasu oszczędź nam wykładów o „odwadze” i „honorze”, bo brzmią wyjątkowo pusto w ustach kogoś, kto sam regularnie ląduje na złomie.
Tak na koniec tylko dodam, że przez pewien moment nawet na swój sposób lubiłem Cie. Teraz widzę że jesteś tylko sfrustrowanym dzieciakiem i nie dorosłeś do tej zabawy
Bez odbioru
Poziomek jeszcze raz Graty a Obrońcy SzłoIdź się pobaw czatem gpt, najlepiej ci to wychodzi, i wklej jakieś opowieści z dupy
Skoro jedynym argumentem jest „idź do ChatGPT”, to chyba sam przyznajesz, że z treścią merytoryczną jest u ciebie krucho.
Jeśli nie masz nic do dodania poza zaczepkami, to może po prostu… nie dodawaj nic. Kolego niesympatyczny ja żyłem w czasach kiedy nie było telefonów komórkowych a jedynym ChatGPT to była Encyklopedia Popularna PWN, także wsadź se w nos swoje infantylne wywody
Bez odbioru
Nie obchodzi mnie kiedy żyłeś, stwierdzam fakt