Widac ze Pani nastukala panckow i teraz bedzie sie dzialo![]()
Posts by GloryDragon
-
-
Palto i jego Bunkier, Anathema i jego flota, wynik nawet nawet

-
Gratulacje
a dla obrony
i lepszego Fleet save -
ehh i znow
zysk ladny, oplacalny
-
Znow spakowany, ile tego juz
Graty, lataj i buduj
-
Gratulacje, plany byly, ale sam tez dobrze na tym wychodzisz, tylko tak dalej

obroncy

-
Gratki, zawsze do przodu, a zwlaszcza jak susza
nastala
-
-
Witam. To ja dodam od siebie kilka slow. Zwykle flota wracala jak najpozniej z fsa czyli okolo 21. Wiedzialem ze Shin caly czas skanuje ale tez byly dni ze byla cisza. Natomiast w ten dzien fs wrocil wczesniej zajety pracami na ogrodku , wypatrzyl flote Glory. Takze wiedzialem ze beda sciagac rogale w nocy. Ale dlaczego nie puscilem floty w 4 gale tego niewiem. Zwykle tak robilemjak ktos wyczail flote.Tytaj w 2 gali miałem 3 graczy z FBoss obok siebie nawet lotki nie musieli robić dla GS. Natomiast 90 procent fsow byly na pz;) wiec juz rano byloby po akcji ale jak wspomnialem wiedzialem co sie swieci, puscilem stacjonuj ,pech chcial ze spalem jak susel czasami się człowiek przebudzi na siku czy cus w nocy sami wiecie, może coś bym zdziałał. Także gratulacje , ta flota była czysto z expow ani jeden statek bojowy nie został stworzony ze stoczni.
nie zrobiłem nią ani jednego ataku
szkoda mi bunkierka bo sobie postawiłem taki cel, ale może wrócę. Gratulacje dla atakujących, przypomniały mi się słowa z Władcy Pierścieni przed atakiem na helmowy jar ; co człowiek może zrobić przed tak niszczycielska siła?. Byłem sam.
satysfakcja ze aż 4 trzeba było;).Musze przyznac ze w pewnym momencie zwatpilem, floty dlugo nie bylo widac, tak jak pisales, 4 gala lub 2.
Az shin znow przypomnial mi o tobie, skan i flota byla. Ugadane, ryzyk fizyk i ruszylismy. Myslalem ze jak czasami wbijesz po wyladowaniu floty, ale tu akurat prawie 2 godziny klikania nam dales

, ale wyklikane.Mozesz powiedziec, ile sekund bylismy po ?
Wroc i buduj bunkier dalej. Jak pisalem wczesniej

-
-
Pieknie, tylko Pogratulowac, super zysk.
Obroncy
Dlugo i skutecznie pilnowal flotki. -
Zobaczymy co zrobi Team,bo ewidentnie zawiodly usterki techniczne,ale wiadomix jak dzialaja
Gdyby nie Przerwa techniczna, która wskoczyła w czasie ostatniej waszej fali, to obeszło by się smakiem, a tak to taka nagroda pocieszenia ;D Takie ciaski zamiast tortu
Ale gratuluję zawzięcia i przetapiajta 

No tu przyznam ze na pocieszenie, czas z falangi nagrany co do sekundy, a latwo nie bylo. Niestety jak wspomnialem , praca utrudnila mi liczenie, na szybko niezbyt poplaca

Jak wlaczasz program ktory za Ciebie wszystko robi, nazywasz liczeniem? jak dla mnie to nieudolnosc
Ciekawe, czy wspomnialem o programie ? Nie, na szybko recznie w pracy liczylem, jak czytac nie umiesz, nie moja sprawa, a przyznalem sie do winny ze blad popelnilem, taki madry, poakrz swoje akcje z liczeniem programem, ja moge, a ty

-
Co za zysk, Pieknie, gramy dalej.

-
-
Ooo widze multikonto znow pospawane i zezlomowane

Obroncy

-
Gdyby nie Przerwa techniczna, która wskoczyła w czasie ostatniej waszej fali, to obeszło by się smakiem, a tak to taka nagroda pocieszenia ;D Takie ciaski zamiast tortu
Ale gratuluję zawzięcia i przetapiajta 

No tu przyznam ze na pocieszenie, czas z falangi nagrany co do sekundy, a latwo nie bylo. Niestety jak wspomnialem , praca utrudnila mi liczenie, na szybko niezbyt poplaca

-
Niestety dzis moj kunszt Matematyczny pokazal sie ze zlej strony, Blad nie maly ale banalny, szkoda, bywa i tak.
Gramy dalej i bawimy sie dalej, dziekuje za kolejna wspolna akcje.
Obroncy
i do nastepnego razu. -
Gratulacje, szybka akcja a jaki zysk

-
Gratki, kolejna dobrze pilnowana flotka, poszla spac. Gramy dalej

ale widze Urlopik juz jest. -
Nie musze, wystarczy ze ty jestes,