Szczerze, nie chcialem sie tu wypowiadac, nawet ST dodawac, nie posiadam polskiej klawiatury, wydalem tez troche Zl na anty, na ekspy i komandora, wiec napewno dla kazdego grajka juz jestem na przegranej pozycji. Widze tylko smiechy, zagladanie w portfel, dobrze wiecie, odkad ogame wprowadzilo Anty za kase, ludzie kupuja, jeden mniej, drugi wiecej, po co gracie, jak wam Pyskliwy, dziececy grajek bez skila ale z portfelem utrudnia ta gre ( ja mam inne zdanie ). Zagrajcie w inna gre, sorry, wszedzie teraz tak jest.
Nasmiewacie sie co Top 1 wyrabia, ale z waszej strony tylko BFS, sciagnijcie moona, wyklikajcie na falandze stacjonuj, policz czas, moze policz czas Fsa z PZ, no ale rakiety jednak lepsze, troche obrony pojdzie albo pelzaczy, najlepiej, bezpieczniej.
Testie nie ruszam w grze, podziwiam Kulture wypowiedziach, smieszne ale nie obrazajace. Szybkiej odbudowy .
Anathema, policzyles czas, obojetnie czy z moonem czy bez, testie byl bez szans, ale jak pisalismy i jak w memie, zlotowki beda ich interesowac.