Kilka lat nie byłem na forum ogame
...
A Więc wg mnie
Pokojowe x 5
Ładowność sond szpiegowskich: NIE
ZMIANA ZLOMU 70% flota 30 % obrona albo 80 % sama flota bez zlomu z obrony
Brak pomijania pustych układów
Jest duzo ciężej wyliczyć jakąkolwiek flote a ktos kto jest 100 ukladow dalej zamiast leciec 45 min, leci 19 min....wg mnie bezsens szczegolnie ze gracze nie budują flot...
Wiec sugeruje:
Wg mnie GF powinno oblokowac potencjał walk z piratami i obcymi podczas ekspedycji...dla klasy odkrywcy, a to ze względu na to ze osoby majętne maja duzo większe szanse na szybsze rozwinięcie konta niz osoby których tych pieniędzy na antymaterie nie mają, nie zaglądam również nikomu do portfela ale ogame sie wyludnia i wielu graczy kończy grac przez dysproporcje paczkujących względem tych którzy nie paczkuja...przy obecnej sytuacji osoby latajace ekspedycje bez anty nie mają żadnych szans,poza tym flociarzy ubyło...osoba paczkujący moze dorobic sobie 10 mld floty od tak....osoba bez paczek nie może...
Więc drogie GF, czas chyba przemyśleć temat, jedynym możliwym chyba rozwiązaniem zeby gracze wrócili chętniej to uwolnić ponownie potencjał walk na odkrywcy z piratami, ludzie zaczna chętniej grac i przede wszystkim budowac floty, wieksza rywalizacja, bardziej wyrównana walka, wg mnie takie osoby rowniez beda paczkować, bo można grac na odkrywcy i robic paczki dzięki formom zycia...czekam z niecierpliwością