o kutwa, ale zysk. graty.
Posts by Geralt
-
-
widze, że doskonale wiesz kiedy działają. coś jeszcze potrzeba, żeby widzieć intencje tego człowieka?
i nie, nie mówie o czasie obecnym geniuszu.
-
pytanie tylko do czego twórca tematu tutaj zmierza z swym początkowym pytaniem ?
większość się już domyśla, ale łatwiej napisać to wprostkolo szuka usprawiedliwienia do farmy botem, już 2 bany wyrwał.
wokół niego na galach wszędzie świecą się idlerzy i zawsze jest wyfarmione do czysta. kwestia czasu jak wyłapie perma.
-
Czy obrońca ma na planecie Rocków i wybudowaną Fabrykę wydajnego recyklingu na 7 poziom?
Bo wychodziłoby, że zebrał dokładnie 4,2% z PZ, a to odpowiadało by 7 poziomowi tego budynku.
Trafiony zatopiony. człowiek uczy się ogame całe życie musze zmienić cel o który rozbijam floty z expów
-
Witam.
Chciałbym spytać, który rozpruwacz zebrał złom. Ten mój, który uległ zniszczeniu, czy ten obrońcy, który nie istnieje?
W prawym górnym rogu ewidentnie pisze, że 0 rozpruwaczy zebrało... 60kk złomu...
Pzdr
-
no to mówię, wstrzymajmy przelewy na dłuższy czas, to mobilizuje
-
U mnie coraz to gorzej z tych ekspedycji wpada. Średniego dropa to widzę 3-4 razy na 100 lotów. do tego średnia ilość pustych lotów to 30% jak patrzeć tydzień do tygodnia i miesiące. dziś odnotowałem 37% pustych. Max drop to raz na kwartał trafię. badania stale jakieś rozwijam ale zamiast więcej to jest coraz mniej.
Moje pytanie jest proste czy coś z tym będzie robione? czy jest jakiś magiczny sposób na poprawę dropu z ekspa?Wstrzymaj się póki co z rozwijaniem badań do ekspedycji do czasu, aż pojawi się oficjalny jakiś komunikat...
-
u mnie też to ostatnio tak wygląda, strasznie działa na nerwy. na 14 slotów mam non stop 2-3 opóźnienia i 2-3 piraci/obcy.
-
przy okazji, nie wiem czy to błąd trackera czy gry, ale mamy taki absurd
-
ciekawi mnie tez jaki będzie tego finał .Zakładając ze ta informacja dotrze do Gf ciekawe co usłyszymy , ze jak cos nie pasuje to poprostu nie wysyłaj expo ? czy beda palić Jana ze nie ma takiego problemu ? może cichaczem oni coś " popsuli " bo stwierdzili ze za dużo tego dostajemy w ekspedycjach 😁😁
śmiałe założenie, że to trafi do GF. moim zdaniem sprawa nawet nie opuści tego forum, ale chciałbym się mylić
to może by tak zbojkotować płatności na tydzień, może dwa?
-
Witam.
Mam do kupienia antymaterie za euro zamiast złotówek. Gdzie to zmienić żeby z powrotem w pln płacić? bo za Euro bardzo się nie kalkuluje... około 15% drożej
Wszędzie mam ustawioną lokalizację na naszą. Problem występuje na chrome i firefoxie.
Chyba, że to błąd?
-
to dobrze wypieczony KOTlet. gz Marysiu