Posts by Geralt

widze, że doskonale wiesz kiedy działają. coś jeszcze potrzeba, żeby widzieć intencje tego człowieka? :D

i nie, nie mówie o czasie obecnym geniuszu.

pytanie tylko do czego twórca tematu tutaj zmierza z swym początkowym pytaniem ?
    większość się już domyśla, ale łatwiej napisać to wprost

kolo szuka usprawiedliwienia do farmy botem, już 2 bany wyrwał.

wokół niego na galach wszędzie świecą się idlerzy i zawsze jest wyfarmione do czysta. kwestia czasu jak wyłapie perma.

Czy obrońca ma na planecie Rocków i wybudowaną Fabrykę wydajnego recyklingu na 7 poziom?

Bo wychodziłoby, że zebrał dokładnie 4,2% z PZ, a to odpowiadało by 7 poziomowi tego budynku.

Trafiony zatopiony. człowiek uczy się ogame całe życie :) musze zmienić cel o który rozbijam floty z expów ;)

U mnie coraz to gorzej z tych ekspedycji wpada. Średniego dropa to widzę 3-4 razy na 100 lotów. do tego średnia ilość pustych lotów to 30% jak patrzeć tydzień do tygodnia i miesiące. dziś odnotowałem 37% pustych. Max drop to raz na kwartał trafię. badania stale jakieś rozwijam ale zamiast więcej to jest coraz mniej.
    Moje pytanie jest proste czy coś z tym będzie robione? czy jest jakiś magiczny sposób na poprawę dropu z ekspa?

Wstrzymaj się póki co z rozwijaniem badań do ekspedycji do czasu, aż pojawi się oficjalny jakiś komunikat...

ciekawi mnie tez jaki będzie tego finał .Zakładając ze ta informacja dotrze do Gf ciekawe co usłyszymy , ze jak cos nie pasuje to poprostu nie wysyłaj expo ? czy beda palić Jana ze nie ma takiego problemu ? może cichaczem oni coś " popsuli " bo stwierdzili ze za dużo tego dostajemy w ekspedycjach 😁😁

śmiałe założenie, że to trafi do GF. moim zdaniem sprawa nawet nie opuści tego forum, ale chciałbym się mylić :)

to może by tak zbojkotować płatności na tydzień, może dwa?

Witam.

Mam do kupienia antymaterie za euro zamiast złotówek. Gdzie to zmienić żeby z powrotem w pln płacić? bo za Euro bardzo się nie kalkuluje... około 15% drożej

Wszędzie mam ustawioną lokalizację na naszą. Problem występuje na chrome i firefoxie.

Chyba, że to błąd?