Posts by Tusk

I to sie nazywa być Ekskluzywną Paczkową Prostytutką:D Widze Czesio ktoś ci kopalnie sponsoruje i to za darmo , Ty to jednak masz chody.

Gratsy Bo taki widok cieszy:trollface:

graty :)

fajny ten Tusk uczciwy biednym odda :)

rosnie na kerbie taka pro-vip farma

A o to głupi i głupszy :) jeden popsuł handel bo nie było kasy w NL na paczki tylko na zioło i łeb wyprało do zera :D a jak teraz nie ma handlu to odda konto xD a drugi ten głupszy to tylko umie obrażać :) niczego więcej nie potrafisz anebo internetowa, jakbym Cię spotkał to po jednym strzale byś do następnego dnia leżał w swoich sikach 8)mnie stać na paczki a Ciebie na co stać to żeby małego zmarszczyć i tyle, weź tam te białe okruchy wydłub z klawiatury bo smród się za Tobą ciągnie ostro i jedzie zgniłymi plemnikami :rolleyes:

Graty Czesio bocik tym razem zadziałał prawidłowo:goodjob: 8o szczęście miałeś że telefon się rozładował 8)

Nie no tego posta to się nie spodziewałem :) PORADNIK HAHA... Plazio poszkodowany :O weźcie chłopakowi życia nie niszczcie... tyle lat gra w te klikanie obrazków, budowanie floty, chłopak po przejściach, najpierw wałki z handlem, teraz jeszcze to? Support nie wstyd wam? Odpuściliście Bana permanentnego za wałki na handlu na którym skoksował się 12mld w kilka miesięcy to i teraz dajcie spokój, ta gra nie jest prosta jak niektórym się wydaje, gość po zbiorach na akord ogórków a wiecie, ogórki mają czasami takie malutkie kolce x 10000 ogórków... wiecie jakie ma pęcherze i odciski??? Na dodatek co 10 ogórek ze zbioru idzie na ogame to nie są takie łatwe sprawy co dla niektórych, ŻYCIE MU SIĘ ZAWALI!!! Chłopak nadal daje radę pomimo iż ciągle "wiatr w oczy mu wieje" a wierzcie mi w Holandii potrafi mocno wiać... pytanie co za kilka tygodni wyjdzie na jaw :D BTW jeszcze powinna być zmiana nazwy z Kerberos na Circus. Na miejscu Supportu powinni Cię Plazma przeprosić i jeszcze tą surkę co tam wołają jeszcze powinni Ci dosłać! HOTD to w ogóle jest najbardziej poszkodowany, siedzą co niektórzy cały dzień skanują, nawet skany lecą o 22, potem o 2 i o 5, i w dzień z 10x, "Strach" schodzić z urlopu normalnie, ale jak siedziałem na tym urlopie połączyłem kropki, ta gra niektórym tak mocno weszła w głowę i te cyferki żeby gonić top 1 że normalne życie zeszło na drugi plan. Tak się zastanawiałem nad tymi skanami i to chyba przez polucje te skany w nocy... a co do Ciebie Plazma wszystkiego dobrego nie poddawaj się :D na pocieszenie weź sobie 100k gęsi wyślij ulży Ci :D

No patrzcie tylko jakie to straszne i przykre :D społeczność ogame może podziękować tylko wam za te wałki i się skończyło eldorado, najlepiej udawać jak się złapie złodzieja za rękę to najgłośniej krzyczy złodziej to nie ja to nie my :D gość przypakował 12mld i co wydał 20k PLN? Jeśli tak spoko powodzi mu się widocznie i fajnie nie zazdroszczę zawsze ktoś ma więcej, i co z tych 12mld pkt nie wpakował nic w eko? Logiczne ze jakby wpakował w EKO kilka mld to by każda paka była jeszcze więcej warta ale PO CO, jedziemy po bandzie teraz zbuduje flotę i pokaże wszystkim jaki to ja jestem kozak flociarz. Może i wcześniej też były takie przekręty ale wy zajęliście miejsce number 1 😂 tylko spieszcie się tam spaczkować bo 3h zostały 😂

Ciezko sie nie zgodzic z postem Zero, caly myk polegal na tym, ze my nie lamalismy regulaminu, a wy nie potrafiliscie do tego dojsc jak to mozliwe, no okazalo sie ze bylo mozliwe, nie bylismy pierwsi ktorzy na to wpadli, jak sie okazuje ale niestety jestesmy ostani ;). Czekamy na fuzje i na mozliwosc przeniesienia konta do innej spolecznosci, wtedy z przyjemnoscia przeniose sie daleko poza wszelkie ograniczenia i regulacje ktore glownie sa tylko na poslkim ogame, jakos na innych tego nie ma a i takich problemow tez nie maja. Kupowanie paczek faktycznie zepsulo rywalizacje, i niestety w topce ona juz jest tylko na portfele, bo mozesz byc mistrzem swiata w ogame, ale jak w 5 ma sie mniejsza flote niz top 1 ktory lotnikiem powiedzmy jest srednim to nie ma szans zezlomowania takiego konta, jak juz pisalem wczesniej durna nasza pogon za bycie w topce i wydawanie na paczki zaprowadzila nas w slepy zaulek, na kazdy duzy portfel znajdzie sie wiekszy a na wiekszy , znajdzie sie jeszcze wiekszy i tak bez konca niestety, pozdro dla wszystkich, ale ze smutkiem informuje wszytkich moich handlowcow, ze czasy wymiany mety i dexu na krysie dobiegl konca. Suport na pewno ogarnie ze kazdorazowe klikniecie w handlarza permium da premium przelicznik , ktory od jutra jest jedynym slusznym i prawilnym 8)

Witam wszystkich.

Żeby wyjaśnić jak wygląda ten nazwijmy to "HANDEL" na Kerbie większość musi poznać sytuację od podstawy, bo część na nim nie jest i nie wie co jest grane.

Otóż po Fuzji mieliśmy jednego silnego gracza top 1. Reszta graczy w miarę była równa mowa od top 2 do top 20. Floty eko był jakiś balans każdy sojusz miał szanse.

Każdy kasę wydaje jak chce i na co chce i kiedy chce, to prywatna sprawa i po ST podśmiechiwanie się i nazywanie kogoś paczkomatem... hmmm kogoś coś boli mniej więcej w połowie ciała.

Do rzeczy, dajmy przykład: jest sobie gracz TUSK i ma 4mld pkt i kupuje anty za 4k pln przy promce anty 100%, robi astro 4lvl wyżej, dodaje 2 planety i wali jeszcze w eko w metę resztę. Po całej akcji gracz ten ma 6mld pkt + i tutaj dajemy przykład innego gracza z innego sojuszu załóżmy że to jest gracz PAN OGÓREK, Pan ogórek ma 2-3mld mniej pkt, eko 2x mniej pkt, i w pewnym momencie na przestrzeni 2-3 miesięcy gracz TUSK jeszcze dokupuje trochę paczek i dalej pakuje w eko, a w ciągu tych 3-4 miesięcy PAN OGÓREK ma BAGATELA +/- 20mld pkt i UWAGA, ile Pan ogórek musiałby kupić anty i walnąć paczek żeby 14mld pkt w takim krótkim czasie to zrobić? 15 tysięcy PLN??? Przy 2mld z paki to chyba z 20k PLN... i nagle gracz Tusk ma 2x mniej pkt ... więc halo??? Gość wygrał w lotto?

Mając nadal to samo EKO, EKO stoi dosłownie w miejscu przez około 3 miechy, jedynie co to widać jak POMPOWANA jest Flota do góry i trochę formy życia, następnie PAN OGÓREK lata gęsiami po planetach i cieszy michę bo ma flotę gdzie nawet gracz który ma 5mld mety z paki żeby rozwalić 400k gęsi ile by trzeba znowu dokupić anty i paczek? Kerberos stał się prywatnym folwarkiem pewnej liczby graczy, reszta nic nie może zrobić.

Jeśli support najpierw sypie bany to halloooo chyba coś tu nie pasuje???

Pan ogórek dowalił 14mld pkt a anty ile kupił? Hmmm ciekawe czary mary.

Chyba ktoś jedzie ostro po bandzie i w nosie ma jakieś zasady, skoro Khal pisał tam na 1 czy 2 stronie że Polacy to naród od setek lat który zawsze kombinował i kombinuje, OK SPOKO. Jeśli ten handel jest LEGALNY no to co trzeba zebrać ekipę z 20 graczy sypnąć kasą na konto top 2 eko SPOMPOWAĆ i jechać z tematem nie ma co się oglądać na innych skoro inni tak mogą trzeba wyrównać szanse.

Jak to dobrze że mam sporo znajomych top 200 300 400 będziemy "HANDLOWAĆ" aż będzie DUDNIĆ

Grałem w tą gierkę z 20 lat temu gdzie jeszcze plazm nie było i pancerników dopiero zaczęły wchodzić, była też anty ale teraz to jest smarowanie KONKRET, kto wie czy ten smar nie jest posmarowany w SUPPORT.

Support teraz jest w klinczu, kurde no widzimy ile anty poszło i ile pkt jest WAŁ konkret no ale przecież coś tam tej anty kupują... zabijemy KURY które znoszą złote jaja?

Pan Ogórek to fajny gość, bądźmy jak on, nie bądźmy gorsi, bądźmy jak Pan Ogórek.