Uchiha Itachi gratulacje, mam nadzieję żeś Ty to nadal Ty, ReSeT - co by się nie działo Wam zawsze pogratuluje, za grobu poiwstać to jak ... haha, mam głupie skojarzenia, ale mega gratulacje, co by się nie działo GoT to zawsze GoT
A tak z innej bajki zwykły wał, nie ma czego gratulować, konto 1ER STAT 28-09-2024 i ZŁOM - BOOM, ... Uchiha - szkoda, że ktoś szarga twojego nicka takimi wałami, no ale musi być to znajomy skoro ześ mu zaufał. ... hehe i ReSet ładnie dziekuję - nieprawdopopodobne - nie no nie kupuje tego :D, jak złomowac to swoich ale tak nierealistycznie żeście to wyreżyseorowaliście, że aż się uśmiałem :D.
Jakby GO usiadł, przeanalizował dostalibyście bana, a że GO "nie ma i nie będzie" - to cieszczcie się tę grą utkaną takimi numerami. GoT gratulowałem, ale z megą ironią, Wy jak nie gracie razem - to tak jakby GoT nie było, ... zresztą nie ma Was już od jakiegoś czasu, czego wynikiem jest brak TAG`ow przy tym RW.
[mod='Neferet']Połączyłam posty[/mod]
Oj Gierus to ze ty tak robisz to kazdy wie a mi nie zalezy na tym zeby pushowac sie swoimi kontami to zostawiam tobie.