Zmiany parametrów ostatnio w modzie, wiec może ruszymy coś na Librze.
Co powiecie na podniesienie prędkości ekonomii z x7 na x8? Tym samym podniesiemy prędkość badań do x16.
Zapraszam do dyskusji.
Zmiany parametrów ostatnio w modzie, wiec może ruszymy coś na Librze.
Co powiecie na podniesienie prędkości ekonomii z x7 na x8? Tym samym podniesiemy prędkość badań do x16.
Zapraszam do dyskusji.
Coś coś.
Jestem za, zawsze to więcej sury w obiegu.
Jestem na tak. Podniesmy tez lot flot do x3 i zlom 80%
Dobry pomysł
Większe wydobycie opłaca się wszystkim, więc myślę, że ankieta przejdzie bez waśni i sporów.
Tylko ja bym dodał jeden parametr. O wykluczeniu Starrka i audi. Oni i tak mają za dużo
Jak dla mnie to podniesienie eko i badań super pomysł, tylko floty niech zostaną, x2 jest w pytkę.
świetny pomysł, nasi - Librowi górnicy powinni być jak najbardziej zadowoleni
eko, badania jak najbardziej za, natomiast prędkosci flo bym nie ruszał .
szkoda tylko, że nie wszyscy mają konta na forum - zwłaszcza na nowym, ale może temat ten skusi niektórych do założenia.
Tak samo co do eko i badań jestem jak najbardziej za
Prędkość floty niech zostanie taka jaka jest.
Ja Librę odwiedzam tylko, ale jak najbardziej za zmianą, zwłaszcza że są już uni z eko x8.
Czas na zmiany tutaj.
Bry , byłbym za takimi zmianami ,byle by nie ruszać prędkości flot
jestem za
Eko i badania ok, flotę zostawmy tak jak jest
Jako, że górniczę sobie rekreacyjnie, to jestem jak najbardziej za! Więcej mety i krisu na rozbudowy, więcej dexu na handel
Jak najbardziej za, zawsze kilka statków więcej można będzie zbudować z wydobycia
Eko i badania jak najbardziej. Pytanie czy mozna dodac rowniez pola planety jak to nowe uni dostawaly bo przy eko x8 szybko beda zabudowane
Libra ma już aktywny bonus +25 pól.
jestem za
Eko i badania jak najbardziej. Pytanie czy mozna dodac rowniez pola planety jak to nowe uni dostawaly bo przy eko x8 szybko beda zabudowane
mi nie brakuje ;P
Średnica: | 16.690km (263/347) |
Popieram
Eko x8 jak najbardziej za, prędkość flot niech zostanie jak jest.
Jestem na tak.
Zawsze więcej surowca się przyda.