No jest się czym chełpić, ubicie transporterów i obronki. Wybitne starcie, mnóstwo taktyki, strategii i nieoczekiwanych zwrotów akcji
Posts by Capoeirista92
-
-
Wiadomo coś kiedy aplikacja wróci do Google Play? Dzisiaj mija już miesiąc..
Pewnie nie wiadomo. Jak potrzebujesz pobrać, to zostaje Ci ogarnięcie przy pomocy APKPure
-
Za pomijaniem układów jestem na tak, jak i za ewentualnym zwiększeniem obronnych. Co do reszty jestem przeciwko, ewentualnie można by minimalnie zwiększyć pokojową (do x4 przykładowo). Na pewno jestem przeciwny takiemu zwiększeniu pokojowej do x8, jak to rzucił Wujek Kwas
Tak jak jest teraz jest dobrze.
Większość graczy która już tu gra od dawna nie chcę zmian.
Jaki Kompromis????
Dostaliście listę uni do wyboru i każdy widział jakie są tam parametry.
Wybraliście sami ... Nikt was nie zmuszał.
Wybraliście delfina to się zgodziiscie na parametry które tu są..
Pamiętacie też że przy zmianie parametrów serwera może mieć to wpływ na kolejną fuzje .
Ty to jesteś taki płaczek jakich mało, aż mi Ciebie szkoda....
Nie wiem czy wiesz ale nie było do wyboru uni 1:1
Ale czekaj czekaj, na Yin odeszliście z sojuszu KOK i stworzyliście obsraną dwójeczkę, bo tak bardzo chcieliście latać i złomować - to czemu nie poszliście na serwer z wyższą prędkością flot wojennych? Mogliście iść na Undae, Velę czy Rosalind. Ach, tam bylibyście za słabi.
A teraz mają zmieniać prędkość wojenną, bo wy tak chcecie.
-
Jeśli zacząłem przenoszenie planet (trwa odliczanie 24h) i teraz to anuluję, to tracę tę darmową relokację czy powróci ona do puli dostępnych relokacji?
-
Jak długo zajmuje przeniesienie planety po skończonym odliczaniu 24h?
Od razu w ciągu jednej sekundy pojawia się na nowych kordach?
Pewnie już było te pytanie, ale najwyżej się powtórzę
Pytam bo mam uruchomione budynki za konkretne sumy. Najwyżej je anuluję i surka się pojawi już na nowej destancji...
Od razu, ale w momencie przeniesienia nic nie może lecieć, badać się, budować (także na moonie). Jeśli się kończą przed momentem przeniesienia, to luz, ale jeśli w jego czasie nadal coś będzie trwało, to przenosiny się anulują.
Kwestia prowadzonych badań tyczy się wyłącznie przenoszonej planety? W sensie jeśli mam puszczone badanie astro, to nie mogę przenieść tylko tej planety, na której puściłem badanie, czy nie będę mógł przenieść żadnej z planet?
-
Ja powtórzę to co pisałem na disco - ważny jest cel. Jeśli ktoś po prostu wysyła na długi czas lotu po jednej sztuce czegoś aby wysłać to to jest spam. Jeśli ktoś robi to w celu dobrania ataku to to nie jest spam według mnie. Bo nie ma bezmyślnego złośliwego charakteru tylko konkretny realny cel w grze. Tak jak w sądzie powinno się sądzić po czynach i ich wyniku. Jest zapis o ostatecznej interpretacji team. Ale... Oni nie chcą być na widelcu i wcale im się nie dziwię. Tak więc należy myślę doprecyzować regulamin po prostu. Problem jest taki że taka dyskusja już była w 2020 i były propozycje, niestety nic nie zrobiono w kierunku uregulowania sytuacji które mają miejsce w grze...
A czy to taki problem jest przestrzegać zasad i regulaminu gry ? Nie rozumiem Twojego oburzenia w związku z ograniczeniem czasu lotu. Skoro wiadomo , że jest taki limit to po co robisz atak który łamie zasadę ? Nie można zrobić sobie lotki w pobliżu celu i nawet jeśli zdjąłeś moona, a flota obrońcy wraca za kilkanaście ( kilkadzeisiąt) godzin wykonać atak z lotki umiejscowionej blisko celu ? To minimalizuje Ci ryzyko, że ktoś inny poleci na ten cel.Ja nie widzę tu żadnego problemu, jeśli nie było by tej zasady w ograniczeniu czasu lotu, to niezłe kongo by tu było i taki młyn że ho ho. Tak mamy uporządkowane to i wystarczy pilnować , aby flota nie naruszała zasad.Tyle i aż tyle.
Piszesz o zrobieniu lotki i wysłaniu z niej ataku. Przecież to w opisanej sytuacji nie ma sensu przy kolejkowaniu flot. Z wysłaniem floty z lotki musiałbym czekać, aż zostanie powiedzmy 24 minuty do powrotu floty, tymczasem ktoś wyśle z dalszego miejsca godzinę szybciej (dalej w regulaminowym czasie ataku) niż ja i zajmie sobie kolejkę - w efekcie to on zgarnie wszystko.
-
Mimo upływu 5 godzin dalej nie mam wszystkich docelowych uni. Walić taką fuzję. Biorą się za coś, czego zrobić nie umieją.
-
Ale co Ruda ma zrobić w związku z brakiem relokacji dla gospodarzy? Jechać do Karlsruhe i pikietować pod budynkiem, w którym producent gry ma siedzibę?
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!
-
zapodajesz sobie urlop po czym gra ma bugi i resetuja servery i urlop znika a ty o tym nie wiesz. co za debile tam pracuja i gdzie pisac o odszkodowanie ?
Dobry milion złotych odszkodowania masz jak w banku. Do jego otrzymania potrzebujesz jedynie napisać wnioski do Sorosa, Muska i naczelnego alfonsa RP. Pamiętaj, że musisz do wszystkich - jeśli do któregoś nie napiszesz, nie otrzymasz wypłaty odszkodowania.
-
Jak to kto spakował shina?
KOKODZAMBO spushował się wariatek
Ziomix poleciał do GloryDragona
Shin do DZIKuska
Zobaczymy na kogo padnie z kontem Torino
Jeszcze Adialasa dostała prezent od Wojo bo jak wszyscy wiemy to bliski współpracownik i dupoliz FBoss
SzO bo się dobrze pilnowałeś
Pushują sie i bedą sie pushować, ten "support" tej gr jest bardziej skorumpowany niż bojówki piss na podhalu. Prędzej Ty dostaniesz bana bo GO dostał okres niż ktoś z fbossów za widoczny push,
Taka prawda, że jak nie jesteś paczkomatem lub nie posmarujesz w łapę, to nic nie osiągniesz.
-
Ku Chwale Dwójeczki!
Nie zesraj się
-
-
trokpol Ty chyba coś wiesz na ten temat, co nie?
-
To chyba tu tkwi mój problem bo antymaterii nie kupuję
No widzisz, kupowałbyś anty za 2000 euro miesięcznie jak Trokpol i na Twoje życzenie okradaliby graczy odpisując im flotę czy też zmieniali funkcjonalności gry
-
Z mojej strony w ostatnich dniach również zaobserwowany spadek surki uzyskiwanej z ekspów. Nawet jak raz zarwałem nockę i wysłałem znacznie więcej ekspów niż zwykle, to surki było mniej niż choćby tydzień czy póltora tygodnia temu.
-
Bo wiecie krowa co dużo ryczy mało mleka daje i to sie sprawdza😂
On jest tak slaby że musiał na mnie doniesc do OG bo bał się konfrontacji w starciu 🙈chyba brak jajek😂
Ale dobrze że tacy szczęka sami się eliminują 👏
Życzę wszystkim graczą zdrowych i wesołych świąt bez względu kto w jakim sojuszu gra 😘🧑🎄🧑🎄🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
Lenko, dzieciaczku, potrzebowałaś ustawić walkę pod pusha, aby wygrać walkę, więc raczej powinnaś zamilknąć, bo ja sobie gram uczciwie. Wielce zdziwiona, że za łamanie regulaminu jest kara. Może nie potrafisz tego ogarnąć swoim rozumkiem, więc ci dobitnie powiem, że nie ja jeden to zgłosiłem. Czyje to multikonto? Leosia, sądząc po szybkim przyroście floty?
Zatem, Lenko, wracaj warować do kuchni i przypomnij swemu właścicielowi o skróceniu ci łańcucha.
I nikt się nie wyeliminował, to tylko część flotki. Mysiemu pogratulowałem i tyle. Każda porażka czegoś uczy. Twoja np. powinna cię nauczyć, że nie warto oszukiwać. Ale i tak wiadomo, że będziesz to robić, bo to jedyne, co w życiu potrafisz.
P.S.: Pisze się "graczom", nie "graczą".
-
Błagam, zamknąć mnie mogłaby jedynie moja Narzeczona, na pewno nie Ty
Wesołych Świąt wszystkim!
-
U mnie coraz to gorzej z tych ekspedycji wpada. Średniego dropa to widzę 3-4 razy na 100 lotów. do tego średnia ilość pustych lotów to 30% jak patrzeć tydzień do tygodnia i miesiące. dziś odnotowałem 37% pustych. Max drop to raz na kwartał trafię. badania stale jakieś rozwijam ale zamiast więcej to jest coraz mniej.
Moje pytanie jest proste czy coś z tym będzie robione? czy jest jakiś magiczny sposób na poprawę dropu z ekspa?Wstrzymaj się póki co z rozwijaniem badań do ekspedycji do czasu, aż pojawi się oficjalny jakiś komunikat...
Przecież to będzie przerwa na wieczność, jak oni są zajęci osiągnięciami i okradaniem graczy z floty
-
Dochodzę do podobnych wniosków analizując swoje ekspedycje przez ostatni miesiąc. Zupełnie jakby ekspedycje nie brały pod uwagę bonusów z form życia, bądź była jakaś ukryta szansa na to, czy wezmą je pod uwagę, bądź nie...
Poza tym eventy typu przedmioty na ekspedycji to już chyba chleb powszedni dla każdego z Nas i support wiecznie zapewnia, że wszystko z ekspedycjami jest OK pomimo, że od pół roku nie trafiłem podczas tych eventów żadnego przedmiotu - poza eventami owszem... i w zasadzie tysiące graczy ma podobne bądź identyczne doświadczenie z tym konkretnym eventem. Jedyna zwiększona szansa podczas wyżej wymienionego jest na czarną dziurę, która trafia się statystycznie setki razy częściej niż poza tym eventem, przez co wielu graczy oszczędza się przez te kilka dni z ekspedycjami, bądź rezygnuje z nich całkowicie...
widze ze wiesz o co mi chodzi nie masz tak znaczacej roznicy ale jednak masz
wlasnie tych dopalaczy to nie znalazlem juz od dawna
a dziur mam juz 14 w tym miesiacu
Ja przez kilka dni miałem z kolei tak, że liczba opóźnień w powrocie flot skoczyła w górę. Jak średnio było 7-8%, tak przez kilka dni miałem 11-13%. Skok mimo wszystko znaczący. Surowcami wychodziłem raczej podobnie.
-
trzeba się zapytać mistrza ekspedycji tej gry
trokpol = pytanie do Ciebie
ja od siebie dodam że zauważyłem ale nie wielki spadekTrokpol od wczoraj ma znaczny spadek z ekspów... Do 0