Graty sond więcej niż mi się niedawno udało u niego strzelić. A z ciekawości w 7 gali na planecie stały? Normalnie atak wszedł bo mi zawsze jak na niego lecę to nawet jak po kilka godzin widzę że go nie ma to zawsze jak tylko wystartuje to się pojawia magicznie. Szpiegowanie ataki elegancko wychodzą ciekawi mnie bo może ja takiego pecha mam tylko a knuje jakieś teorie spiskowe już w głowie.
A sygnalisci czy jak to na uni nazywają to moje zdanie takie że co ja ze skanem zrobię moja sprawa będę chciał to sam iplece a jak nie będę chciał to oddam cynk sasiadowi/sojusznikowi/koledze czy komukolwiek a jak ktoś ma problem do tego to mogę mu moje recki od środka pokazac
Poczucie nietykalności to zauważyłem że najbardziej to mają ludzie ze ścisłej topki często. Ja sobie lubię zawsze takich szpiegować bo może całej floty im strzelić to mogę sobie jedynie pomarzyć ale ile to razy już zatankowałem pod korek albo jakąś drobnicę która dla mnie była zyskówna. Ile to razy po takich farmieniach wygrazali mi we wiadomościach zemsta i byli nawet oburzeni że ja ich atakuje co się uśmiałem często po takich pw
No też sobie wydalilem co mi w głowie siedziało jeszcze raz graty i OGAME to tylko cyferki i zabawa.
A progu st nie zwiększać bo już ostatnie wyzebrane strasznie miałem jak będzie więcej procent to nigdy już nie zrobię żadnego tutaj a może bym jeszcze chciał tu przyspamic kiedys