stary zomor z nekara?
dobrze cos kojarze :p
grasz jeszcze hehehe
lata temu chyba nawet mielismy okazje razem st zrobic w acsie :p
graty
moze sie jeszcze kiedys spotkamy gdzies na tym samym uni moze po jakis laczeniach kolejnych ![]()
stary zomor z nekara?
dobrze cos kojarze :p
grasz jeszcze hehehe
lata temu chyba nawet mielismy okazje razem st zrobic w acsie :p
graty
moze sie jeszcze kiedys spotkamy gdzies na tym samym uni moze po jakis laczeniach kolejnych ![]()
ja teraz slucham jak sobie sam do siebie mowie ze po jaki cos ja tu jeszcze siedze
nowe forum ale stare zasady jak sie cos nie tak napisze to zaraz temat zamykany bez wyjasnien zadnych skad ja to znam
ale moze wrzuce jakas muzyczke to bylby dobry pomysl
to uni nie bralo udzialu w uf z tego co mi wiadomo niestety
moze kasuja nas po prostu i tyle
juz dawno od farm mialem tam grozby ze bede wykasowany z uni, widocznie mieli racje...![]()
to forum jest takie super ze nie idzie raportow wrzucic bo nawet nie ma dzialow tego uni 
taka jedna ciap ma tu konto chyba grala na tym uni
zjawi sie pewnie jak u tam zdejme i kolene st wpadnie z jego stateczkow
gdzies posty nabijac trzeba zeby sie forum rozkrecilo wiec taki spam temat dobry na ta okazje ![]()
dzialy z wojnami moze tez przy okazji beda aktywniejsze ![]()
jedyny plus tego nowego forum to taki ze ciap ma tylko 30 postow wiecej ode mnie to jesli znow mnie nasza od lat nadgorliwa moderatorka nie pobanuje za jakies glupoty bo akurat miala zly humor to jest szansa przegonic ciapke w postach ![]()
problem z tym forum jest taki ze w ogole musialo powstac...
mam na imie skar jestem farma
z administracji forum albo ogame posiweci chociaz odrobine swojego czasu zeby zrobic jakies archiwum czy cos w tym style z tematami ze starego forum czy znow kilka lat z zycia gry i forum zniknie sobie tak o jak juz kiedys mielismy okazje zobaczyc? ![]()