Posts by skar

a nie to chyba sie otwieralo jak serwer od nowa ruszal :offtop:

no co tam kolezanki i koledzy co powiecie na stan uni? jakies nowe fajne flotki do zezlomowania wyskanowaliscie ? :D

podyskutujmy troche w koncu to dzial dyskusje i dyplomacje a od lat mam takie wrazenie ze na kazdym uni ta czesc forum umarla dawno temu

zreszta co ja mowie, administracja forum zabila zamykajac wszystkie tematy chyba dlatego zeby mniej pracy miec :rebels:

nie chce pisac zebysmy cos o sobie napisali kto kim jest gdzie gral bo znow jakas nadgorliwa moderatorka wrzuci ten temat w dzial wspominek jak to bylo na poczatku starego kalyka co free zalozyl taki temat i zostal wrzucony w spominki :D

nadal jak sobie o tym przypomne to bym najlepiej baranka o sciane zrobil :wall:

to uni nie bralo udzialu w uf z tego co mi wiadomo niestety

moze kasuja nas po prostu i tyle

juz dawno od farm mialem tam grozby ze bede wykasowany z uni, widocznie mieli racje...:foch:

jedyny plus tego nowego forum to taki ze ciap ma tylko 30 postow wiecej ode mnie to jesli znow mnie nasza od lat nadgorliwa moderatorka nie pobanuje za jakies glupoty bo akurat miala zly humor to jest szansa przegonic ciapke w postach :D

z administracji forum albo ogame posiweci chociaz odrobine swojego czasu zeby zrobic jakies archiwum czy cos w tym style z tematami ze starego forum czy znow kilka lat z zycia gry i forum zniknie sobie tak o jak juz kiedys mielismy okazje zobaczyc? :whocares: