Rudą jak najbardziej zapraszamy! Myślę, że z przyjemnością rzuciłaby jakimś mięsem od krokietów na prawo i lewo
Posts by nestu
-
-
Hejo,
Zapraszamy na nieoficjalnego discorda serwera Grus, gdzie można pogadać trochę luźniej, lub powiedzieć co się sądzi o czyjejś matce
Na serwerze nie ma zasad, ale panuje dyktatura
Zapraszamy!
edit: Dziękujemy za przypięcie tematu!
-
Nie potrzeba byc Sherlokiem zeby laczyc kropki, Konto Momo bylo bardzo dlugo na u, zeszlo z niego kilka dni temu i zaczelo rosnac w pkt, a wiemy dlaczego zaczelo rosnac, bo mialo 1,5 biliarda krysztalu na koncie wyfarmionego bardzo dawno temu od Blubbera, ten krysztal zostal przetopiony i konto fsy robilo w 7 gali gdzie ma kilka dosc mocno zabunkrowanych moonow, poki roslo fsy robione byly na stacjonuj, ale jak juz sie skonczyl przetop i koto bylo gotowe pod dzwona, to nagle flota wyladowala w 5 gali , uklad obok Majsa i poszedl Fs na kolonizuj, no calym szacunkiem tu dla wszystkich obecnych, ale trzeba byc naprawde nie spelna rozumu, zeby wierzyc ze to starcie nie jest pushem :). To bylo celowe wystawienie floty bo inaczej sie tego wytlumaczyc nie da. Wy sobie mozecie wierzyc w co sobie tam chcecie, ale My wiemy swoje, a support z doswiadczenia tez wiemy co zrobi w takiej sytuacji, czyli nic.
Szacuneczek za ładny opis, no i tak jak piszesz - support nic z tym nie zrobi, bo recepta "stara jak ogejm" nadal działa - kup konto, discord to nie dowód, pozoruj normalną grę przez chwilę, różne lobby/ip i boom, i cyk pora na cs'a. Team zwyczajnie nie ma narzędzi, by móc z tym walczyć. Jeszcze kiedyś jak było logowanie z poznania o 15 i z warszawy o 15:05 to można było ez zasiadanko na pręgierz wrzucić, teraz masz w centrum miasta nieskończone ipeki z kawiarni srarni + własne 5 netów mobilnych, więc zasiadanie nie istnieje, zresztą zostało zalegalizowane kodami zasiadania, o czym ja w ogóle się rozpisuję
-
Gęsi podróżujące w małych stadach mają znacznie mniejsze szanse na przetrwanie. Duża grupa daje im ochronę przed drapieżnikami, ułatwia orientację w terenie i pozwala oszczędzać energię dzięki lotowi w kluczu. Niewielkie stado jest bardziej narażone na atak, szybciej się męczy i ma trudności z odnalezieniem właściwej trasy. W efekcie samotna podróż lub lot w małej grupie może skończyć się dla nich tragicznie.
-
haha, Yutani srani odcinek 2137
bardzo ładnie, obrońcy dalszego prowadzenia konta w ten sam sposób
-
zszedł z urlopu i wybrał przemoc
-
ładnie wyszło
no i fajnie wyszło , na + jest oraz sojuszowy acsik zawsze w formie
rośnijcie rośnijcie
-
Dzięki! Mogę dalej spokojnie na urlopie siedzieć, ale szybciej
-
tutaj dość istotny komentarz kogoś z teamu GF:
"Trudno to jednoznacznie stwierdzić, ponieważ nie mogę zagwarantować, że tak będzie w przyszłości. Ale jeśli akceptujesz możliwość zmiany planów, to: przedmioty są przeznaczone głównie na wydarzenia i inne okazje/potencjalnie na potrzeby większej ilości zawartości w przyszłości, aby rozdawać je graczom. Chodzi o to, aby zapewnić nieco większą różnorodność możliwych nagród itp."
-
Dlaczego zmuszacie ludzi do wykorzystania w ciągu 7 dni np. Pola Planety Brąz?
Może będę tego potrzebował przy kolonizacji kolejnej planety?
W tym momencie nawet jakbym chciał to nie mam możliwości aktywowania tego przedmiotu, ponieważ na wszystkich planetach mam go załączonego.
Co wtedy?
przedmiot przepada, proste
poczekajcie aż 20 osób w soju dostanie zmianę klasy sojuszu
-
nie ma emotki klauna, więc sobie wyobraźcie
-
Tak to wygląda w grze
-
Hahaha piękny złom, aż miło popatrzyć. Mati wyjechał z pisorami...
No grubo
A tak na poważnie Panowie, powiedzcie mi proszę: W skali od 1 do 10 jak bardzo było płakane jak PMS podesłał RW? Jeśli nie chcecie tutaj to piszcie na priv, ja dla Was Aniołki zawsze z sercem na dłoni!
raczej było darcie łacha, że się rozbiliście gsami o stojąca flotę
nawet nie sprawdziliście, profeska
-
bo są wytresowani w wiedzy "że przecież każdy tak robi, czyli można", typowe pisiorskie myślenie, niby nie powinienem polityką tutaj podjeżdżać, ale koneksje "szefa" jakie są, każdy może sprawdzić, zwłaszcza, że jest osobą publiczną
-
gracie z typem bez kręgosłupa moralnego, pusherem skupującym konta, rozsyłającym surkę na idlaki byście mogli je wyfarmić, ale macie czelność drzeć papę że jesteśmy szczekaczami
upadek ludzkości
obrzydliwe
-
monkaS, Mateusz mentioned
bardzo ładnie!
-
Prędkość wojenna jest dość krytycznym parametrem, dlatego nie ruszałabym jej wcale.
Co do pomijania pustych układów, nie wiem jak sprawa wygląda teraz ale może zdarzyć się tak że gra będzie źle przeliczać te puste usy.
Inaczej jest kiedy ta opcja jest włączona od początku, a inaczej kiedy włączona jest po starcie serwera. Ale możemy tą opcję poddać głosowaniu.
Do ankiety - pokojową mogę dorzucić +1 żeby sprawdzić jakie jest Wasze zdanie na ten temat. Bo widzę sporo głosów na nie, jeżeli chodzi o jakiekolwiek ruszanie parametrów tego uniwersum.
Ok, pokojowa 1 poziom wyżej i obronne zwiększenie z x1 do x2 - może taki zestaw do ankiety ?
-
Ruda czy możemy liczyć na komentarz/ankietę ?
-
Gratki LoorD , ale nie pamiętam zeby to było w budżecie na ten miesiąc ???
Liczę na wyjaśnienia na daily z zakupowcami !
-
Cieszy, że tyle osób się wypowiedziało, powoli nakreśla się o co można by poprosić, by nie zaburzyć zbytnio balansu serwera. O wojenne wyższe jak x1 nie ma co walczyć - nazbyt zepsuje to grę ludziom, którzy grają na Delfinie i mają utarte nawyki i spokój, natomiast można zawalczyć o obronne x2. Ewentualnie dorzucić pomijanie pustych układów, ale można poczekać jeszcze tydzień, dać dyskusji pożyć i dopiero oznaczyć team i wystosować prośbę.