Gratuluję starcia. Bardzo przyzwoity zysk wyszedł.
Szybkiej odbudowy dla sojusznika. Wracaj odbudować te trampki i realizuj swoje cele.
Pozdrawiam.
Gratuluję starcia. Bardzo przyzwoity zysk wyszedł.
Szybkiej odbudowy dla sojusznika. Wracaj odbudować te trampki i realizuj swoje cele.
Pozdrawiam.
Pewnie już naprawili błędy serwerowe i bankowo teraz można latać bez problemu
Kolejny błąd wyskoczy w kolejnym roku
Gratuluję starcia.
Gratuluję lotu i takiego starcia.
To są jakieś jaja z tym Panem w roli głównej.
Jak widać kupionej floty za grube PLN-y nie można zezłomować.
Ogame i serwery nie są przygotowane do przyjmowania takich zdarzeń-są zbyt przeciążone.
Szkoda tylko, że podczas zakupu anty wszystko ładnie działa i każdy jest zadowolony.
Jak po raz kolejny starcie zostanie zapomniane i pominięte w rozliczeniu jak wtedy GS-y to ta gra nie ma większego senu
Teraz przerobi flotę u handlarza na eko i sprawa ucichnie.
Pozdrawiam.
Gratuluję i szybkiego przetopu na kolejne latajki. W końcu trzeba postawć flotę aby te top 1 spakować w recki w 100%.
Hawi jak tylko bankomat pozwoli i zlecenie przejdzie podczas kolejnych promocji na paczki to sobie odbije kilka mld floty do kolekcji.
Flotę moża kupić i każdy hejtuje paczkomaty, ale do tego muszą iść umiejętności w parze. Bez umiejętności to tylko puste cyferki do rankingu i zero frajdy z gry.
Tak więc niech top 1 klepie flotę aby czuł się bezpieczny i dowartościowany. Do tego należy pamietać o ciągłej kontroli aby 30 minut przed snem nie okazało się, że top2 we flocie już jest top 1 i niespodzianka gotowa
PS Życzę szybkiej i owocnej mobilizacji do osiagniecia pokaźnego Top 1 ACS.
Fajnie Ciebie widzieć w tym dziale po właściwej oczywiście stronie
Już ponad 230 ST na Kalyke tak wiec do nestępnego owocnego lotu.
Deuteru coś tam wpadło więc powodzenia w dalszych poszukiwaniach i eksploracji uniwersum.
Pozdrawiam
Gratuluję ubicia
Znając życie zaraz popłynie dofinansowanie z UE i Medziu szybko stanie na nogi.
Do następnego pokaźnego procentu.
Pozdrawiam.
Przetapiaj i lataj dalej
Pytanie czy grałeś kiedyś w takim sojuszu jak Unnamend?
Mogłem coś źle napisać z nazwą sojuszu, ponieważ już trochę czasu mineło z dawnych lat bodajże uni 36
Mmm Medziu co to się staneło.
Szybkiej odbudowy dok oddal swoje widzę, że stacjonujesz koło mnie więc zobaczymy co będzie dalej
Agresorom jedynie można życzyć więcej takich kąsków na swojej drodze, a oni już będą wiedzieć jak to wykorzystać.
Pozdrawiam.
Kozak starcie, Wojtek szybkiej odbudowy pamiętam Cię z Erth chyba byłeś top 1 za moich czasów.
Szybkiego przetopu tych pięknych zysków i do boju z kolejnymi flotami na tym uni.
Co się dzieje na tym uni w waszym wykonaniu, nie schodzicie z fali.
Czekam na kolejne smakowite kąski w postaci ST.
Jak patrzę każdego dnia jak szybko gracze rosną we floty to z niecierpliwością czekam z popcornem na kolejne show.
Pozdrawiam.
Gratuluję, aż mi szkoda happiego tak dostać po tyłku w jednym czasie.
Bardzo super wyszedł zysk z tego Pana.
Szybkiego przetopu na dozbrojenie floty i do następnego.
Jak dla mnie ciap próbuje zabrać frajdę z gry, przy czym piszcząc do tego drukowanymi literami jakie to złe i nie dobre
Jeśli ktoś ma dostać złoma to dostanie czy będzie FS x1 czy x2.
Zmiana prędkości usprawni grę i zwożenie surowców. Umożliwi mi szybszy transport surowca na budowę kopalni.
FS ustawię sobie na inny układ i dla mnie też będzie dobrze jeśli chodzi o czas.
Dla mnie ankieta sugerująca odpowiedź jest mijająca się z celem.
Gratuluję zatankowane solidnie można teraz latać bez przeszkód
Sojusznikowi szybkiej odbudowy, szefu nie poddawaj się i do roboty.
Pomożemy
Mega procent i kolejne zacne starcie w kolekcji, oby już więcej taka sytuacja się nie powtórzyła odniśnie zebrania złomu.
Gratuluję pięknej potyczki i na pewno będą następne
Pozdrawiam.
Gratuluję farmingu i szybkiej odbudowy dla sojusznika. Widzę, że przez fuzję chyba stracił chęć do gry
Do następnego i życzę samych dużych zysków
Pozdrawiam.
kolejne gąski pod opieką.
Życzę dalszych udanych lotów i coraz to większych procentów.
Do następnego.
Pozdrawiam.