Proszę się uspokoić 😅 nawet jeśli to było konto szopów to co za różnica tak naprawdę 🤷🏻♂️ rozbiliśmy się na własne życzenie, więc nikt do nikogo nie powinien mieć pretensji.
High [EaP] & UP4DLY [P E] vs. Admiral Elara [AAAA] & Megan [SzO] & Valhalla [SzO] & Adam [SzO] ~ 15 529 047,32 % [OBRONA]
- Adam
- Closed
-
-
Gratulacje kolejnej udanej akcji chociaż jak zobaczyłem co się dzieje to pomyślałem, nie no nie może się udać widocznie jeszcze mało wiem i muszę się dużo nauczyć
Obrońcom miłego przetopu, Upadłemu SZO a High... cóż - więcej pokory
-
Ile tam tego zysku wyszło??
Gratulacje dla obu stron, starcie prima sort
atakującym wielki plus za odwagę i dalszy lot pomimo wątpliwości.
Pozdrawiam.
-
Szkoda, że zniknęło TVP z tagu bo był bardzo chwytliwe, ale trudno
Gratulacje dla obrońców i dla agresorów również za mimo wszystko lot do końca
-
O jak ładnie Rozpurki Upadły ,a takie ładne były amerykanckie , oczywiście coś dok odda i widzę że już zakupy były więc pewnie masz już ich więcej ,BRAVO Ty , takie akcje mi się podobają ,paczkomaty przeciwko paczkomatom i to można pochwalić ,jak byście tak cały czas latali ,no ale niestety tak nie jest ,czyli gratuluję za spakowanie częściowo paczkomata ,no ale coś mi się widzi że zaczyna was powoli doganiać ,czyli musicie uruchomić bankomaty bo może się nie długo zmienić strona pakowania w rece .
Pochwale za to Adama ,kolega wiedział do kogo się przytulić i nieźle zasuwa w punktacji ,trzeba wiedzieć jak się ustawić .
-
O jak ładnie Rozpurki Upadły ,a takie ładne były amerykanckie , oczywiście coś dok odda i widzę że już zakupy były więc pewnie masz już ich więcej ,BRAVO Ty , takie akcje mi się podobają ,paczkomaty przeciwko paczkomatom i to można pochwalić ,jak byście tak cały czas latali ,no ale niestety tak nie jest ,czyli gratuluję za spakowanie częściowo paczkomata ,no ale coś mi się widzi że zaczyna was powoli doganiać ,czyli musicie uruchomić bankomaty bo może się nie długo zmienić strona pakowania w rece .
Pochwale za to Adama ,kolega wiedział do kogo się przytulić i nieźle zasuwa w punktacji ,trzeba wiedzieć jak się ustawić .
Ty czasem czytasz to co napiszesz przed opublikowaniem?
-
Ty czasem czytasz to co napiszesz przed opublikowaniem?
Po co ?
Wystarczy zobaczyć co robisz .
I już wiadomo że nie zrozumiesz .
Jeszcze raz graty za obopólne pakowanie się w recki .
-
Gratulacje kolejnej zgranej akcji, atakierowi SzO
-
Dobra Obrona .
Pozdrawiam Serdfecznie ,