Spoczywaj w spokoju kolego. Kiedyś razem graliśmy w sojuszu po fuzji na Kalyke. Zawsze będę o Tobie pamiętał i do zobaczenia w kolejnej galaktyce.
Z wyrazami szacunku,
Kacper
Spoczywaj w spokoju kolego. Kiedyś razem graliśmy w sojuszu po fuzji na Kalyke. Zawsze będę o Tobie pamiętał i do zobaczenia w kolejnej galaktyce.
Z wyrazami szacunku,
Kacper
Gratulacje Panowie. Cyferki w obronie u Ponurego robią wrażenie, ale jak to się mówi nie ma takie bunkra, którego nie można zaorać i to w dodatku z fajnym zyskiem dla atakujących.![]()
![]()
![]()
Z pewnością do następnego starcia w tym duecie, a dla obrońcy życzę szybkiej odbudowy plazmy
.
Pozdrawiam i miłej niedzieli.![]()
Gratulacje Panowie przeorania tak zacnych zasieków. Ja kiedyś miałem 400kkk i Hawi ze swoimi kilka kk GS zrobił robotę za czasów jak oleś płakał ![]()
![]()
.
Dobrze, że już dawno zmieniłem styl gry, na który szkoda ewidentnie surowców. Z pewnością to nie jest Wasz ostatni tak potężny bunkier na widelcu.
Życzę dalszych owocnych lotów i przyjemnych zysków choć jak wiadomo bunkry ora się dla zasady ![]()
.
Pozdrawiam i miłego weekendu dla Was.![]()
![]()
.
PS Tutaj ewidentnie jest powyżej 400kkk u bunkrownika
.
Ja jestem za podwyższeniem prędkości flot wojennych ![]()
![]()
![]()
.
Wtedy co niektórzy będę zmieniać pampersa częściej i więcej adrenaliny
.
Zrównać wojenne z pokojowymi
.
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulację za akcję.![]()
Szybkiego przetopu i do następnego.![]()
![]()
Jak tylko zobaczyłem -8 pozycji u el eliminator od razu w głowie miałem myśl, że Joker się obłowił
.
Nie myliłem się. Procent, zysk, cyferki wszystko się zgadza i po odpowiedniej stronie.![]()
Do następnego i dalszych owocnych lotów.![]()
.
Pozdrawiam i miłego dzionka dla wszystkich jeszcze tu obecnym.
OOO Zysku akurat miałbym na astro ![]()
.
Fajne starcie i zysku co nie miara. Ubić tyle Gęsi to się nazywa poranne szczęście.
.
Pokonanemu szybkiej odbudowy życzę i większego stada gąsek, które będą pilnować dobytku
.
Pozdrawiam i samych przyjemności.![]()
Witajcie
,
Gratulacje dla całej ekipy za tak wzorowo przeprowadzoną akcję na graczu, który posiada topową flotę na kalyke![]()
.
Życzę szybkiego przetopu tak niesamowitego zysku jaki uzyskaliście i szybkiego powrotu do zdrowia stronie przeciwnej.
Jest co odbudować chłopaki ![]()
.
Kolejna karta historii ogame jak i kalyke została zapisana
.
Pozdrawiam i do następnego
.
Piękne stacie i zysk miodzio. Co tu dużo gadać przetopu i szybkiej odbudowy markiz życzę.
Starcie i procent robi wrażenie ![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam i miłej niedzieli![]()
Gratulację tak zacnego starcia. Jest co przetapiać-zysk wyszedł marzenie.![]()
![]()
Mam nadzieję, że obrońca wróci do naszej społeczności i zostanie wśród Nas. Szczere Szo i powrotu do zdrowia.![]()
![]()
Pozdrawiam.
Gratuluję i spełnienia wszystkich marzeń podczas spadającej tak wielkiej liczby gwiazd.
Szybkiego przetopu na ciężki sprzęt i do następnego.![]()
![]()
![]()
Obrońcy szybkiej odbudowy oraz szczere SZO.
Pozdrawiam.![]()
Sam byłem bunkrownikiem i nawet teraz nie wiem dlaczego przyjąłem taką strategię gry aby zrobić na jednej planecie duże zasieki i tam wszystko trzymać![]()
.
Po złomie i wyleczeniu się z tej patologii gry zacząłem robić sobie z reszty kopalnie i fs-y zaczeły latać. Do dziś jestem wdzięczny agresorowi za taki obrót spraw. Bunkier zorany, przetopiony i wszystko wyszło na zdrowie.
Gratuluję Tomex kolejnego udanego wlotu i jak widać na każdy bunkier znajdzie się ktoś silniejszy co wypracuje na nim odpowiedni zysk.
Do następnego starcia![]()
![]()
Pozdrawiam.
Super zysk wyszedł przy naprawdę zerowych stratach. W Nowym Roku życzę więcej tak udanych lotów Tobie jak i każdemu z osobna lotnikowi naszej społeczności.
Do następnego ![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam.![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje dla Jokera za kolejną formalną wizytę szybiego przetopu i do następnego,a Tobie szybkiej odbudowy diamencik.![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Taki procent to i wypada się wpisać![]()
![]()
Gratulację się należą dla całej ekipy Szopów. Wezwać do tablicy Valhalla też trzeba potrafić
.
Jak to się mówi paczki może są itd, ale bez umiejętności wybornych lotników to i tak tylko paczki
.
Obrońcy więcej pokory życzę i szybkiej odbudowy oczywiście z takim eko pewnie tylko formalność.
Zysku tyle co ja mam przez kilka lat dziubania ![]()
![]()
![]()
Jeszcze raz gratulację i pokazania kilku trików na szybko ![]()
![]()
Pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna![]()
![]()
Cóż tutaj dużo pisać i rozpisywać długopis.![]()
Gratuluję bardzo udanej akcji i zezłomowania floty malinowej dziurki.
"Nie wiedziałem , że wynajęcie kilerów da tak szybki efekt "![]()
![]()
![]()
Co do zachowań i wpisów-odnośnie Ghost to nie sądzę, że mógłby przebić reprezentowany poziom Pana Piotra, który osobiście wyzwał mnie od ciach po wtopie u krajsa po czym moją wiadomość jako cytat zgłosił do supportu i konsekwencja ban 3 dniowy. ![]()
![]()
Proszę Pana Piotra o więcej honoru, o którym tak pisze jak i przestrzeganie zasad. Z tego co wiem bo pisał do mnie na pw jest człowiekiem honorowym i z zasadami, mocnym kręgoslupem moralnym, a co za tym powinno isc to tylko pokora, dystans do gry, a przede wszystkim szacunek dla drugiego człowieka.![]()
Z tego co zdażyłem się przekonać na własnej skórze Pan Piotr jest pozbawiony wszelkiego kręgosłupa zasad moralnych, szacunku czy też tak ważnego honoru![]()
Zwykły prutek wysyłający tickety o wszystko. Wywyższający się i zarazem chowający za flotę innych sojuszników, która również została zakupiona przez grube plny.
Pozdrawiam wszystkich i życzę samych miłych chwil w grze jak i życiu codziennym ![]()
[mod='kasai']Upominam za pseudocenzure.[/mod]
Gratuluję szybkiej konsultacji.![]()
Pierwszy raz się spotykam kiedy to Mecenas płaci za konsultację![]()
u siebie samego
.
Jak pisałem w wiadomości prywatnej serial w netflix mnie wykończył![]()
.
Do następnego, a ja się już wziąłem za szybką odbudowę.
Pozdrawiam Was i malinową dziurkę ![]()
nie chciałem tu napisać prawdy o tej malince tylko chłopie napisałem delikatnie
Paweł przepraszam i za razem gratuluję i życzę kolejnych
słuchaj jak jesteś taki malinowy książę i masz jakieś problemy emocjonalne ze soba czy też do mnie jakieś obiekcje to dawaj ustawimy się gdzieś w normalnym życiu, a nie przez internet i sobie wyjaśnimy wszystko co masz do powiedzenia.
Oczywiście jeśli masz jakiś honor i te zasady o których piszesz w wiadomościach prywatnych
Jeśli nie masz jaj i szczekasz tylko dla szczekania to zamilcz i baw się swoimi klockami dalej wertuj cyferki w tej grze.
Strzala oblechu
PS I nie wypisuj do mnie na priv i nie gratuluj. Nie liż mi jaj w prywatnych wiadomościach, a tutaj zgrywasz niewiadomo kogo 😂🤣
[mod='kasai']Mam nadzieję, że tym oto postem zakończymy tę bezsensowna przepychankę slowną.[/mod]
Gratulacje 🥂😃😇😍
Bardzo udane starcie i do tego piękny zysk 😎
Miło Ciebie widzieć ponownie w tym dziale.
Szybkiego przetopu i dalszych owocnych lotów.🙂
Pozdrawiam
Jesteś żenujący.
Oby jak najwiecej wtop w towim wykonaniu
zbieraj baty