Posts by Mecenas8

Sam byłem bunkrownikiem i nawet teraz nie wiem dlaczego przyjąłem taką strategię gry aby zrobić na jednej planecie duże zasieki i tam wszystko trzymać:trollface::lool:.

Po złomie i wyleczeniu się z tej patologii gry zacząłem robić sobie z reszty kopalnie i fs-y zaczeły latać. Do dziś jestem wdzięczny agresorowi za taki obrót spraw. Bunkier zorany, przetopiony i wszystko wyszło na zdrowie.

Gratuluję Tomex kolejnego udanego wlotu i jak widać na każdy bunkier znajdzie się ktoś silniejszy co wypracuje na nim odpowiedni zysk.

Do następnego starcia:6stars::brawo:

Pozdrawiam.

Taki procent to i wypada się wpisać:);)

Gratulację się należą dla całej ekipy Szopów. Wezwać do tablicy Valhalla też trzeba potrafić:P.

Jak to się mówi paczki może są itd, ale bez umiejętności wybornych lotników to i tak tylko paczki ;(.

Obrońcy więcej pokory życzę i szybkiej odbudowy oczywiście z takim eko pewnie tylko formalność.

Zysku tyle co ja mam przez kilka lat dziubania :S:saint:<3

Jeszcze raz gratulację i pokazania kilku trików na szybko 8):trollface:

Pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna:):6stars:

Cóż tutaj dużo pisać i rozpisywać długopis.:trollface:

Gratuluję bardzo udanej akcji i zezłomowania floty malinowej dziurki.

"Nie wiedziałem , że wynajęcie kilerów da tak szybki efekt ";(

:goodjob::6stars:

Co do zachowań i wpisów-odnośnie Ghost to nie sądzę, że mógłby przebić reprezentowany poziom Pana Piotra, który osobiście wyzwał mnie od ciach po wtopie u krajsa po czym moją wiadomość jako cytat zgłosił do supportu i konsekwencja ban 3 dniowy. :P:)

Proszę Pana Piotra o więcej honoru, o którym tak pisze jak i przestrzeganie zasad. Z tego co wiem bo pisał do mnie na pw jest człowiekiem honorowym i z zasadami, mocnym kręgoslupem moralnym, a co za tym powinno isc to tylko pokora, dystans do gry, a przede wszystkim szacunek dla drugiego człowieka.:)

Z tego co zdażyłem się przekonać na własnej skórze Pan Piotr jest pozbawiony wszelkiego kręgosłupa zasad moralnych, szacunku czy też tak ważnego honoru;(

Zwykły prutek wysyłający tickety o wszystko. Wywyższający się i zarazem chowający za flotę innych sojuszników, która również została zakupiona przez grube plny.

Pozdrawiam wszystkich i życzę samych miłych chwil w grze jak i życiu codziennym :piwko:

[mod='kasai']Upominam za pseudocenzure.[/mod]

nie chciałem tu napisać prawdy o tej malince tylko chłopie napisałem delikatnie

Paweł przepraszam i za razem gratuluję i życzę kolejnych

słuchaj jak jesteś taki malinowy książę i masz jakieś problemy emocjonalne ze soba czy też do mnie jakieś obiekcje to dawaj ustawimy się gdzieś w normalnym życiu, a nie przez internet i sobie wyjaśnimy wszystko co masz do powiedzenia.

Oczywiście jeśli masz jakiś honor i te zasady o których piszesz w wiadomościach prywatnych

Jeśli nie masz jaj i szczekasz tylko dla szczekania to zamilcz i baw się swoimi klockami dalej wertuj cyferki w tej grze.

Strzala oblechu

PS I nie wypisuj do mnie na priv i nie gratuluj. Nie liż mi jaj w prywatnych wiadomościach, a tutaj zgrywasz niewiadomo kogo 😂🤣

[mod='kasai']Mam nadzieję, że tym oto postem zakończymy tę bezsensowna przepychankę slowną.[/mod]

[mniam]

Nie potrafisz grać to nie graj i nie lataj na skargę do swojego guru Hawi.

Poza tym dla mnie jesteś [mniam] skończony.

I oddaj złom co zajumałeś mi po starciu z Krajsem, bo zebrać zebrałeś a oddać już nie potrafisz.

[mniam]

Jak wklejasz rozmowę ze mną to proszę wkleić całość oryginalnej rozmowy, a nie edytowanej i ustawionej pod Ciebie.

[mod='kasai']Wulgarne i obraźliwe częsci usunięte.[/mod]

Po sąsiedzku także wpiszę się pod tym starciem :)

Jako sąsiad Krajsa w 7 gali obserwowałem tego FS-a od 6h w układzie i takiej akcji się nie spodziewałem. Z uwagi na moją mizerną sytuację pod względem floty i do tego las lampek dookoła wśród sąsiadów postanowiłem napisać do kolegi obok jako, że ma dużo lepszą flotę i taki wybitny gracz unii z doświadczeniem:P pomyślałem ,że szybko ogarnie sytuację, zbierze sobie pz w te spokojne sobotnie popołudnie i każdy zadowolony. Jak to się mówi warto zawsze mieć jakąś dyplomacje u sąsiadów. Jednakże z tego co zdążyłem zauważyć i przekonać na własnej skórze, że lepiej nie zadawać się i zbytnio wchodzić w interakcje...:D człowiek zdrowszy:S.

Powyższy wynik starcia obrazuje jak się potoczyły dalsze losy tej finezyjnej akcji.

Gratulację Panowie tak przemyślanej i dobrze zorganizowanej zasadzki.

Pozdrawiam i przyjemnego przetopu.:6stars:

Gratuluję lotu i takiego starcia.:6stars::smash:

To są jakieś jaja z tym Panem w roli głównej.

Jak widać kupionej floty za grube PLN-y nie można zezłomować.

Ogame i serwery nie są przygotowane do przyjmowania takich zdarzeń-są zbyt przeciążone.

Szkoda tylko, że podczas zakupu anty wszystko ładnie działa i każdy jest zadowolony.

Jak po raz kolejny starcie zostanie zapomniane i pominięte w rozliczeniu jak wtedy GS-y to ta gra nie ma większego senu:bicz::piwko:

Teraz przerobi flotę u handlarza na eko i sprawa ucichnie.

Pozdrawiam.