Posts by Mecenas8

graty czas brac sie za tych lubiacych we w;lasne gniazdeczko robic odchody:D:D:D

Jak na razie to Ty z anonima walisz kleksy na forum. Jesli tak mnie znasz i masz cos do powiedzenia to zapraszam na priv.

Co do starcia pogratulowałem na pw od razu po ataku, lecz co tu aż tak gratulować zwykły farming po dziennej zwózce surowca. Tylko satelity i pełzacze ucierpiały.🤯🙂🤌.

Pozdrawiam i udanych lotów życzę.

Gratulacje Panowie. Cyferki w obronie u Ponurego robią wrażenie, ale jak to się mówi nie ma takie bunkra, którego nie można zaorać i to w dodatku z fajnym zyskiem dla atakujących.:):6stars::goodjob:

Z pewnością do następnego starcia w tym duecie, a dla obrońcy życzę szybkiej odbudowy plazmy :piwko:.

Pozdrawiam i miłej niedzieli.:fa:

Gratulacje Panowie przeorania tak zacnych zasieków. Ja kiedyś miałem 400kkk i Hawi ze swoimi kilka kk GS zrobił robotę za czasów jak oleś płakał :trollface:;(xD.

Dobrze, że już dawno zmieniłem styl gry, na który szkoda ewidentnie surowców. Z pewnością to nie jest Wasz ostatni tak potężny bunkier na widelcu.

Życzę dalszych owocnych lotów i przyjemnych zysków choć jak wiadomo bunkry ora się dla zasady :):P.

Pozdrawiam i miłego weekendu dla Was.:6stars::goodjob::piwko:.

PS Tutaj ewidentnie jest powyżej 400kkk u bunkrownika :lool:.

Sam byłem bunkrownikiem i nawet teraz nie wiem dlaczego przyjąłem taką strategię gry aby zrobić na jednej planecie duże zasieki i tam wszystko trzymać:trollface::lool:.

Po złomie i wyleczeniu się z tej patologii gry zacząłem robić sobie z reszty kopalnie i fs-y zaczeły latać. Do dziś jestem wdzięczny agresorowi za taki obrót spraw. Bunkier zorany, przetopiony i wszystko wyszło na zdrowie.

Gratuluję Tomex kolejnego udanego wlotu i jak widać na każdy bunkier znajdzie się ktoś silniejszy co wypracuje na nim odpowiedni zysk.

Do następnego starcia:6stars::brawo:

Pozdrawiam.

Taki procent to i wypada się wpisać:);)

Gratulację się należą dla całej ekipy Szopów. Wezwać do tablicy Valhalla też trzeba potrafić:P.

Jak to się mówi paczki może są itd, ale bez umiejętności wybornych lotników to i tak tylko paczki ;(.

Obrońcy więcej pokory życzę i szybkiej odbudowy oczywiście z takim eko pewnie tylko formalność.

Zysku tyle co ja mam przez kilka lat dziubania :S:saint:<3

Jeszcze raz gratulację i pokazania kilku trików na szybko 8):trollface:

Pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna:):6stars:

Cóż tutaj dużo pisać i rozpisywać długopis.:trollface:

Gratuluję bardzo udanej akcji i zezłomowania floty malinowej dziurki.

"Nie wiedziałem , że wynajęcie kilerów da tak szybki efekt ";(

:goodjob::6stars:

Co do zachowań i wpisów-odnośnie Ghost to nie sądzę, że mógłby przebić reprezentowany poziom Pana Piotra, który osobiście wyzwał mnie od ciach po wtopie u krajsa po czym moją wiadomość jako cytat zgłosił do supportu i konsekwencja ban 3 dniowy. :P:)

Proszę Pana Piotra o więcej honoru, o którym tak pisze jak i przestrzeganie zasad. Z tego co wiem bo pisał do mnie na pw jest człowiekiem honorowym i z zasadami, mocnym kręgoslupem moralnym, a co za tym powinno isc to tylko pokora, dystans do gry, a przede wszystkim szacunek dla drugiego człowieka.:)

Z tego co zdażyłem się przekonać na własnej skórze Pan Piotr jest pozbawiony wszelkiego kręgosłupa zasad moralnych, szacunku czy też tak ważnego honoru;(

Zwykły prutek wysyłający tickety o wszystko. Wywyższający się i zarazem chowający za flotę innych sojuszników, która również została zakupiona przez grube plny.

Pozdrawiam wszystkich i życzę samych miłych chwil w grze jak i życiu codziennym :piwko:

[mod='kasai']Upominam za pseudocenzure.[/mod]

nie chciałem tu napisać prawdy o tej malince tylko chłopie napisałem delikatnie

Paweł przepraszam i za razem gratuluję i życzę kolejnych

słuchaj jak jesteś taki malinowy książę i masz jakieś problemy emocjonalne ze soba czy też do mnie jakieś obiekcje to dawaj ustawimy się gdzieś w normalnym życiu, a nie przez internet i sobie wyjaśnimy wszystko co masz do powiedzenia.

Oczywiście jeśli masz jakiś honor i te zasady o których piszesz w wiadomościach prywatnych

Jeśli nie masz jaj i szczekasz tylko dla szczekania to zamilcz i baw się swoimi klockami dalej wertuj cyferki w tej grze.

Strzala oblechu

PS I nie wypisuj do mnie na priv i nie gratuluj. Nie liż mi jaj w prywatnych wiadomościach, a tutaj zgrywasz niewiadomo kogo 😂🤣

[mod='kasai']Mam nadzieję, że tym oto postem zakończymy tę bezsensowna przepychankę slowną.[/mod]