Piękne stacie i zysk miodzio. Co tu dużo gadać przetopu i szybkiej odbudowy markiz życzę.
Starcie i procent robi wrażenie
Pozdrawiam i miłej niedzieli
Piękne stacie i zysk miodzio. Co tu dużo gadać przetopu i szybkiej odbudowy markiz życzę.
Starcie i procent robi wrażenie
Pozdrawiam i miłej niedzieli
Gratulację tak zacnego starcia. Jest co przetapiać-zysk wyszedł marzenie.
Mam nadzieję, że obrońca wróci do naszej społeczności i zostanie wśród Nas. Szczere Szo i powrotu do zdrowia.
Pozdrawiam.
Gratuluję i spełnienia wszystkich marzeń podczas spadającej tak wielkiej liczby gwiazd.
Szybkiego przetopu na ciężki sprzęt i do następnego.
Obrońcy szybkiej odbudowy oraz szczere SZO.
Pozdrawiam.
Sam byłem bunkrownikiem i nawet teraz nie wiem dlaczego przyjąłem taką strategię gry aby zrobić na jednej planecie duże zasieki i tam wszystko trzymać.
Po złomie i wyleczeniu się z tej patologii gry zacząłem robić sobie z reszty kopalnie i fs-y zaczeły latać. Do dziś jestem wdzięczny agresorowi za taki obrót spraw. Bunkier zorany, przetopiony i wszystko wyszło na zdrowie.
Gratuluję Tomex kolejnego udanego wlotu i jak widać na każdy bunkier znajdzie się ktoś silniejszy co wypracuje na nim odpowiedni zysk.
Do następnego starcia
Pozdrawiam.
Super zysk wyszedł przy naprawdę zerowych stratach. W Nowym Roku życzę więcej tak udanych lotów Tobie jak i każdemu z osobna lotnikowi naszej społeczności.
Do następnego
Pozdrawiam.
Gratulacje dla Jokera za kolejną formalną wizytę szybiego przetopu i do następnego,a Tobie szybkiej odbudowy diamencik.
Pozdrawiam
Taki procent to i wypada się wpisać
Gratulację się należą dla całej ekipy Szopów. Wezwać do tablicy Valhalla też trzeba potrafić.
Jak to się mówi paczki może są itd, ale bez umiejętności wybornych lotników to i tak tylko paczki .
Obrońcy więcej pokory życzę i szybkiej odbudowy oczywiście z takim eko pewnie tylko formalność.
Zysku tyle co ja mam przez kilka lat dziubania
Jeszcze raz gratulację i pokazania kilku trików na szybko
Pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna
Cóż tutaj dużo pisać i rozpisywać długopis.
Gratuluję bardzo udanej akcji i zezłomowania floty malinowej dziurki.
"Nie wiedziałem , że wynajęcie kilerów da tak szybki efekt "
Co do zachowań i wpisów-odnośnie Ghost to nie sądzę, że mógłby przebić reprezentowany poziom Pana Piotra, który osobiście wyzwał mnie od ciach po wtopie u krajsa po czym moją wiadomość jako cytat zgłosił do supportu i konsekwencja ban 3 dniowy.
Proszę Pana Piotra o więcej honoru, o którym tak pisze jak i przestrzeganie zasad. Z tego co wiem bo pisał do mnie na pw jest człowiekiem honorowym i z zasadami, mocnym kręgoslupem moralnym, a co za tym powinno isc to tylko pokora, dystans do gry, a przede wszystkim szacunek dla drugiego człowieka.
Z tego co zdażyłem się przekonać na własnej skórze Pan Piotr jest pozbawiony wszelkiego kręgosłupa zasad moralnych, szacunku czy też tak ważnego honoru
Zwykły prutek wysyłający tickety o wszystko. Wywyższający się i zarazem chowający za flotę innych sojuszników, która również została zakupiona przez grube plny.
Pozdrawiam wszystkich i życzę samych miłych chwil w grze jak i życiu codziennym
[mod='kasai']Upominam za pseudocenzure.[/mod]
Gratuluję szybkiej konsultacji.
Pierwszy raz się spotykam kiedy to Mecenas płaci za konsultacjęu siebie samego
.
Jak pisałem w wiadomości prywatnej serial w netflix mnie wykończył.
Do następnego, a ja się już wziąłem za szybką odbudowę.
Pozdrawiam Was i malinową dziurkę
nie chciałem tu napisać prawdy o tej malince tylko chłopie napisałem delikatnie
Paweł przepraszam i za razem gratuluję i życzę kolejnych
słuchaj jak jesteś taki malinowy książę i masz jakieś problemy emocjonalne ze soba czy też do mnie jakieś obiekcje to dawaj ustawimy się gdzieś w normalnym życiu, a nie przez internet i sobie wyjaśnimy wszystko co masz do powiedzenia.
Oczywiście jeśli masz jakiś honor i te zasady o których piszesz w wiadomościach prywatnych
Jeśli nie masz jaj i szczekasz tylko dla szczekania to zamilcz i baw się swoimi klockami dalej wertuj cyferki w tej grze.
Strzala oblechu
PS I nie wypisuj do mnie na priv i nie gratuluj. Nie liż mi jaj w prywatnych wiadomościach, a tutaj zgrywasz niewiadomo kogo 😂🤣
[mod='kasai']Mam nadzieję, że tym oto postem zakończymy tę bezsensowna przepychankę slowną.[/mod]
Gratulacje 🥂😃😇😍
Bardzo udane starcie i do tego piękny zysk 😎
Miło Ciebie widzieć ponownie w tym dziale.
Szybkiego przetopu i dalszych owocnych lotów.🙂
Pozdrawiam
Jesteś żenujący.
Oby jak najwiecej wtop w towim wykonaniu
zbieraj baty
Display Moreprocent jest żle policzony - Panowie mój błąd , nie policzyłem rozpruwaczy więc procent jest oki
więc do styrtysiepali na naukę
- przepraszam za wywołanie Twojego nicku Styrtasiepali
olesniczanin[NetWars] vs. krajs[W-C] & depesza[SUPERMEG] & Zoltexx[SUPERMEG] ~ 1.337.943% OBRONA
starcie z żadną finezją,to myszka już ma większą
oczywiście zabawa trwa dalej
Co do nawiązania kontaktu czy złożenia gratulacji po RW zamieszczam rozmowy z obrońcami
Dzięki za wiarę wszystkim którzy różnie sobie myślą -to są cyferki i jeszcze nikogo z nas
olesniczanin 12.10.2024 16:40:19 gratulacje sąsiaddepesza 12.10.2024 17:02:10 Dzięki i SzO Somsiad!
krajs 12.10.2024 16:41:48 Ja nie zapominam, ale myślałem że bardziej będę musiał się postarać, ale masz tylu wrogów że było to łatwe, reasumując oddałeś z nawiązką co zabrałeś, miłego popołudnia
olesniczanin 12.10.2024 16:43:12 gratulacje
miłego
Zoltexx 12.10.2024 16:34:50 Gratulacje 🥳olesniczanin 12.10.2024 16:35:11 gratulacje
[mniam/kasai]
Mecenas8 12.10.2024 15:41:20 czesc masz flotę ?olesniczanin 12.10.2024 15:41:42 cze tak
Mecenas8 12.10.2024 15:42:01 16;30;53
Mecenas8 12.10.2024 15:42:21 zobacz na fali, wejdzie jak w maslo 7;236;8
Mecenas8 12.10.2024 15:42:36 ja mam flotę na fs-e
Mecenas8 12.10.2024 15:46:24 o 16;30;53 wyląduje jego flota, której na pewno nie odbierze
Mecenas8 12.10.2024 15:49:22 na niego to i tak dobrze 20k niszcarek postawił
Mecenas8 12.10.2024 15:50:52 dobra ja uciekam do obowiązków i rodziny
Trzymaj się
Oczywiście moja wina że dałem się wkręcić
[mniam]
Nie potrafisz grać to nie graj i nie lataj na skargę do swojego guru Hawi.
Poza tym dla mnie jesteś [mniam] skończony.
I oddaj złom co zajumałeś mi po starciu z Krajsem, bo zebrać zebrałeś a oddać już nie potrafisz.
[mniam]
Jak wklejasz rozmowę ze mną to proszę wkleić całość oryginalnej rozmowy, a nie edytowanej i ustawionej pod Ciebie.
[mod='kasai']Wulgarne i obraźliwe częsci usunięte.[/mod]
Po sąsiedzku także wpiszę się pod tym starciem
Jako sąsiad Krajsa w 7 gali obserwowałem tego FS-a od 6h w układzie i takiej akcji się nie spodziewałem. Z uwagi na moją mizerną sytuację pod względem floty i do tego las lampek dookoła wśród sąsiadów postanowiłem napisać do kolegi obok jako, że ma dużo lepszą flotę i taki wybitny gracz unii z doświadczeniem pomyślałem ,że szybko ogarnie sytuację, zbierze sobie pz w te spokojne sobotnie popołudnie i każdy zadowolony. Jak to się mówi warto zawsze mieć jakąś dyplomacje u sąsiadów. Jednakże z tego co zdążyłem zauważyć i przekonać na własnej skórze, że lepiej nie zadawać się i zbytnio wchodzić w interakcje...
człowiek zdrowszy
.
Powyższy wynik starcia obrazuje jak się potoczyły dalsze losy tej finezyjnej akcji.
Gratulację Panowie tak przemyślanej i dobrze zorganizowanej zasadzki.
Pozdrawiam i przyjemnego przetopu.
Gratuluję fajnego zysku i procentu.
Miło Cię tutaj widzieć
Obrońcy szybciutkiej odbudowy
Gratuluję starcia. Szkoda, że na sojuszniku.
Diamencik jak Ci się nie chce grać i narzekasz na grę to proszę wlącz urlop
A tak masz Jozka w układzie i sobie Ciebie farmi jak chce.
PS Szybkiej odbudowy
Gratuluję starcia. Bardzo przyzwoity zysk wyszedł.
Szybkiej odbudowy dla sojusznika. Wracaj odbudować te trampki i realizuj swoje cele.
Pozdrawiam.
Pewnie już naprawili błędy serwerowe i bankowo teraz można latać bez problemu
Kolejny błąd wyskoczy w kolejnym roku
Gratuluję starcia.
Gratuluję lotu i takiego starcia.
To są jakieś jaja z tym Panem w roli głównej.
Jak widać kupionej floty za grube PLN-y nie można zezłomować.
Ogame i serwery nie są przygotowane do przyjmowania takich zdarzeń-są zbyt przeciążone.
Szkoda tylko, że podczas zakupu anty wszystko ładnie działa i każdy jest zadowolony.
Jak po raz kolejny starcie zostanie zapomniane i pominięte w rozliczeniu jak wtedy GS-y to ta gra nie ma większego senu
Teraz przerobi flotę u handlarza na eko i sprawa ucichnie.
Pozdrawiam.