Nosił wilka razy kilka ponieśli i wilka. Piękna obrona i mocny pstryczek w nos agresorowi ,gratulacje obrony i więcej takich akcji
Posts by yoshi300
-
-
[usunięto skasowany cytat/kasai]
światło to zgasił August psując mu zabawki a nieogarnięte dziecko nie może w to uwierzyć
no i być w ST po niewłaściwej stronie to dla niego za dużo i go przerosło
pycha kroczy przed upadkiem ,jeszcze raz gratuluję wyrwania chwasta nie pierwszy i nie ostatni raz
-
co ci pozostało ,kozaczenie i rżnięcie głupka ? orzeszki ci zgniótł August aż ponoć wytrzeszczu oczu dostałeś ,tego co straciłeś już nigdy nie odzyskasz nawet jeśli naklepiesz tyle samo zawsze będziesz o złom w plecy ,brawo dla atakującego a kozakowi kolejnej dobitki
-
Każdy wie że to konto jest do pushu ,takich kont jest wiele ale kto anty kupuje ten u adminów dobrze się czuje
poza tym lepiej udać głupka
-
To Wy w to jeszcze gracie?:D
Aż mnie ciekawość gryzie co sie podziało z moim kontem
Stoi już bardzo długo na urlopie, raz złom nawet ode Mnie dostało. 269 pozycja aktualnie.
Brawo Yoshi , kupić konto, które w 80 % cały dzień bez akt stoi i nigdzie się nie wybiera, po to jeszcze żeby się rozbić i być w plecy. Nikt chyba by tego mądrzej nie wymyślił ;D:D IQ 10 000. I nawet 2 tak samo inteligentne osoby jak Ty, Ciebie poprały :D:D
,,Poznasz głupiego po czynach jego" i kto poza tym głupiego zrozumie ?
-
Sezon na Komorników ? Wielki Szu na urlopie a tu jeden po drugim padli ? będą naciskać na GO że to były pushe i tak w ogóle to nie było starć
dla Spawacza.
-
Nawet fajny procent z floty zbudowanej na paczkach/puszu wyszedł
Gracisze
oj chyba nie pomylił się ,najpierw konto było wystawione na ,,sell" ,potem złom i urlopik ,jesteś największym pusherem tej unii dlatego na przewałach dorobiłeś się takiej floty i nic ani nikt tego nie zmieni
,Falgor się cieszy to najważniejsze a przyklaskują świadomi lub nie Twoich kantów lub tacy co się boją abyś ich nie zezłomował
-
John był specyficznym graczem ,pomimo wielu porażek nigdy się nie poddawał tak do samego końca za co wzbudzał mój szacunek. Pokój jego duszy.
-
Dobry komornik to komornik
i zezłomowany ,gratuluję starcia a obrońcy reala bo już chyba kiedyś odchodził