stavros [KOMORNIC]vs. Michael Kelso [Lump] - 38.456%

• Co do obrońcy to byl to mój chyba... 4 lot na niego, od czasu gdy zezłomował go leatherface i do dzisiaj nic z tego nie wychodziło ;)

Z sojuszu nigdy nie było zakazu latania na sojusz LUMP, więc jak nadarza się okazja to czemu nie skorzystać :)

Obrońcy SZO i do następnego :P

pozdro dla znajomych i sojuszu Komornic.

Dnia 16-04-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor stavros [KOMORNIC]

Krążownik 600.350

Okręt wojenny 89.075

Pancernik 100.000

Pathfinder 453.324

Obrońca Michael Kelso [Lump]

Mały transporter 109

Duży transporter 164.788

Lekki myśliwiec 49

Krążownik 1

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 5.234

Sonda szpiegowska 200

Niszczyciel 6.237

Gwiazda Śmierci 568

Reaper 4

Pathfinder 200

Wyrzutnia rakiet 99.999

Lekkie działo laserowe 57.585

Po bitwie...

Agresor stavros [KOMORNIC]

Krążownik 572.600 ( -27.750 )

Okręt wojenny 85.395 ( -3.680 )

Pancernik 96.011 ( -3.989 )

Pathfinder 431.607 ( -21.717 )

Obrońca Michael Kelso [Lump]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

7.850.337.503 Metalu, 444.441.587 Kryształu i 1.571.914.804 Deuteru

2.360.509.126 Metalu, 111.110.397 Kryształu i 392.978.701 Deuteru

590.127.282 Metalu, 27.777.599 Kryształu i 98.244.675 Deuteru

Agresor stracił łącznie 2.037.842.000 jednostek.

Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 2.227.202.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 8.854.202.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 9.257.534.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.108.651.600 metalu i 1.736.984.400 kryształu.

Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 37.872.000 metalu i 37.872.000 kryształu.

Agresor przejął łącznie 13.447.441.674 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 11.838.811.511

Kryształ: 1.528.740.983

Deuter: 1.774.067.180

agresor zyskał łącznie 15.141.619.674 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -15.710.305.411

Kryształ: -4.257.817.083

Deuter: -2.736.853.180

obrońca stracił łącznie 22.704.975.674 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• A Lumpy to nie jest akademia Komorników ? Troche nie fer farmić swoich padawanów, ostatnio coś dużo u nich złomów, przypadek? nie sądzę? Na bank poszło kilka grubych przelewów, no ale cytując klasyka

jes-jak-jes.jpg

Gratuluje i pozdrawiam. Mam nadzieje że obrońca przynajmniej kilka chmur z tego będzie miał czy tam naklejki na kwartał

• A Lumpy to nie jest akademia Komorników ? Troche nie fer farmić swoich padawanów, ostatnio coś dużo u nich złomów, przypadek? nie sądzę? Na bank poszło kilka grubych przelewów, no ale cytując klasyka

jes-jak-jes.jpg

Gratuluje i pozdrawiam. Mam nadzieje że obrońca przynajmniej kilka chmur z tego będzie miał czy tam naklejki na kwartał

Każdy wie jak jest oprócz administracji gry xD

Oby miał z tego przelewu choć na chleb ;)

• Zabawni jesteście...tworzycie jakieś teorie spiskowe i tyle...

na sojusz LUMP latałem od zawsze, nawet robiłem na nich ST, a bywałem w innych sojuszach niż komornic:

stavros [B-RO] vs. gonsiorek [Lump] - 24.856%

stavros [Unnamed] vs. Lamia Reno [Lump] ~ 15843.23%

szczególnie to drugie ST było zrobione właśnie na koncie na którym gra obecnie Michael Kelso.

To że część komorników jest w jakiś sposób związana z sojuszem LUMP, nie obliguje mnie do jakiś paktów o nieagresji. Od początku słyszę, że to będzie źle odbierane, ale ludzie...obudźcie się, to tylko głupia gra, nie muszę pompować sobie ego kupując i złomując czyjeś konta.

Nie wiem jakie Wy macie podejście do tej gry, ale zawsze uważałem, że jest to indywidualne sprawa każdego gracza w jaki sposób tutaj gra i czy wydaje na to pieniądze czy też nie. Idąc Waszym tokiem myślenia to grając wcześniej w sojuszu PULSAR czy BRO to nie powinienem na nich latać bo to może być ustawka bądź też kupione konto na którym możliwe że pushuje się.

A jeżeli chcecie juz mnie oceniać pod kątem wydanej kasy to całe pięć dyszek na anty wydałem...i to dawno temu. Ani grosza więcej...

ps. niezależnie czy bym to rw tutaj wstawił czy też nie, to ktoś by stwierdził, że to push. Ja mam sumienie czyste.

N

• To, że grasz w sojuszu Komornic wystarczy za milion słów....

Przetapiaj jak to mówią będzie z Ciebie większy procent xD

Edit:

Z kim się zadajesz takim się stajesz...

• Widzisz Bandziorku to ja wyznaczam sobie kurs w źyciu, nie potrzebuje do tego innych... słabi tego potrzebują ;) nie będę uginał się dla nikogo tylko dlatego, żeby sprawić mu przyjemność, a w szczególności w og, bo to tylko gra jak już wcześniej zaznaczyłem, nigdy nikogo z og nie poznałem osobiście i Ty oczekujesz, że dostosuje się do woli osoby/ osób których nawet nie znam?

Jak widzisz, powiedzonko "z kim się zadajesz takim się stajesz" najzwyczajniej w tym przypadku źle zaadresowałeś.

Z drugiej strony z Nas dwóch jeżeli ktoś ma sobie coś do zarzucenia to raczej nie jestem to Ja ;)

• Widzisz Bandziorku to ja wyznaczam sobie kurs w źyciu, nie potrzebuje do tego innych... słabi tego potrzebują ;) nie będę uginał się dla nikogo tylko dlatego, żeby sprawić mu przyjemność, a w szczególności w og, bo to tylko gra jak już wcześniej zaznaczyłem, nigdy nikogo z og nie poznałem osobiście i Ty oczekujesz, że dostosuje się do woli osoby/ osób których nawet nie znam?

Jak widzisz, powiedzonko "z kim się zadajesz takim się stajesz" najzwyczajniej w tym przypadku źle zaadresowałeś.

Z drugiej strony z Nas dwóch jeżeli ktoś ma sobie coś do zarzucenia to raczej nie jestem to Ja ;)

Tak to tylko gra. Bez żadnych zasad,ale gra.

Grając w sojuszu komornic sam wyznaczyłeś sobie kurs.... I każdy przykleił Tobie łatke puszera od tyle

Jeśli mnie nadal nie rozumiesz to niestety nie jestem w stanie Tobie tego wytłumaczyć...ewentualnie pismem obrazkowym

• Każdy wie że to konto jest do pushu ,takich kont jest wiele ale kto anty kupuje ten u adminów dobrze się czuje :fgrin: poza tym lepiej udać głupka :brawo:

Święta prawda! Nikt przecież nie może być aż tak słaby w tą grę, żeby dostawać złoma na grube miliardy, ponownie się tuczyć i znowu dawać się zezłomować. Najpierw powinna się tym zająć polska administracja z Artem na czele, potem Niemcy, a na końcu Krystyna Jaworowicz. To jest kpina z porządnych graczy!

"The circus is gone, all that's left is the clowns..."

Robbie Williams "Ego a go go "