Posts by bunia

Odkąd broneks jest ”i” to mogę wam coś opowiedzieć. Myślałem że on coś gdzieś napisze alem jak nie to nie zrobię to ja.

Dnia 27-05-2024 o godzinie 07:27 pisze do mnie że na konto zalogować się nie może od dłuższej chwili i nawet korzystał z funkcji nie pamiętam hasła. Gadamy przez tel a on do mnie, że ktoś mu chyba konto ukradł. Mówię mu spokojnie, trzeba napisać do suportu.

Dostał odpowiedz po godz. 12 mniej więcej z tekstem z powodu korzystania dnia 27-05-2024 z niedozwolonego oprogramowania konto zostało zablokowane.

Dzwoni do mojej osoby i mi to mówi jaką odpowiedz od nich dostał. [mniam] załamani obaj! On jak i ja swoje konta zakładaliśmy w 2006 r na uni 40, od tamtej pory gramy razem w jednym soju na oryginalnych kontach (człowiek się już zżył ze swoim kontem, z sojem i kolegami z tego właśnie sojuszu). Mówię mu odpisz im.

26-05-2024 wieczorem kolega poszedł spać i już rano następnego dnia na konto wejść nie mógł. Wieżę mu że nigdy z żadnego oprogramowania nie korzystał (oprócz AntiGameReborn).

Dzwoni i mówi że odpisali, ich decyzja jest ostateczna i niepodległa dalszym rozmowom.

W ich mniemaniu tłumaczyć się nie muszą bo to oni są prawem i tego prawa wymagają.

A brnoneks wie że 27-05-2024 złamał prawo mimo, że tego dnia jeszcze na konto się nie zalogował (wiem że ktoś powie że i tak mógł korzystać) niby mógł ale nie on.

I tak zakończyła się kariera bronksa na Ogame uni Kalyke (przed blokadą: pozycja 234, punktów 857 579 925 / a dziś pozycja 237, punktów 838 133 219).

Focha ma i grać na innym koncie nie chce. Mam nadziej że go jeszcze przekonam

[mod='kasai']Na forum nie używamy wulgaryzmów.[/mod]

Miałem nadzieję że jednak broneks opisze co się stało ale jak nie to nie a zrobię to ja.

Odkąd broneks jest ”i” to mogę wam coś opowiedzieć.

Kto wiedział to wiedział, kto zezłomował to zezłomował a kto się spóźnił ten się spóźnił.

Dnia 27-05-2024 o godzinie 07:27 pisze do mnie że na konto zalogować się nie może od dłuższej chwili i nawet korzystał z funkcji nie pamiętam hasła. Gadamy przez tel a on do mnie, że ktoś mu chyba konto ukradł. Mówię mu spokojnie, trzeba napisać do suportu.

Dostał odpowiedz po godz. 12 mniej więcej z tekstem z powodu korzystania dnia 27-05-2024 z niedozwolonego oprogramowania konto zostało zablokowane.

Dzwoni do mojej osoby i mi to mówi jaką odpowiedz od nich dostał. [mniam] załamani obaj! On jak i ja swoje konta zakładaliśmy w 2006 r na uni 40, od tamtej pory gramy razem w jednym soju na oryginalnych kontach (człowiek się już zżył ze swoim kontem, z sojem i kolegami z tego właśnie sojuszu). Mówię mu odpisz im.

26-05-2024 wieczorem kolega poszedł spać i już rano następnego dnia na konto wejść nie mógł. Wieżę mu że nigdy z żadnego oprogramowania nie korzystał (oprócz AntiGameReborn).

Dzwoni i mówi że odpisali, ich decyzja jest ostateczna i niepodległa dalszym rozmowom.

W ich mniemaniu tłumaczyć się nie muszą bo to oni są prawem i tego prawa wymagają.

A brnoneks wie że 27-05-2024 złamał prawo mimo, że tego dnia jeszcze na konto się nie zalogował (wiem że ktoś powie że i tak mógł korzystać) niby mógł ale nie on.

I tak zakończyła się kariera bronksa na Ogame uni Kalyke (przed blokadą: pozycja 234, punktów 857 579 925 / a dziś pozycja 237, punktów 838 133 219).

Focha ma i grać na innym koncie nie chce. Mam nadziej że go jeszcze przekonam

[mod='kasai']Na forum nie używamy wulgaryzmów.[/mod]

Po jakim czasie znów mogę szukać atefaktów. 24h musi minąć od wyczerpania lotów czy jak to jest?

Dziś mam 150/200 i co się stało że dziś mam 50 lotów więcej?

Czy 200 lotów to jest na stałe czy ja mogę to jakoś zwiększać?

Na testowym brak był ograniczeń lotów a tu taki cyrk no i frustracja...

Pytanie mam a nie wiem gdzie go napisać i piszę tu

Co się dzieje na Bermudzie! Od jakiejś godziny w piątek do teraz prawie wszystko nie działa (logowanie na konto, wysyłanie statków, kliknięcie w budynek i jego rozbudowę no wszystko wszystko)

Naprawią to?

Byś miał co tu robić ;)

Budynki (księżyc): Stacja:

Fabryka robotów: 13 bunia [FORMOZA]

Budynki (księżyce suma): Stacja:

Fabryka robotów: 186 bunia [FORMOZA] (Rekord PL)

Prawdopodobnie otwarcie było: 12-04-2006r

Małe kilerskie uni z debrisem z obrony. Podobna sytuacja jak na u39

Gracze z u40 przy UniFusiom mieli docelowe uniwersa: u66, u69 i Draco

Pamiętam sojusze: VIP, MERC, Lucyfers, N W P, Yakuza, HoJK, ARM, L.o.N, %%% i nasz sojusz: FORMOZA (jeszcze gramy - obecnie na uKalyke)

Pamiętam graczy: Fantomas, WinneR, Kenzo, Zysq, ablabla, Wassup, MSI, Isard, Demise, GWIEZDNEWROTA, Speed, Lee, Apokalips69, procent, Poltergeist, LORD SITH, DZX - gra z nami obecnie. A z naszego sojuszu z czasów u40: Janus, Mista G, pablo, mafin, Cobra, Koza Pakistanska, Yazon, kanibal, Jurgen, Petrx, a grają dalej: broneks, Jaroslave, Darqqq

Jest nawet filmik na YouTube z jakiejś aferki:

Ja z tamtych czasów byłem małym małoznaczącym i niedoświadczonym ekowcem . Ale widać jestem zawzięty bo gram na tym samym koncie od 06-06-2006r i w tym samym soju Formoza

Pamiętacie te czasy - co pamiętacie? Graliście?

Czekamy na wasze wspominki...