Sojusz wybrał Kalyke. Część członków już tam jest. Ja i dwóch kolegów jeszcze jesteśmy na Nekkar tylko bez możliwości na Kalyke
Posts by bunia
-
-
Na tą chwilę brak możliwość wybrania u docelowej Kalyke ale u68 jest dostępna. Zapchane?
-
Europa miała dżumę a my mamy go
-
m fox podziwiam Cię za chęci polemiki ale on jest przykładem wiejskiego filozofa! Przerażające jest to że jest ich tu więcej
Gratulacje starcia
-
Jestem nieznaczącym trybikiem
-
Chyba macie całkiem dobrze
Ja: Odkrywca / 11 slotów / 6 trafień - wartość anty 19215 / 88 ekspedycji
-
Wielkie gratulacje
Życzę o wiele częściej podobnych sukcesów
-
Jesteś i nie dziś to udowodniłeś
Taki poprostu jesteś i tacy też są potrzebni by nam coś zaświadczyć
-
Wielce dużo masz do powiedzenia teraz gdy jak mówisz zostałeś sam z górnikami a gdzie byłeś wcześniej gdy działy się "cuda" w veto.
Zmartwię Cię bo zadry nie ma takie życie. Mnie głupota boli. I ja sobie nie mam nic do zarzucenia - ale kogo to obchodzi!
-
To już normalnie trzeba być intelektualnym hipokrytą
Zajmij się w końcu tym co się dzieje w veto i co Ci członkowie robią z nas i z tą grą
-
Ogame jakie znaliśmy i jakie byśmy chcieli już bardzo dawno temu upadło! Chyba o tym zapomniałeś
A pisanie o pomyśle zmiany regulaminu to tylko mrzonki. Przy zakładaniu konta wyrażaliśmy zgody a dodatkowo niemcy coś muszą na nas zarobić bo ta gra to nie caritas.
-
Andrzej, jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili !
Gratulacje i oby częściej
-
W tym momencie nie ma sensu się okopywać i patrzeć na zmieniający się świat ze swoich okopów. Niestety ale musimy się dostosowywać i im szybciej to zrobimy tym lepiej dla Wszystkich.
Pozdrawiam zdrowo racjonalnych
-