Posts by dlxm23

Gamification, obecny teraz w większości gier, ma na celu nagrodzenie użytkownika i przełożyć się na utrzymanie zainteresowania i chętny powrót po więcej. Tylko że to wydaje mi się kierowane jest raczej do młodszej klienteli, nie staruchów grających w grę przeglądarkową. Faktem jest, że nastolatkowie takie gry omijają szerokim łukiem. Lepszym byłaby faktyczna integracja ciekawych narzędzi wspomagających rozgrywkę.

Oczywiście dodatek przygarnę, jakiś tam bajer, ustawie sobie obrazek na planecie - ale ani grosza za tylko na to ode mnie nie zobaczą. Trzymam tylko kciuki, aby nie było turbo lagów po wgraniu tego przez 2 tygodnie...

Zgadzam się, ostatnio myślałem że mały update by się przydał ale bardziej o sojuszach myślałem a tu wyskoczyli z avatarami, no szkoda do mnie to nie trafia

A to fajnie, przyjrzałem się lotowi z 2 dni to stwierdziłem bida z nędzą RNG mi po prostu nie sprzyjało

Witam, gram klasą odkrywcy i buduję budynki mechy, ostatnio przychód surowców i floty gwałtownie spadł, i związku z tym zastanawiam się czy zostanie to naprawione? a jak nie to co zmienić w FŻ

Trochę doczytałem czyli u mechów (Masowa Produkcja Chipów) (1lvl 0.4%)(Wysokowydajnościowy Transformator) (1 lvl 0.3%) czyli 0.7 :) z dwóch budynków dobrze rozumiem?

a u ludzi (Metropolis) (1lvl 0.5%) Czy chodzi jeszcze o Nano-Boty Naprawcze czy zwiększają PZ po walce na expedycji?

Witam zaczynam grę po długiej przerwie i formy życia to trochę news dla mnie i z tego powodu pytanko mam.

Gram klasą odkrywca (1 planeta Kaeleshowie) (1 planeta Mech) (6 Planet Rock) i grając pod eko opłaca się mieć najwięcej ras Rock tego się dowiedziałem, ale jak bym chciał zamienić Kaeleshów na Rocków czyli 8 planet w Rockach to czy stracę jakieś bonusy do expedycji i Odkrywcy ogółem i czy to ma jakieś znaczenie czy puszczać expedycje z planety Kalesh na expedycje?