No dzięki za link ale FŻ ja tu nie widzę uwzględnionych
Posts by dlxm23
-
-
Witam pytanko czy istnieje jakiś kalkulator do obliczania wielkości planet Odkrywa+bonus sojuszu+ formy życia T3 itp.
-
Gamification, obecny teraz w większości gier, ma na celu nagrodzenie użytkownika i przełożyć się na utrzymanie zainteresowania i chętny powrót po więcej. Tylko że to wydaje mi się kierowane jest raczej do młodszej klienteli, nie staruchów grających w grę przeglądarkową. Faktem jest, że nastolatkowie takie gry omijają szerokim łukiem. Lepszym byłaby faktyczna integracja ciekawych narzędzi wspomagających rozgrywkę.
Oczywiście dodatek przygarnę, jakiś tam bajer, ustawie sobie obrazek na planecie - ale ani grosza za tylko na to ode mnie nie zobaczą. Trzymam tylko kciuki, aby nie było turbo lagów po wgraniu tego przez 2 tygodnie...
Zgadzam się, ostatnio myślałem że mały update by się przydał ale bardziej o sojuszach myślałem a tu wyskoczyli z avatarami, no szkoda do mnie to nie trafia
-
To nawet nie jest słabe żenada
Szanowny Panie Pawle, jedyne co mogę, to pogratulować Panu umiejętności korzystania z niedozwolonego programu "zliczającego" z falangi logi.
Musi być Pan z siebie bardzo dumny, prawda?Zgadzam się w 100%
-
Jak będą te osoby co mnie złomowały to będę na pewno
-
Powodzenia
-
Dzięki i niech stryta bedzie z tobą
-
Tsza mnie jakie budynki budować dla mechów aby najtaniej odblokować ostatni slot w FŻ
-
-
-
Nano-Boty Naprawcze zwiększają PZ po walce na expedycji?
-
Trochę doczytałem czyli u mechów (Masowa Produkcja Chipów) (1lvl 0.4%)(Wysokowydajnościowy Transformator) (1 lvl 0.3%) czyli 0.7 z dwóch budynków dobrze rozumiem?
a u ludzi (Metropolis) (1lvl 0.5%) Czy chodzi jeszcze o Nano-Boty Naprawcze czy zwiększają PZ po walce na expedycji?
-
Super Gallachad i takiego czegoś chciałem się dowiedzieć
-
Czyli rozumiem że jak ktoś robi eko to wszystkie planety ma w Rock i jak gra flotą i expedycje to też Rock?
-
Witam zaczynam grę po długiej przerwie i formy życia to trochę news dla mnie i z tego powodu pytanko mam.
Gram klasą odkrywca (1 planeta Kaeleshowie) (1 planeta Mech) (6 Planet Rock) i grając pod eko opłaca się mieć najwięcej ras Rock tego się dowiedziałem, ale jak bym chciał zamienić Kaeleshów na Rocków czyli 8 planet w Rockach to czy stracę jakieś bonusy do expedycji i Odkrywcy ogółem i czy to ma jakieś znaczenie czy puszczać expedycje z planety Kalesh na expedycje?