Posts by Logitech

Nie, bo chcieliśmy dać wybór graczom przechodzącym z debrisu 0,7 i 0,3.

Hahaha - i to jest jedyny powód? :trollface:

A prosiłem... gdy już ogłosicie plan fuzji, bądźcie gotowi na uargumentowanie swoich decyzji.

Hahahahaa słaba ta Twoja wypowiedź, nie wiem czy nie wrzucić Ciebie do worka z kasai, bo dużo się od siebie nie różnicie.

A wystarczyło połączyć u68 z Nekkar.

Art

ale sam przyznaj, że wyszło jak zawsze, żle. Mnie to interesuje tylko grupa 1 fuzji.

Powiedz mi, który gracz z uni exodusowego wybierze u68?

Szkoda graczy grających u68 - bo dołączy do nich 5-10%. Uznasz to za sukces? Powiedz nam.

Nie można nie wspomnieć tutaj o graczach z Xanthippe, którzy nie ważne co wybierą to mają przesrane :/

Czyli jednak będzie przerwa dwumiesięczna :D tylko trzeba zaczekać po fuzji, jak źle to wygląda.

Niby poszedłeś graczom na rękę, "dałeś graczom możliwość wyboru" - ale taki wybór? Bitch please...

Wycieczki pod kątem kolesiostwa? Takie bzdury to piszą tylko forumowi szczekacze.

Chcielibyśmy się dowiedzieć, który członek Zespołu (gdy dostał ten plan), powiedział: to jest najlepsze rozwiązanie!

Zdradź nam to :D który się skompromitował? Bo to ktoś z teamu skoro tak się tym chwalisz. A może ktoś z zewnątrz by to właśnie dobrze zaplanował.

No ale nie daliście mu takiej okazji, i zostało jak zostało. Bo tego już się zmienić nie da :D

A wystarczyło połączyć u68 z Nekkar.

PS. Standardowo Panowie postów/bełkotu kasai nie czytamy - znamy z autopsji, że jej słowa nie warto brać na poważnie.

Jutro będziemy o tym rozmawiać czy to prawda.

Fajnie gdybyś już teraz miał na to argumenty. Bo jeśli będzie tak jak to zaplanowałeś,

to będzie powtórka z rozrywki przy łączeniu wszystkich "numerowych uni" - czyli słabo.

W każdym razie jest już dostępne fajne narzędzie na wasze (nie powiem jakie) decyzje: cmentarzysko.

Ale zaczekajmy z ostateczną oceną do jutra, czy będzie trzeba użyć cmentarza czy nie :D

Ruda czy możesz wprowadzić ankietę dla naszego uni dotyczącą zmiany parametru uni:

• PZ floty z 30% na 70%

Rozmawiałem z kilkoma graczami, są jak najbardziej za. Czy możesz nam taką ankietę dać? Czy pisać do innej osoby

Przecież jasno jest określone, że mówimy o nowym uni w liczbie JEDNEJ SZTUKI. Wrzuciłeś wpis tylko po to, żeby obalić tezę, której nikt nie postawił? xD

Mylisz się, on wrzucił wpis bo chlubi się spamem, po prostu go lubi, ten typ tak ma: zero wiedzy, byle zaczepić - spamer.

A jeśli chodzi Ci o to co ja napisałem, to pytam poważnie! Na co Ci uni bez paczek, gdzie i tak będa inne "wspomagacze" do kupienia,

no chyba, że mówisz o uni bez żadnej anty, tak jak dawno temu było. Tylko, że z tamtych graczy została tylko garstka, więc nie rozumiem sensu.

Dziś gimbaza rządzi, i hajsy ich starych. I nic na to nie poradzisz :rolleyes3:

Wszelkie Wasze głosy bierzemy pod uwagę. W praktycznie każdej z grup zaproponowaliśmy dwa Universa docelowe (wymóg odgórny). Jedna grupa czy dwie mają tylko jedno sztywne Uni docelowe ze względu na swoją specyfikę.

Logitech takie opcje też wzieliśmy pod uwagę ;)

Czyli Nekker i u68 są na siebie skazane ;) bo nie będą mieć wyboru.... ;)

Nekkar i u68 razem to było do przewidzenia, ciekawe :D, najsilniejsze punktowo serwery się połączą, co zaowocuje potężnymi STarciami. I to są właśnie dobre wieści Art

Miejmy nadzieję zatem, że ten pociąg "fuzja" będzie jakichś zagranicznych linii, byle nie polskich.

Wszyscy wiemy jak jeżdżą pociągi w Polsce a jak gdzieś indziej w Europie. Przed wakacjami Art ? Bo mi się dom ma zacząć budować od 1 lipca :rumieniec:

No widzisz kasai? Da się podać informacje, które nie będą zawierały dat i obiecanek cacanek? Da się. Jeszcze się wiele musisz nauczyć.

Art czyli w jak najbardziej jest możliwa opcja u68 z Nekkar - cieszy mnie to bardzo.

A czy Sombrero + Kalyke + Taurus + Xanthus też jest możliwe?

Wtedy w sumie z ośmiu serwerów będzie zmniejszenie do dwóch. Dane/ parametry się będą zgadzać, no i co ważniejsze: hajs się będzie zgadzać.

Aczkolwiek Taurus poproszony o zmianę parametrów/patrz: ankieta (by pasował do reszty), został olany ciepłym moczem.

#rudarusztemat #rudapotrafisz #dampracę