Display MoreZa pomijaniem układów jestem na tak, jak i za ewentualnym zwiększeniem obronnych. Co do reszty jestem przeciwko, ewentualnie można by minimalnie zwiększyć pokojową (do x4 przykładowo). Na pewno jestem przeciwny takiemu zwiększeniu pokojowej do x8, jak to rzucił Wujek Kwas
Display MoreDisplay MoreTak jak jest teraz jest dobrze.
Większość graczy która już tu gra od dawna nie chcę zmian.
Jaki Kompromis????
Dostaliście listę uni do wyboru i każdy widział jakie są tam parametry.
Wybraliście sami ... Nikt was nie zmuszał.
Wybraliście delfina to się zgodziiscie na parametry które tu są..
Pamiętacie też że przy zmianie parametrów serwera może mieć to wpływ na kolejną fuzje .
Ty to jesteś taki płaczek jakich mało, aż mi Ciebie szkoda....
Nie wiem czy wiesz ale nie było do wyboru uni 1:1
Ale czekaj czekaj, na Yin odeszliście z sojuszu KOK i stworzyliście obsraną dwójeczkę, bo tak bardzo chcieliście latać i złomować - to czemu nie poszliście na serwer z wyższą prędkością flot wojennych? Mogliście iść na Undae, Velę czy Rosalind. Ach, tam bylibyście za słabi.
A teraz mają zmieniać prędkość wojenną, bo wy tak chcecie.
Odeszliśmy dla tego bo mieliśmy dosyć patrzeć jak sojusznicy są po 3,4 razy złomowani przez praktycznie jedna osoba i nie wiedzą jak to możliwe.... gdyby był bardziej ogarnięty sojusz nie byłoby takiej sytuacji co to za różnica czy latałbym pod tym czy pod tamtym logiem sojuszu ??
Co do przejścia na inne uni... to chyba logiczne ze bylibyśmy za słabi... jaki miałby sens przejścia z rocznego uni na 5 letnie ??
Na Yin bylo x1 i jakos znośnie to było ale nie sądziłem ze brak pomijania nieaktywnych układów zrobi taka różnicę
Czy x1 zostanie czy x2 obojętne to jest dla mnie tak naprawdę ale myślę ze złotym kompromisem byłoby aktywne pomijanie układów plus obronna x2 a do pokojowej bez roznicy mi to uważam ze każdy wtedy byłby zadowolony, pozdrawiam