Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay MoreTeż mi się odgrażał złomem, poszczekał coś skanami, raz nic nie znalazł po ściągnięciu moona i tyle z jego pożal się boże gróźb. Nawet mi go lekko żal, musi się biedny pogodzić z tym, że nigdy swojego wojennego bingo nie dokończy, chyba że będzie udawał, że mnie na nim nie ma
Nawet z wiedzą, że jutro w planach mam wydanie100kkk surki na 29 lvl astro, niczego nie byłby w stanie zrobić
Następny mój fan....
Ty to akurat zamilcz bo już byłeś spakowany.... to że elektryk lata w ulu albo że ty zawracasz stację jeszcze nie robi z ciebie znafce
mi poprostu się nie chce zarywać swojego czasu na takie łachy jak wy swoje pokazałem, udowodniłem zarobiłem
Tak jak poprzednik nie przeinaczaj słów bo nie groziłem a prosiłem o uswtawienie się w kolejce i poczekanie a to różnica
Wydawaj sobie co chcesz i ile chcesz i na co chcesz lata mi to....
Nie muszę nic nikomu już udowadniać i pokazywać a tym bardziej takim pro grajkom jak wy
Także cicho sza i kibicuj dalej
Nawet nie stałem blisko "bycia spakowanym", łachu
Nie chce mi się szukać i wklejać ale takiego " łacha " jak ty mysi pakował
Ach, do tamtego pijesz. No cóż, poleciałem z taką ułańską fantazją jak ty na Terapeutę, co pewnie do dzisiaj wypierasz z pamięci
Natomiast ty nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz blisko spakowania mnie w recki.
Już myślałem że się poddałeś ale nie....
Nie ważne kto liczy się fakt...
Ja nic nie wypieram ani nie wypisuje że nawet blisko spakowania nie byłem....
Nie wymyślam nie przeinaczam faktów jak wy
To czy nie będę zostawmy ocenie czasu jak pisałem na ten moment nie czuję takiej potrzeby i chęci zajmowania sobie głowy czymś takim