Znów przedobry zysk Gratulacja dla Agresora i SZO dla Obrońcy
Posts by HardyiTwardy
-
-
Ładnie siadło Flota przewietrzona, załoga doszkolona żeby częściej coś trafiała Graty i SZO
-
Dwie paczkowe floty na jednym ST procent ładny, ale czy legitny graty i SZO dla obrońcy
-
1,4kkk zysku, akurat na waciki
-
i pyk z laserka w jąderka pięknie, po prostu pięknie graty i SZO dla Czecha
-
dobrze wydane siano na cyfry w przegladarce, p2w foreverBrakuje jaj żeby rzucać hejty oficjalnie Strach przed nalotem ? Bilans zarobku się zgadza, bilans rozpłodności Pancy się zgadza Zbigniew Wodecki 10 pkt
-
pancerfausy się tam mnożą w stodole Zysk przyzwoity co jest najważniejsze obrońcy SZO jeżeli będzie grał dalej
-
Polacy najechali Berlin i Berlin padł. Historia płata figle konkret zysk i konkret liczba multipli
-
uła wybatożony konkretnie... ładna sumka panców, jest czym się bawić Klosek SZO życzę o ile zostajesz
-
13 906 % a nie 1500 KOKów jest dużo, dla każdego wystarczy
-
Wchodzi facet do baru... a tam siedzi flota hali Gratulacje kolejnej bańki do przodu obrońcy SZO !
-
-
Nie odebrane FSy, albo "a zaraz zerknę" boli najbardziej 3 buliardony zysku, dlatego mnie przeskoczyłeś Gratki, przetapiaj i szukaj dalej Obrońcy
-
Ło matko z córką... tuż to srogi łomot Brawo Hala, oby passa trwała A obrońcy SZO jak wróci z urlopu
-
Zacny zysk ! ładne stadko się tam kotłuje tych panców Współczuje obrońcy, ale wstajemy z kolan i gramy dalej ! powodzenia dla obu stron
-
Zajączek przyniósł prezent ^^ Powodzenia i SZO dla zagapionego agresora, dopiero serwer się rozkręca, to można walczyć dalej !
-
Zysku nie powstydziłby się nawet santander bank z frankowców Gratulacje wypatrzenia stojącej floty a obrońcy SZO jak będzie grał dalej
-
Lubimy jak inni wrzucają, wtedy widać, że coś się dzieje Brawo i czekamy na następne !
-
-
Nosił Lisek razy kilka, to ponieśli i Liska To nie tak miało być no ale taka zabawa Człowiek sobie przymknie oko na 5 minut i już po godzinie go budzą, że po wszystkim ^^ Gratulacje wstrzelenia się w "okno" i to jeszcze bez fsa.. za każdym razem mówię, że będę bardziej uważał i ciągle ten sam błąd Przetapiaj, przetapiaj ja się odkuje i inaczej pogadamy
Ps. mówiłem, że się tu jeszcze pojawie