Oranie bunkrów, to styl życia Szkoda tylko, że nie są tak niszczone jak flota i zostają w dużym % "odratowane"
Graty akcji
Oranie bunkrów, to styl życia Szkoda tylko, że nie są tak niszczone jak flota i zostają w dużym % "odratowane"
Graty akcji
Graty Son Goku ! Reseta szkoda, grałem z nim na Vela i dobry gościu, gra bez spiny Wyludnione uni, to teraz trzeba czekać na okres fuzji
Y..ebać, karać, nie nagradzać ! Posypało się trochę banów za multikonta, ale ciągle to mało Do wierzchołka góry lodowej jeszcze daleko
Graty Paweł i miłego przetopu z bota
Ładnie Kroks za chęci SZO dla obrońcy, a jeżeli faktycznie kończy, to powodzenia w realu
hajs się musi zgadzać Zarobione jest, przetopione już pewnie też i piknie panocku SZO dla ofiary
Witam
Z reguły jestem bierny, ale ostatnio widzę, że powtarza się to częściej. Reasumując do posta to nie masz czym się chwalić. Żaden honor zgnoić kogoś z taką przewagą pkt. Osobiście i subiektywnie dla mnie jest to bardzo słabe i żałosne. To tak jakby wystawić amatora w boksie przeciwko zawodowcowi. Walcz z równymi sobie i wtedy chwal się wynikami. Mam świadomość, że ta gra polega na tym, ale kiedyś było inaczej i ludzie mieli honor i grali inaczej. Nie to, co dzisiaj, masakra jak nisko można upaść. Kondolencje dla przegranego i głowa do góry.
Człowieku, o jakim Ty honorze mówisz, to jest gra.. Nie praktykuje się Fsa, to flota znika.. Ja tak padałem nie raz, nie dwa tak jak wielu innych graczy, ale o braku honoru pierwszy raz czytam
Gdybym latał po znajomych, lub ludziach z którymi miałem jakieś "układy" to wtedy cierpiałbym nocami w snach na brak honoru na pewno a tymczasem
Póki jeszcze nie podnieśli progu i się mieszczę, to wstawiam Obrońcy SZO. Ave CHAOS.
Agresor Lisek [CHAOS]
Reaper 1.800
Pathfinder 11.151
Ciężki myśliwiec 3.582
Krążownik 1.031
Okręt wojenny 484
Recykler 1
Sonda szpiegowska 3.535
Bombowiec 612
Niszczyciel 199
Pancernik 290
Reaper 68
Pathfinder 565
Krążownik 7.554 ( -97 )
Okręt wojenny 4.892 ( -2 )
Pancernik 2.703 ( -0 )
Reaper 1.800 ( -0 )
Pathfinder 10.993 ( -158 )
Agresor stracił łącznie 7.831.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 246.972.000 jednostek.
At these space coordinates now float 112.384.800 metal, 70.724.000 crystal and 20.733.600 deuterium.
Agresor przejął łącznie 3.091.353 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 95.347.098
Kryształ: 59.901.752
Deuter: 18.653.905
agresor zyskał łącznie 173.902.755 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -137.336.859
Kryształ: -86.326.000
Deuter: -26.400.494
obrońca stracił łącznie 250.063.353 jednostek.
Bonus od gospodarza graty i SZO dla ofiary,
Ło Panie, To już ładne stado panców się uzbierało Szaman będzie miał co czytać Temat na porządną kawę Przetapiaj i oby więcej takich !!
Siadło. szkoda, że nie dobiło do 100k% wyglądałoby zacnie Przetapiaj, bo jest co, prawie 7kkk, robi robotę Dla Obrońcy standardowo ave CHAOS
Zmień nick na Nocny Marek Graty i pchasz do przodu póki jest na czym
Jak to mawiają, małe ale cieszy Graty i przetop siup siup Ave CHAOS
Jak to tak z 4kkk zarobku i ostatnie ST ? To nie wypada, tak porzucać serwera Graty i przetopu SZO dla obrońcy !
Fiu Fiu zatrząsło ziemią Konkretny % i ładny zysk Tak trzymaj ! Ave CHAOS
Propsuje wszystko co jest na plus ani grama kurzu na flocie, cały czas w obiegu SZO dla ofiary
hasztag czternastka i pyk 178kk zysku Dobrze wchodzi ! Kosić i nie zostać skoszonym
Najpierw MASA potem przetop Graty ! poluj dalej
uhhh... szkoda sojusznika niestety chwila nieuwagi jest kosztowna.. SZO sojuszniku ! No a agresorowi gratuluję, bo mu się chce
ładnie, stadko rośnie ! Przetapiaj i czekamy na więcej SZO dla obrońcy !
Top 1 ACS, gratuluję Trochę pracy trzeba włożyć, żeby złapać jedną z topowych flot SZO i lokomotywa jedzie dalej