ale super kochani naprawde jestescie bogami serwerow nie latacie nic na chinskie lub angielskie serwery nie dali wam takich mozliwosci??jestescie nie przecietni tylko was kochac tylko dziewczyn wiecej do ataku nie zabraliscie szkoda
Posts by KRK
-
-
-
hahahahha jakim posmiewiskiem?to ze ktos 10 krotny goni jakas myszke???tu jestescie tacy swieci i hohoohho ogarnij swoje lody i rower filemonie
A kolejna sprawa to ze sie nie bedziesz myl czy gruszka sie bawil to nas nie obchodzi poprostu zycia nie macie swojego ani rodzin a to jest bolesne zyc cyferkami i wirtualem i kapic cala dobe bez zycia i czekac jak top 150 200 300 bede uciekac to jest mocne jestescie kozakami
prawda jest taka zlomu nie ma a czemu????oszukaly was boty i programy co??? nie jestescie nieogarami i murowac wkoncu bo niech swiat widzi nieogarow nie zbierajacych nic zlomu buahahahhahaha
-
Display More
Początkowo ta dyskusja miała jakiś sens, ale im dalej w las tym bardziej widzę sie ekipa z super atmosferą odpala

Oczywiście nie mam na myśli wszystkich ale tych dwóch ananasów co widzi zwycięstwo w przegranej, w polityce podobne rzeczy się dzieją

Wypociny na temat nieudanej zbiórki, klikane zawrócone stacjonuj ale niestety reckow na czas nie potrafimy puscic takie z nas lamusy..
Pisanie o zaglądaniu dziewczyną pod spudniczke lub ogólnie znalezieniu sobie jakiś, teksty na poziomie licealistów z buzującymi hormonami

Ja nie opowiadam o tym kto jakie życie prowadzi jak nie mam pojęcia, ale wy macie jednak fajną wyobraźnie..taka nie za mądrą

Strachu, czy obsranej zbroji jak ktoś tam napisał, tez nie uswiadczylismy...liczyliśmy że będzie jakaś gruba zabawa...recków poleciało tyle że zebralibysmy kilka topowych flot, ale gra lubi płatać figle
lubi platac figle???????nie mozliwe powaznie???a od wczoraj gracie czy od polnocy weszla nowosc??
tu chodzi jak bedziecie czytac o co innego niz bol dupy itd tylko wlaczyc mozgi nie progaramy super liczace
tyle macie reckow zebyscie kilka flot spakowali??o czym ty chlopcze mowisz i zadna sekunda nie siadla nawet 6s po no popatrz ale cyrk pewnie macie 6000kkk pochowane recy juz nie pisz bo sami sie kompromitujecie juz reszta sie z was smieje
a teraz do calego uni
ALARM ALARM ALARM
CHOWAC WSZYSKO STATKI SUROWCE PIENIADZE Z DOMU BO TEZ UMIA DOBRZE LICZYC CHYBA ZE WOLICIE WIECZNE URLOPY WYBIERAC

-
Display More
Widze że jest sporo jakiś domysłów i rozkmin na temat mojego dojścia do VIP, dlatego rozjaśnie temat...
Balboa (Asterixxx) dokladnie opisał temat w ST na Tomasie, tzn jego przybycia na to UNI..jeśli nie połączyliscie kropek, to pomoge
Gdzieś tam w jakimś stopniu pomogłem mu żeby jego pojawienie sie tutaj było jak najszybsze i można było zacząć realizwać jakieś akcje na ekipe z CLE, wy nie byliście nawet w planach

Samo to że paliliśmy kulki i lecielismy razem z Balboa na Argona, chyba daje do myslenia na temat naszej współpracy.Z Wodzem az sprawdzilem, pierwsze wiadomosci na disco wymienilem 23/10/2023...nie spodziewalem sie ze az tyle pisaliśmy, bo chcialem znalezc ile razy mnie namawiał na dojście do VIP, ale odpuściłem...powiem krótko, za dużo

Jako że Balboa zrzucil ciezar bycia Asterixxxem
Nie było co kontynuować tych wygłupów z lataniem niby bez sojuszu..zwlaszcza że BabciaHela nie wiem ile mi moonow zrobiła po nocach 
a tu nagle wielki kohan czyli kochanek czytaj wpada na akcje akurat wtedy no popatrz??czyzby reszta miala badejki pelne?strach kontry?podstawki?
prawda jest taka ze kazdy z was ma cieke przed jakas flota do siebie podobna i teraz to juz calkiem urosniete piorka calej polsce dajcie wojne hahahhaha moze u 68 i u 1 tam by was wyjasnili szybko jakby pradu braklo i boty padly co??

-
Spokojnie kolego, nikt Cie nie uczy grać. Każdy gra na tyle, na ile ma możliwości. Oceniłem jedynie wczorajszą akcję i swoje przymyslenia. Domyślam się dlaczego tak wyglądało, z tym, ze forum to nie miejsce na to :). Ale samo wzięcie kohana, który przed chwila na Was ST sobie robił...?? Przyznam po raz kolejny, nie spodziewałem się :D.
Wojna trwa, trash talking musi być, bo są to dwa dość aktywne sojusze :). Do zobaczenia w grze za parę dni

Nawet sprawa z Kohanem pokazuje, ze domysły, a fakty nie zawsze idą w parze. Jeszcze parę miesięcy temu może bym tłumaczył co i dlaczego, ale na ten moment i staż już nic nie muszę, a wolę popisać sobie głupoty tu i tam, zarzucić wędkę z dezinformacją i patrzeć z otwartym popcornem.
Do zoaczenia.
no pewnie ze nic nie musisz bo jestes bogiem tu przeciez klaniajcie sie narody kohan pokazal kim jest juz wiecej nikomu nic nie musi pokazywac kazdy logiczny wie jestescie bohaterami tej uni nikt juz nie moze spac spokojnie

-
Display MoreDisplay More
Zacznijmy od tego kto normalny wypowiada wojne slabszemu 5-10 krotnie??gdzie ma sens zabawa i jakies realia?Chetnie zobacze wypowiedzi super lotnikow ktorzy zlomu nie umieli zebrac

i wina lagow sragow nie wiadomo czego moze od siedzenia 48\na 24 przepalily sie styki w komputerkach jak i ptasich glowach bo kazdy co gra w ta gre troche i wie jak to dziala to wasze techniki i opowiadanko jest zalosne do poziomu lepiej bylo tego starcia nie pokazywac bo osmieszyliscie sie sami siebie 

wielo godzinne liczenie klikanie az paluszki bolaly no szok 
mogliscie isc na pole albo dziewczyn poszukac nie wirtualnych w koncu
.Prawda jest taka ze w walce dawida z goliatem mieliscie tak obsrana zbroje jak molo kto niestety

A to tych co liza zadek i gratkuja wiecej rozumu polecam bo cale uni wielkich graczy lotnikow nie wiadomo kogo siedzialo cichutko zal
Obroncy graty bo was osmieszyl jak i caly sojusz i szybkiej odbudowy a wam zycia bez monitora i znalezienia jakis chociaz milf na stare lata

chyba ze w jednym pokoju macie kilka biurek i tak nadajecie ale to juz wasza sprawa 

Zacznijmy od tego kto normalny wypowiada wojne slabszemu 5-10 krotnie??gdzie ma sens zabawa i jakies realia?Chetnie zobacze wypowiedzi super....
Więc sprostuję wam to baaaaardzo poooowoli.
Wojna z Dominion jest nie z naszej winy.
Już o tym pisaliśmy kilka razy ale wy jak czytacie komentarze to zamykacie oczy i widzicie tylko to co chcecie .
Co do wypowiedzenia wojny słabszemu itp...
Jak cl wypowiedziała wojnę UFO to nie było takiego płaczu jak teraz...
Do waszej informacji wypowiedzieliśmy wojny Dominion .Cl I glory.(Jest na forum)
Niestety tutaj nasze plany nie wypaliły bo regulamin pozwala tylko na 3 w tym samym czasie.
Plan był taki żeby wypowiedzieć wszystkim sojuszą .
Pamiętajcie że wszyscy jesteście na Liścia

.A jak ktoś się na chwilę obecną czuje poszkodowany to tam jest na forum opcja Wojny .Zgadajcie się zaproście nas do zabawy w Kupie siła.
W stoczni zawsze się na was miejsce znajdzie

Pamiętajcie że to tylko zabawa i my się świetnie bawimy

nie z waszej podejrzewam ze od mojej starej to wyszlo bardziej i ona szukala kolka w wasze litery przyspawane do siodelek w 1 pokoju co????
szkoda ze nie wypowiedzieliscie jeszcze serwerom w chinach teheranie tybecie i mongoli jednoczenie a czemu nie jestescie kotami przeciez ne przyspawanymi do krzeselek co???ty widac jestes za plytki zeby cos zrozumiec i przychodzi wam kukielka marnie atmosfera w sojuszu to jest cos takiego co nie masz pewnie ty i reszta nawet w rodzinie i nigdy tego nie poznasz ze tak wam zwieracze to sciska kazdego z was to boli??napisz ze poznales chlopaka na bado moze komus to bedzie zazdrosc tez z serwera >>nie momyslales na takie cos wpasc?
-
Zacznijmy od tego kto normalny wypowiada wojne slabszemu 5-10 krotnie??gdzie ma sens zabawa i jakies realia?Chetnie zobacze wypowiedzi super lotnikow ktorzy zlomu nie umieli zebrac

i wina lagow sragow nie wiadomo czego moze od siedzenia 48\na 24 przepalily sie styki w komputerkach jak i ptasich glowach bo kazdy co gra w ta gre troche i wie jak to dziala to wasze techniki i opowiadanko jest zalosne do poziomu lepiej bylo tego starcia nie pokazywac bo osmieszyliscie sie sami siebie 

wielo godzinne liczenie klikanie az paluszki bolaly no szok 
mogliscie isc na pole albo dziewczyn poszukac nie wirtualnych w koncu
.Prawda jest taka ze w walce dawida z goliatem mieliscie tak obsrana zbroje jak molo kto niestety

A to tych co liza zadek i gratkuja wiecej rozumu polecam bo cale uni wielkich graczy lotnikow nie wiadomo kogo siedzialo cichutko zal
Obroncy graty bo was osmieszyl jak i caly sojusz i szybkiej odbudowy a wam zycia bez monitora i znalezienia jakis chociaz milf na stare lata

chyba ze w jednym pokoju macie kilka biurek i tak nadajecie ale to juz wasza sprawa 

-
az dziwne ze nie trzymal w tych swoich bunkierkach

Graty -
1 st statkow piekna ilosc i farming zacny
-
pieknie orzech lepsze takie poczatki niz byc po prawej stronie
-
Piekie Lukos wkoncu cos sie dzieje wietrzysz zabawki i % sa
-
Juz bedzie na nowe pc stado caly czas rosnie

-
Elegancko weszlo flota caly czas rosnie tak trzymaj
-
Y2 Ty juz sie uspokoj bo wszystko zniknie z tego serwera

-
piekny zysk jak sie patrzy komornicy nie spia wogole
-
pusher lata a inni klaszcza cyrk
-
tu ladne starcie na poziomie gratulacje
-
obronca zapracowany --------------atakujacy oszust i z...... taki opis by byl na miejscu ale lepiej grac czystego

-
Display More
W koncu ktos normalny i czyste starcie brawo Lukos oby tak dalej i zerowac pusherow z tej uni calkowicie
To niby jakas zalosna aluzja do mnie ??
Ciekawe które moje ST uważasz za nie czyste, jeśli masz dowody zgłoś gdzie trzeba a jeśli tylko zazdrość to pozostaw swoje opinie dla siebie.
P.S. powiedz jaki masz nick w grze to pokaze Ci jak robie swoje starcia 😊
no wystarczy poczytac opisy handel za chwile zlom kto ma takie zasady.....??? I nie tlumacz sie nie agresja itd tylko rozumiem na drugi dzien a nie za chwile ale to tylko moje zdanie tu niestety nie znaja zycia oprocz cyferek
wiekszosc jest podejrzana nie oczywiscie wszystkie
[Mniam]
Moderator kasai:
Upominam za offtopic i prowokacje.