graty starcia wkoncu cos normalnego i ktos normalny bierz sie za porzadki w tym dziale z oszustami![]()
![]()
Posts by KRK
-
-
carlos gratki pieknie teraz bierz sie za zlodzieja szusta septimela bo to gorsze ni wiesz co
Moderator kasai:
Upominam za prowokacje. -
Graty Balboa !
Takie wiadomości sprawiają, że nie ma lepszej motywacji do działania 
Wiedziałem, że jak przyjdziesz na to uni to wejście będzie zauważalne i tylko szybciej wymrze to uni
Tak 3maj! 
Ja czekam na inne starcia, ale to muszą z urlopów powracać

wez numer i podjedz na male nie co do niego jest bogiem ogame hahahha ale wy jestescie pusci
-
ale lizaki lubia sie waflowac cos pieknego macie juz chociaz po chlopaku kazdy bo innego swiata nie znacie
-
Graty Kuba jest piekna akcja pogratulowac trzeba
-
tobie sie pazie nie wpisaly zobacz jaka szkoda mi sie ciebie zal zrobilo masz u mnie wpis a szczekacze obracaja karuzele bo prawda jest jedna i BOLI OKROPNIE

-
Pogratuluje ci ale musisz się bardziej starać i rozwalać wszystko .
Pamiętaj ze zysk się nie zawsze liczy ważne żeby innym popsuć grę i wyprowadzić jak najwięcej osób z równowagi.
Musimy dorównać Balboa bo to prostak i cham

ooooo szkoda ze immym tak nie gratulujecie i kota ogonem odwracacie ogorki hehehehhe
jestescie najlepsi przeciez uni wlancza urop po niedzieli bo koty gonia myszy spokojnie panowie i panie

-
-
no no no tak uczynie szczekajace dziewczyny
-
szkoda 3 x ale pewnie marchewa tzw glupiec 5 kolo u wozu tam siedzial i akurat sie trafilo po pewnie sam chcial tam sobie surowce wyslac

-
wszystko fajnie tylko na co ci potrzebna ta pusherka z dabrowy zlodziej oszust????jego tylko dodajecie bo sam tylko na swoje konta lata a zwykle doczepka
-
graty piekne starcie i zysk nie dajecie odpoczac
-
Lukos piekna ilosc pc lataj dalej bo jeszcze jeden chwast jest do skoszenia albo i dwa hehe
-
takie cos cieszy graty lataj dalej rosnij w sile
-
bravo Luksos jeden z nielicznych co gra jak trzeba pozdrawiam
-
pozdrawiasz a uderzyc w stol to nozyczki graja piekne starcie niech te programy jeszcze sluza dalej
-
nawet te lizaki z sojusza sie nie wpisuja chyba olewka calkowita wiec zrobie ci dobrze ze napisze tu helagio

-
graty starcia a boty to wiadomo co ....
-
schowane na 2 lot plus dok i bedzie kolejne st
-
widac ciezko pisac niektorym nie znajac sytuacji i akcji wiekszosc tylko lubi gratki gratki a nie wiedza ocb masakra
chcesz graj eko i zostan ich nastepna farma ciekawe co wtedy powiesz do calej sytuacji tu nik nie placze ze tak sie stalo tylko trzeba umiec czytac co jest co
chłopie nie zrozumiałeś posta. Ja piszę tylko że obie strony się napinają, a sytuacja raczej prosta: obrońca spał (straszne..., jak można spać i nie grać w ogame...), a atakujący go w tym czasie zezłomowali. Zwykła sytuacja na ogame, z tego co widziałem to nawet obrońca tego tak nie przeżywa jak reszta komentujących.
Balboa to prostak i cham, udowodnił to dziesiątki razy - prowokuje ludzi bo rajcuje go, że ludzie się pod jego postami żrą. Udziela się to jego kolegom, którzy myślą, że uczestniczą w czymś ważnym, że wojny i takie tam, podczas tak naprawdę gorzej się wyspali
. Dajecie tylko pożywkę dla ego chorego człowieka i tyle 
skoro prostak itd to w czym masz problem??
obronca nie przezywa jak mowisz tylko chyba nie jestes w temacie o co tu tak naprawde chodzi