fajnie wyszlo graty
Posts by KRK
-
-
Nie jeden juz pod moim noskiem czekał i sie doczekał wyprawy w reckach wprost do moich stoczni, a jak masz jakies wątpliwości co do legalności STarć trzeba zgłaszać...albo przynajmniej podawać jakies argumenty które potwierdzą Twoją tezę..a nie pisać że jak ktos stoji obok z flotą to napewno jest push..
Przyznaj się ile Miech srebrników za Twoją flotke zapłacił, a nie wieczny lament pod kazdym ST
ty napewno tam poszedles bo miales pelne spodenki wiec nie pajacuj juz tu czyste tylko jest niebo nie wy
-
Czy jest na forum jakiś tłumacz?
Z KrKowego na język ojczysty bym poprosiłjak jestes pustawy to co ja ci zrobi twoje dziewczynki z sojuszu czytaja bezblednie tylko ty masz poligloto problem tylko niewiadomo z czym
-
Gratki, tez tam zaglądałem...ale odpiuscilem bo stwierdzilem ze pewnie i tak glory to skonczy.
To jest ciekawe, że wszyscy to widzieli, kilka osób pewnie zgłosiło, ale nikt nie ma czasu sie tym zająć.zeby ktos sie twoimi walkami zajol bylo by bardziej sympatycznie np typu szukam konta jak pod noskiem czekalo wszystko dziwnym trafem akurat tam
-
Dzięki za zaproszenie do lotu, nareszcie jakis sojuszowy acs...no i Balboa jak wstanie rano to nie da wiary że Wodzu zrobił ST

pieknie idzie maslo juz pewnie bales sie ze toba sie zajmia i trzeba bylo wyjsc w szegegi tych opetancow bez innego zycia jak ogame
-
nigdy nie skanuje a juz st jakie to ciekawe

pewnie jestes jego corka albo cos takiego
-
gratulujcie dalej na skradzionym kocie gry zlodzieja zwyklego
Moderator kasai:
Upominam za prowokacje. -
graty Joker wlotu jeszcze ma zapal do tej gry
-
no ladny zysk jeszcze b-b grasuje na uni
-
Graty pieknie jeszcze Ci sie chce to najwazniejsze
-
Display More
Pięknie Tomas jak to śpiewają witajcie w naszej bajce
Nie każdemu Ostatki wyjdą na dobre ale może i dobre , bo będzie spokój ;d Sojusz alkoholików się rozkręca ;dŻarty, żartami, ale albo mnie, albo buca wodza weźmiecie do sojuszu?
Nie mogę z nim wytrzymać...
P.S. Jemu już psycha siada, 63 lata, on dopiero odkrył, że można AGR używać, ale stwierdził, że 40 lat temu nie było AGR i wszyscy żyli. Na początku mu miesiąc tłumaczyliśmy, że AGR to nie AGRo unia...
Ale dużo pije, ja wcale. Weźcie go
ty juz chyba wsadziles swojego kreta w tamte szeregi tylko chwile zagoscil i cos nie poszlo

-
vipek rozjechany cos pieknego dla oczu i serca az sie radowac chce oby wiecej takich starc

-
pieknie weszlo oby tak dalej
-
Display MoreDisplay More
[ciach] Dziękują sobie że fajnie razem ze polecieli .
Że ktoś coś zrobił że Thomas zmobilizował Gadziego żeby jeszcze to ciągnął

Każdy kto dołącza jest jest w szoku...
No ja też bym był.
Sodoma i gomora moja rada może nie spędzajcie całej doby na gre....i rozmowy i ten napój.. coś chyba z nim jest nie tak.
Życie rodzina i praca jest ważniejsza ..
A i tego Balboa wam oddam do sojuszu bo on taki normalny jak wy .
Wracając do starcia....
Takie trochę spotkanie Sojuszu na szrocie.

Połowa sojuszu się spuszcza a %

A może córkę ktoś chce????.
A Feniksy z was takie chińskie...
Dzban zawsze zostanie dzbanem i niczym więcej niestety
A już myślałem ,że choć trochę się zmieniłeś ,widać jak bardzo się myliłem .....nigdy sie pus... nie zmieniaja
-
znowu wpadl koleszka caly czas gdzies cos mu sie podwija noga
-
pieknie szajeczka padl az milo popatrzec na takie cos GRATY!!!!!!
-
pusher pozbieral na multi i wlecial ale piekna akcja naprawde
-
bravo Lukos piekny wlocik
-
jeden z nielicznych normalny jeszcze oprocz calego tego bajzlu
-
Brawo ładna obrona.
Podziwiam też Merchewe że zaufała takiemu oszustowi i chamowi na dodatek.
Gadzi SzO

push konto wasze a pajacujesz jakby jakas nowosc byla no cyrk i komedia tu jest