Wow! Czapki z głów! 340kk zysku wrzucać na forum Te progi są naprawdę smieszne No masz rację na grubsze ryby przyjdzie czas jak otworzysz grubszy portfel Zrobiłeś mega zysk i podkuliles ogon i już jesteś smerfem
Posts by Baca_Wlkp
-
-
Od razu widać, że ustawione starcie. Kto by latał w jednym slocie na 100% reckami??
Jak to kto? Kaps! Niemota :p Jeszcze dali mu 2 sekundy i nie umiał uciec To Ci dopiero Niemota
-
Ze dwie godziny po ataku nastąpiła blokada I jakoś nikt inny nie miał problemu tylko on ohhhh... Smuteczek Graty Rypka i top na eko 😁😂
-
-
No i co kolejny push Kaps Wstydzilbys się!
-
sprzedane, kupione i nawet zadaliście sobie trud żeby pomogł wam pousuwać planety i wystawić flotę na 3:43 pod super skomplikowanego moonkilla w miedzy czasie waląc obelgi na pw jesteście miszcze nad miszczami
gz i bawcie się dalej w błotku
Kaps , takim amebom umysłowym trzeba umić odpisywać Widzisz, że gościu nie jest bystry .
Takim mało inteligentym osobom trzeba przytakiwać , niech myślą że dobrze myślą ( Jest z sojuszu SKW , wystarczy sobie przypomnieć jakim niedorozwojem jest chudy , phiiiii )
ZGADZA SIĘ , JESTEŚMY MISTRZAMI
ZABAWA W BŁOTKU NAJLEPSZA Z MOŚKAMI Z UNI ATLAS
I "PAC BŁOTKIEM W RYJ"
PBWR!
hahahaha nadal wali tu sledziemXD hahaha sledziu wszystkie rybki spia w jeziorze czemu ty spac nie mozesz??? nocki w robocie robisz by konta kupowac?:P
co do niedorozwoja... coz za takie cos wedlug mnie powinien byc banik... ale wole popczytac jakiego idiote z siebie robisz niz to zglaszacXD hahah bo jesli ja jestem niedorozwojem a ty mnie nie mogles zezlomowac to o czym to swiadczy???XD hahah pro gracz sledziu nie mogl spakowac niedorozwojaXD hahahaha
ANGELSIN myślisz, że jakby to była prawda, napisałby ktoś o tym?
Coś komuś odbiło i tyle.
Graty starcia Filet
o i ten argument jest swietyXD hahahah juz wszystko jasne sledzie nie pushuja sie i nie skupuja kontXD hahaha takze anglesin cicho!!! z SKW jestes nie masz pojecia jak sie pushowac bo tego nie robiles:P sluchaj sie srejfow oni maja doswiadczenie Hhahahahaha
a i na koniec by byc zajebistym w gimbazie powiem tak
OBUIIUHK i reszta moze IHOIUGUIG
a co do uni atlas to OINIOGIUVBILNK
i tobie anglesin ONOIUIYVLKJNL
i chudemu czyli sobie dzbanowi HUIVIUTFLIBN
Trudno Cię zezłomować jak osraby grasz ufsa Ściągasz urlop na parę minut i tyle Cię widzieli
czekaj jak to napisal twoj sledziu??? kod przekazania numer konta i mnie wyruchacieXD hahaha przeciez miesiac dobry smialem z tego sledzia... nawet nick dla przyglupa zmienilem stalem misiac na jednym moonie i co sledz zrobil??? 7 skanow na nocXD hahahahaha
swiadczy to tylko o tym jak ciezko trafic konto bez kodu przekazania
anglesin nie ma co czasu tracic na te nie dojdy... Graba sprzedal konto kto spakowal? sledz... dziwnym trafem sledzie pakuja konta ktore zostaly sprzedane ale uwierz mi to czysty przypadek bo jakby nie to to przeciez nie wrzucali by tego na forum
to co sledziu jak przyjdzie na konto to tam gdzie spalisz mi moona mam kasowac kolonke jak chev???XD hahaha
Wszyscy się osrali ...
Dajcie chociaż numer konta i cene i kod przekazania bo nie ma co ruchać
Chudy jak zwykle posty na swoim poziomie
Więc nie odpisze Ci bo robisz się przykry niż śmieszny
dokladnie tak
i DDGHERH tyle w temacie
a dla reszty DSGTJTMCNN
i pozdro GREHNGFCMRYDJ
A Ty dzbanie śmierdzący powiedz mi czy ktoś z nas skasował cheva? Najpierw się dowiedz jak było potem dyskutuj Spierdoliles na urlop slales stację przez gale i zawracales ja siedząc cały czas na koncie a teraz zgrywasz bohatera:) Wielki chudinio Zdejmij urlop pograj normalnie to zobaczymy czy będziesz taki mądry
-
Nie wiem, nie siedzę ani na koncie cheva, ani w jego głowie.
Nie mnie to oceniać i do was ,,srejf" nic nie mam (nie licząc waszych skanów co noc), ale dziwnym trafem złomujecie konta, które co do dopiero zostały sprzedane...Pushe w ogame są teraz na porządku dziennym i szkoda, że też idziecie tę drogą. Pamiętajcie tylko jak skończył na atlas Revan- 10 pushów się uda, ale 11 już nie. Trafi się ban, a wy pójdziecie na kolejne uni. Jeśli jednak starcie było ,,czyste" (w co wątpie) to gratulacje, uni powoli wymiera, więc przynajmniej coś się dzieje
A kto że Srejfow noby skasował teraz konto sprzedane bo nie bardzo rozumiem o czym mówisz
-
sprzedane, kupione i nawet zadaliście sobie trud żeby pomogł wam pousuwać planety i wystawić flotę na 3:43 pod super skomplikowanego moonkilla w miedzy czasie waląc obelgi na pw jesteście miszcze nad miszczami
gz i bawcie się dalej w błotku
Kaps , takim amebom umysłowym trzeba umić odpisywać Widzisz, że gościu nie jest bystry .
Takim mało inteligentym osobom trzeba przytakiwać , niech myślą że dobrze myślą ( Jest z sojuszu SKW , wystarczy sobie przypomnieć jakim niedorozwojem jest chudy , phiiiii )
ZGADZA SIĘ , JESTEŚMY MISTRZAMI
ZABAWA W BŁOTKU NAJLEPSZA Z MOŚKAMI Z UNI ATLAS
I "PAC BŁOTKIEM W RYJ"
PBWR!
hahahaha nadal wali tu sledziemXD hahaha sledziu wszystkie rybki spia w jeziorze czemu ty spac nie mozesz??? nocki w robocie robisz by konta kupowac?:P
co do niedorozwoja... coz za takie cos wedlug mnie powinien byc banik... ale wole popczytac jakiego idiote z siebie robisz niz to zglaszacXD hahah bo jesli ja jestem niedorozwojem a ty mnie nie mogles zezlomowac to o czym to swiadczy???XD hahah pro gracz sledziu nie mogl spakowac niedorozwojaXD hahahaha
ANGELSIN myślisz, że jakby to była prawda, napisałby ktoś o tym?
Coś komuś odbiło i tyle.
Graty starcia Filet
o i ten argument jest swietyXD hahahah juz wszystko jasne sledzie nie pushuja sie i nie skupuja kontXD hahaha takze anglesin cicho!!! z SKW jestes nie masz pojecia jak sie pushowac bo tego nie robiles:P sluchaj sie srejfow oni maja doswiadczenie Hhahahahaha
a i na koniec by byc zajebistym w gimbazie powiem tak
OBUIIUHK i reszta moze IHOIUGUIG
a co do uni atlas to OINIOGIUVBILNK
i tobie anglesin ONOIUIYVLKJNL
i chudemu czyli sobie dzbanowi HUIVIUTFLIBN
Trudno Cię zezłomować jak osraby grasz ufsa Ściągasz urlop na parę minut i tyle Cię widzieli
-
Za obserwację należą się duże brawa. Udowodniło to tylko, że nie ma mowy o fuszerce i mamy do czynienia z porządnymi fachowcami (jak na Polskę przystało ). Oby dziewczynki tak dalej, a zdominujecie uni.
MrUwA, ziomek wstawaj! To nie pora na spanie! 😀
PS. Dorzućcie jeszcze jednego do warty, co by mnie skanował, aż się tylko zaświecę, bo może wam coś umknąć.
Ja to tylko tu zostawię dziewczynko
-
No i po to mnie budziles po nocy? Graty! I lecimy dalej
-
Yyyyyyy... Ja mam problem... Skąd bierzesz tyle kasy żeby skupować tyle kont?😅
Kupiłeś kolejne konto wynik robi wrażenie dla wszystkich lecz czy czystość wyniku ??? to już historiiiaaaaaa.......zakupy to rzecz Święta, a święta blisko ,,, ... Pozdro multi
A Ty pipko zejdź z urlopu bo fajnie byłoby Cię w reckach zobaczyć
Filet top ja kolejne puncki i orej ich dalej!
-
Sandacz Ty idioto, nawet na forum ze swoimi kontami (które złomujesz z innych kont) gadasz i komentujesz sobie starcia i udajesz, że niby ktoś inny xDDD "No bo przecież jak mogę mieć kilka kont na forum? to nielegalne heheheheh" Młode wilki weszły na uni, co? xDD A to przecież wiadomo, że na swoim multi odrabiasz teraz straty
Ty lepiej cipeuszu powiedz kiedy wrócisz bo bez bota łatwo Cię będzie yebnac Aaaa zapomniałem... Minęły już 2 tygodnie... Nie wrócisz Cacku placku i penisem na czole
-
Mówiłem nie leć bo podpadnie i się wyda że to Twoje multi To nie słuchałeś i teraz się już na bank wyda 😂 Graty i ciumciaj ich dalej
-
-
HEHEH no nie widzialem odpowiedzi takze sledzik bez urazy:P
To sobie kup okulary
-
cos mi tu sledziem pachnieXD heheheh
ej sandacz a na tej planecie "oddam" napisales to co chcesz sprzedac??? kasy na sledzia na swieta brakuje czy jak???:P ej a moze wiedziales ze ban bedzie po ostatnich akcjach i na szybko chciales sprzedac by nowy wlasciciel zaraz po zalogowaniu bana dostalXD a moze ten jebe cos tam to juz nick kolesia co kupil to konto???XD hahahah
ty no to zwracam honor... ja to jednak jestem nikim w porownaniu do takiego pro gracza jak ty sledzik!!! zwykly wielki dzban ze mnieXD hahahah
a i jeszcze pytanie nie skanowales mnie po naszej klotni na forum bo:
A. nie kupiles mojego konta wiec nie ma co leciec przeciez nie zostawie floty na godzine na moonie
B. byles zajety bo za duzo kont nakupiles i jakos musiales to z pushowac
C. falco to twoje nowe konto dlatego dostalem z miejsca na przywitanie 30 skanow
D. wszystkie odpowiedzi sa prawidloweXD heheh
zostaly trzy kola ratunkowe mozesz wybrac jedno z nichXD
ZADZWON DO PRZYJACIELA KUP ODPOWIEDZ Z WYZYWAJ MNIE OD DZBANOW
Ty jesteś jakiś niedorozwinięty? Nie widziałeś odpowiedzi? No pewnie Ty go wysłałeś na bana bo poleciales do go na skargę że Cię obraża 😂 Pożyjemy zobaczymy
-
Haha gowno wiesz w nogach śpisz Nie wszyscy są takimi śmieciami jak Ty i lądują tam na stałe Już pewnie mokro w majtkach i kiesiela tu jednak nie udało się 😂 Czy kazdy musi być taki jak Ty? Bociarz, multikonciarz i zwykły oszust Czekaj , szczekaj a tak się nie doczekasz parówo 😂
-
Ostania moja odpowiedz, Bo Max jesteś jednak walniety.Tylko idiota by dał raport z ataku na kupione przez siebie konto. Ty byś tak zrobil?
Nie znam sytuacji.., ale ja bym osobiście wstawił raport właśnie po to, żeby użyć tego argumentu
No i swoją drogą jego wiadomości są zrozumiałe. Nie mi oceniać czy treściwie wiarygodne. Ale na pewno zrozumiałe.
Ty się lepiej pochwal jak Lopeza wciagliscie haha Hipokryci
A co cię to obchodzi baranie kto mnie wciągnął ? Było bardzo wiele osób ... I nie widzę nic w tym złego by słabszy gracz na pożegnanie dostał ode mnie jakieś surowce . Żal dupę ściska ?
Baran ze mnie jest ale zodiakalny I trochę myślący pajacu A interesować się może każdy Chciałem tylko cennik poznać ile ludzie są w stanie dać za cyferki haha Przycislo Cię bo potrzebowałeś kasę na nowe uni i głupka udajesz W dupie mam Twoje surowce i niech ktoś je dobrze wyda Innym wypominać że ktoś kupił a sami kupują i wtedy może być To się nazywa hipokryzja 😂
-
Ostania moja odpowiedz, Bo Max jesteś jednak walniety.Tylko idiota by dał raport z ataku na kupione przez siebie konto. Ty byś tak zrobil?
Nie znam sytuacji.., ale ja bym osobiście wstawił raport właśnie po to, żeby użyć tego argumentu
No i swoją drogą jego wiadomości są zrozumiałe. Nie mi oceniać czy treściwie wiarygodne. Ale na pewno zrozumiałe.
Ty się lepiej pochwal jak Lopeza wciagliscie haha Hipokryci
-
Graciory widac sojusz zyje i bardzo dobrze
top na kolejne pc i bedzie trzeba szczekaczy spakowacNo w tym Twoim doświadczeniem, które masz rozpisane w stopce to spakować sobie możesz jedynie kolegę śledzia do puszki jak Ci pozwoli, nędzna farmo.
Atakującemu gratuluję pierwszego czystego starcia, mimo że na łatwym przeciwniku, to jednak chyba czyste. Dziwne, że w ogóle skan poleciał na nieswoje konto
Kiedy wracać z bana "czysty" graczu? 😂