Posts by Baca_Wlkp

A Ty dzbanie śmierdzący powiedz mi czy ktoś z nas skasował cheva? Najpierw się dowiedz jak było potem dyskutuj :) Spierdoliles na urlop slales stację przez gale i zawracales ja siedząc cały czas na koncie a teraz zgrywasz bohatera:) Wielki chudinio xD Zdejmij urlop pograj normalnie to zobaczymy czy będziesz taki mądry xD

Nie wiem, nie siedzę ani na koncie cheva, ani w jego głowie.

Nie mnie to oceniać i do was ,,srejf" nic nie mam (nie licząc waszych skanów co noc), ale dziwnym trafem złomujecie konta, które co do dopiero zostały sprzedane...Pushe w ogame są teraz na porządku dziennym i szkoda, że też idziecie tę drogą. Pamiętajcie tylko jak skończył na atlas Revan- 10 pushów się uda, ale 11 już nie. Trafi się ban, a wy pójdziecie na kolejne uni. Jeśli jednak starcie było ,,czyste" (w co wątpie) to gratulacje, uni powoli wymiera, więc przynajmniej coś się dzieje

A kto że Srejfow noby skasował teraz konto sprzedane bo nie bardzo rozumiem o czym mówisz xD

Trudno Cię zezłomować jak osraby grasz ufsa xD Ściągasz urlop na parę minut i tyle Cię widzieli xD

Za obserwację należą się duże brawa. Udowodniło to tylko, że nie ma mowy o fuszerce i mamy do czynienia z porządnymi fachowcami (jak na Polskę przystało :saint:). Oby dziewczynki tak dalej, a zdominujecie uni. :*

MrUwA, ziomek wstawaj! To nie pora na spanie! 😀

PS. Dorzućcie jeszcze jednego do warty, co by mnie skanował, aż się tylko zaświecę, bo może wam coś umknąć. 8)

Ja to tylko tu zostawię dziewczynko xD

OddamZaFlaszke [Srejf] vs. Majster [LHiP] ~ 157489.96%

Yyyyyyy... Ja mam problem... Skąd bierzesz tyle kasy żeby skupować tyle kont?😅

Kupiłeś kolejne konto :) wynik robi wrażenie dla wszystkich lecz czy czystość wyniku ??? to już historiiiaaaaaa.......zakupy to rzecz Święta, a święta blisko ,,, ... Pozdro multi

A Ty pipko zejdź z urlopu bo fajnie byłoby Cię w reckach zobaczyć xD

Filet top ja kolejne puncki i orej ich dalej!

Sandacz Ty idioto, nawet na forum ze swoimi kontami (które złomujesz z innych kont) gadasz i komentujesz sobie starcia i udajesz, że niby ktoś inny xDDD "No bo przecież jak mogę mieć kilka kont na forum? to nielegalne heheheheh" Młode wilki weszły na uni, co? xDD A to przecież wiadomo, że na swoim multi odrabiasz teraz straty :trollface:

Ty lepiej cipeuszu powiedz kiedy wrócisz bo bez bota łatwo Cię będzie yebnac xD Aaaa zapomniałem... Minęły już 2 tygodnie... Nie wrócisz xD Cacku placku i penisem na czole xD

Ty jesteś jakiś niedorozwinięty? Nie widziałeś odpowiedzi? No pewnie Ty go wysłałeś na bana bo poleciales do go na skargę że Cię obraża 😂 Pożyjemy zobaczymy :)

Haha gowno wiesz w nogach śpisz xD Nie wszyscy są takimi śmieciami jak Ty i lądują tam na stałe xD Już pewnie mokro w majtkach i kiesiela tu jednak nie udało się 😂 Czy kazdy musi być taki jak Ty? Bociarz, multikonciarz i zwykły oszust xD Czekaj , szczekaj a tak się nie doczekasz parówo 😂

Ostania moja odpowiedz, Bo Max jesteś jednak walniety.Tylko idiota by dał raport z ataku na kupione przez siebie konto. Ty byś tak zrobil?

Nie znam sytuacji.., ale ja bym osobiście wstawił raport właśnie po to, żeby użyć tego argumentu :/

No i swoją drogą jego wiadomości są zrozumiałe. Nie mi oceniać czy treściwie wiarygodne. Ale na pewno zrozumiałe.

Ty się lepiej pochwal jak Lopeza wciagliscie haha xD Hipokryci xD

A co cię to obchodzi baranie kto mnie wciągnął ? Było bardzo wiele osób ... I nie widzę nic w tym złego by słabszy gracz na pożegnanie dostał ode mnie jakieś surowce . Żal dupę ściska ?

Baran ze mnie jest ale zodiakalny xD I trochę myślący pajacu xD A interesować się może każdy xD Chciałem tylko cennik poznać ile ludzie są w stanie dać za cyferki haha xD Przycislo Cię bo potrzebowałeś kasę na nowe uni i głupka udajesz xD W dupie mam Twoje surowce i niech ktoś je dobrze wyda xD Innym wypominać że ktoś kupił a sami kupują i wtedy może być xD To się nazywa hipokryzja 😂

Ostania moja odpowiedz, Bo Max jesteś jednak walniety.Tylko idiota by dał raport z ataku na kupione przez siebie konto. Ty byś tak zrobil?

Nie znam sytuacji.., ale ja bym osobiście wstawił raport właśnie po to, żeby użyć tego argumentu :/

No i swoją drogą jego wiadomości są zrozumiałe. Nie mi oceniać czy treściwie wiarygodne. Ale na pewno zrozumiałe.

Ty się lepiej pochwal jak Lopeza wciagliscie haha xD Hipokryci xD

Graciory widac sojusz zyje i bardzo dobrze:goodjob:
    top na kolejne pc i bedzie trzeba szczekaczy spakowac:P

No w tym Twoim doświadczeniem, które masz rozpisane w stopce to spakować sobie możesz jedynie kolegę śledzia do puszki jak Ci pozwoli, nędzna farmo.

Atakującemu gratuluję pierwszego czystego starcia, mimo że na łatwym przeciwniku, to jednak chyba czyste. Dziwne, że w ogóle skan poleciał na nieswoje konto xD

Kiedy wracać z bana "czysty" graczu? 😂