Do_Oddania vs. Ali Boomaye ~ 195874.39%

• Ty się szczochu o uczciwej grze wypowiadasz?? xDDD Hipokryta i multikonciarz.

W końcu skończyłeś tu gdzie Twoje miejsce

Ja nie mam nic do ukrycia bezmózgi lamusie , bez problemu wyślę Ci za co mam bana, zrobisz to samo ???

3542867e0d31e663c7d7492efc8608fd.png

NO CHYBA NIE HIPOKRYTO , MULTILAMUSIE , BOCIE , PUSHERZE .

Co jedynie możesz sssieć me pento ! xD

ef371ea87399f934dcdc9fa245c99b4e.png

• Haha gowno wiesz w nogach śpisz xD Nie wszyscy są takimi śmieciami jak Ty i lądują tam na stałe xD Już pewnie mokro w majtkach i kiesiela tu jednak nie udało się 😂 Czy kazdy musi być taki jak Ty? Bociarz, multikonciarz i zwykły oszust xD Czekaj , szczekaj a tak się nie doczekasz parówo 😂

• Ty jesteś jakiś niedorozwinięty? Nie widziałeś odpowiedzi? No pewnie Ty go wysłałeś na bana bo poleciales do go na skargę że Cię obraża 😂 Pożyjemy zobaczymy :)

• ty no to zwracam honor... ja to jednak jestem nikim w porownaniu do takiego pro gracza jak ty sledzik!!! zwykly wielki dzban ze mnieXD hahahah

HAHAHAH , z tobą akurat nie ma o czym pisać , wystarczy spojrzeć na twoje wypowiedzi na forum żeby wiedzieć że z tobą typie jest coś nie tak .

beka z Ciebie ! :D:D:D Jesteś niezłym niedorozwojem . to tyle z mojej strony na twoje komentarze . Więc śmiało smaruj jeden post od chooyy czasu myśląc że jest choć trochę napisany logicznie a my się pośmiejemy :D .

• Ostania moja odpowiedz, Bo Max jesteś jednak walniety.Tylko idiota by dał raport z ataku na kupione przez siebie konto. Ty byś tak zrobil?

Nie znam sytuacji.., ale ja bym osobiście wstawił raport właśnie po to, żeby użyć tego argumentu :/

No i swoją drogą jego wiadomości są zrozumiałe. Nie mi oceniać czy treściwie wiarygodne. Ale na pewno zrozumiałe.

Widzę, że po namyśle obraleś taktykę zgoła inna i i nie wstawiasz raportu :)) dobry profil psychologiczny

• Ostania moja odpowiedz, Bo Max jesteś jednak walniety.Tylko idiota by dał raport z ataku na kupione przez siebie konto. Ty byś tak zrobil?

Nie znam sytuacji.., ale ja bym osobiście wstawił raport właśnie po to, żeby użyć tego argumentu :/

No i swoją drogą jego wiadomości są zrozumiałe. Nie mi oceniać czy treściwie wiarygodne. Ale na pewno zrozumiałe.

Widzę, że po namyśle obraleś taktykę zgoła inna i i nie wstawiasz raportu :)) dobry profil psychologiczny

uwielbiam jak wypowiadaja sie Ci co "najwiecej wiedza"

ale prowo najwyrazniej udane - skomentowalem