Oj piecze piecze Miało boleć i boli Beniuś masz prawo płakać bo masz racje uciekliśmy na urlopy Tylko żebyś nie myślał ze dlatego że się boimy rewanżu Akcja nie była planowana, nie było planów wrócić ale żal było nie skorzystać Nie ma czasu na klikanie więc co według Ciebie mieliśmy wszystko zostawić zamiast urlop kliknać? Nie martw się już niedługo bedziesz miał okazje pofarmić u nas satelity Na więcej raczej Cie nie stać Wiem że obraziłeś sie na nas bo żadnemu nie odpisałes na priv Twoje prawo
Posts by Baca_Wlkp
-
-
Graty 😁 7kkk zysku z satelit i pełzaczy? Ktoś tu chyba niedowidzi Cacku placku okulary załóż
-
Oj cacku placku...😂 Skoro wiesz dokładnie co tam na pisałem to jednak Cię to zaciekawiło i zglebiles temat Przypomnij mi tylko jak skończyłeś na Atlasie? Nie był to czasem perm? Widzę że dalej Cię boli to że nie dałem Ci się złapać na śmiesznego spadaka😆 A czekaj jak to niedawno skończyłeś na kebabie na koncie po bluesię? NO nic dodać nic ująć 😁 Co do chudego... No tak na ufs to ganialiśmy go strasznie mocno😂 A na koniec się sprzedał Twojemu ziomeczkowi z tereferetete😂 Jeśli mówisz o Robsonie i koncie które zezlomowalismy to tak był z nami w sojuszu kiedy na tym koncie siedział Twój funfel Loterarus czy jak mu tam było W momencie kiedy odal Robsonowii czyli Knurowie wiedzieliśmy że je zezlomujemy Wiedząc co za Mosiek tam usiadł I zanim coś napiszesz to pomysł hipokryto😂 A i zapomnianym... Nie wiedziałem że znasz takie słowa chyba Twoim idolem jest Pinis Zalecki 😂😂😂
-
kapsmik i sandacz to, że tylko hejtować potraficie to się już przyzwyczaiłem
Po prostu tyłki wam ciśnie że to nie wy "Super gracze" waszym "Super sojuszem" go trafiliście!!!
Tutaj piszecie że: "Jest to miejsce, czas i okoliczności, żeby powiedziec sobie dość i zakończenie tej zjebanej gierki.", ale zanim daliście urlopy to lotki zostały kolo Dark´a postawione, jak takie sępy. Będziecie grac teraz urlopem i czekać aż wróci żeby mu dok skasować. Bo jak wytlumaczys inaczej te wasze lotki
Życzę wam powodzenia w realu i w GRZE!
Ty dzbanie 😂😂😂 Czekaliśmy aż wrocisz z fsa i zamulisz 😂😂 Ale taki promeloelo gracz jak Ty tego nie ogarnia. 😂😂
-
Witam i zarazem żegnam
Dawno dawno temu zacząłem swoją przygodę na ogeju ... Jeszcze na starym wyglądzie i pamiętam że bez panckuf Byłem leszczem a zarazem może dalej jestem 😂 po bardzo długiej przerwie wróciłem do gry jeszcze przed era klasa, paczek itd na jajnika... Poznałem zajebista ekipę WSNR na czele z sandacz, Badi i Chujcem Wujcem który nie jednemu zalazł za skórę😂😂 Kolejna osoba był Siciliano i różne były nasze drogi Graliśmy razem na kilku uni i różne były nasze losy Potem poznałem kapsmik i Utrapieniec na Rosie Wszystkim z was dziękuję za wspólną grę i za to że mogłem się od was wszystkiego nauczyć w tej grze Obserwacji, klikania pztow, zawroconych stacji, obron, spadakow i różnych innych akcji Ale... Te czasy minęły .. nie ma już takich samych graczy jak kiedyś i trzeba się z tym wszystkim pogodzić ponieważ nastała era paczek Legalnego pushu Jeszcze na jajniku był słynny YaraMaYaWho czy jak mu tam byli gdzie po każdym złomie który dostawał jak hydra rosnal i rosnal ale jak skilla nie kupisz i oprócz kupionych starć nie potrafił nic więcej To samo na Rosie Lucek ze swoją słynna złota karta i cały ten dupny BOSS Potem było kilka kolejnych uni... Aż nastał czas na Atlas Z całą ekipą pozamiatlismy uni i z wielką ochotą czekaliśmy na fuzje Po fuzji trochę zamieszania zrobiliśmy ale nasze portfele są za cienkie... 😂 Każdy z nas swoją flotę zbudował że starć opartych na jakiejś tam finezji 😛 I jeżeli dziś ADG pod opisem w starciu pisze że obserwował Darka to chyba nie wie czym jest obserwacja😂 Jakiś czas temu dwa leniwce przeklikalby grubo porftel żeby ściągnąć mi dwa moony... I co znaleźli? Nic😂 A zaznaczę że cała noc sobie smacznie spałem... Ale oni do dziś nie ogarnęli dlaczego nic nie znaleźli😂 Dobra bo za dużo się rozpisalem...😄 Co do starcia... Nie wiem czy prawdziwe czy nie prawdziwe...Ile złotówek poszlo ale nie moja sprawa...Nikomu do portfela nie zaglądam😅Wiem tylko tyle że Benio nie jednej osobie na tym uni proponował kupno floty a resztę zostawię ocenie innym Dziwnym zbiegiem okoliczności Darek wrócił z urlopu dwa dni wcześniej niż wcześniej pisał. Druga rzecz po pierwszym złomie Darek napisał mi na priv że dostał gonga. Na pzcie leżał złom... Hmmm. Dzień wcześniej napisał do mnie że ma do wydanie około 2k paczek i nie wie co ma klikać... I tak, lognal zobaczył złom i zapiął urlop... Dziwne? Hmmmm... W erze paczkomatow kto nie klikał by reckow żeby się wyzbierać? No nic... Nie mnie to oceniać 😄 Na koniec... Mogę pogratulować że w życiu ustawiliscie się tak że może sobie pozwolić na wydanie grubych dziesiątek tysięcy złotych na internetowe cyferki😁 Zawsze znajdzie się paczkomat większy od innego paczkomat 😁 Ale wiem jedno ... SKILLA nie kupicie nigdy 😁 I obserwować to wy umiecie ale cyferki na swoich kontach bankowych jak znikają I tutaj na tym zakończę Czas się pożegnać i zakończyć ten cyrk OGEJM dawno zdechł i to starcie mnie tylko w tym utwierdziło CZAS POWIEDZIEC PASS! Miłego przetopu i z takimi flotami pokażcie teraz na co was stać Czekam na finezyjne akcje i pokażcie co umiecie klikać oprócz anty😄
Na koniec
HWNI I WSNR dzbany, mośki i inne gady
-
Na support poproszę zgłoszenie.
Poszło A najlepsze jest to że do supportu na te same dane zalogowałem się bez problemu
Na support poproszę zgłoszenie.
Ok działa dzięki
-
Ruda z kim mogę się kontaktować w tej sprawie? Do 15 zostało nie wiele czasu a nie chce niespodzianki
-
Tak próbowałem 3 różne przeglądarki i nawet zmieniłem hasło. I w dalszym ciaglo ten sam komunikat błędne hasło lub mail. Nie mogę zalogować się do lobby.
-
W dalszym ciągu są problemy przy próbie zalogowania na nowym urządzeniu. Jeśli ktoś był zalogowany do lobby to może się zalogować jeśli dane nie były zapamiętane i chce zalogować się z ręki to ciągle wyskakuje komunikat że błędne hasło lub mail
-
Tutaj zdążył zalogować i trochę złomu skubnac
WSNR i HWNI!🖤
Dnia 01-08-2023 07:59:28 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor OddamKonczeGre [HWNI]
Lekkie działo laserowe 5.000
Pancernik 222.222 ( -0 )
Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 7.598.422.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 3.283.742.400 metalu i 1.970.251.200 kryształu.
Agresor przejął łącznie 24.207.100 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Podsumowanie agresor
Metal: 2.415.829.900
Kryształ: 1.102.365.100
Deuter: 24.207.100
agresor zyskał łącznie 3.542.402.100 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -4.312.176.000
Kryształ: -2.465.314.000
Deuter: -845.139.100
obrońca stracił łącznie 7.622.629.100 jednostek.
-
Farmer Benio postanowił wczoraj nad ranem ściągnąć mi z produkcji nocnej 20k pc i nie mam zamiaru z tego powodu płakać ale postanowiłem trochę się odgryźć i poszukać czegoś No i jak widać udało się Dziwnym trafem najpierw sprawdził mnie ADG a godzinę później poleciał Benus jak pogadałem po skanachA Benio jak to Benio w ramach odwetu farmi po 100kk floty biednej Afox z top 100 Bo pewnie szuka gdzie tu jeszcze dla fejmu kupić i zezłomować jakąś flote
WSNR i HWNI 🖤
Dnia 01-08-2023 07:33:57 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor OddamKonczeGre [HWNI]
Reaper 796.319 ( -3.681 )
Agresor stracił łącznie 588.960.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 15.761.240.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 5.247.565.200 metalu i 3.356.828.400 kryształu.
Agresor przejął łącznie 13.147.173 jednostek.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 4.934.680.200
Kryształ: 3.154.378.350
Deuter: -60.477.777
agresor zyskał łącznie 8.028.580.773 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -8.433.057.000
Kryształ: -5.392.263.950
Deuter: -1.949.066.223
obrońca stracił łącznie 15.774.387.173 jednostek.
-
A pokaż to starcie gdzie się rozbiles Mosku Wielki Benio licytator rozbija się o Moskow
-
HWNI i WSNR 😅
Dnia 22-07-2023 17:02:56 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Morcin Jestek [HWNI]
Ciężki myśliwiec 20
Krążownik 24.655
Okręt wojenny 52.006
Statek kolonizacyjny 2
Recykler 11.536
Sonda szpiegowska 29.623
Bombowiec 126.518
Gwiazda Śmierci 3
Wyrzutnia rakiet 1.856
Wyrzutnia plazmy 9
Pancernik 1.110.020 ( -1.091 )
Agresor stracił łącznie 92.735.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 18.658.024.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 8.747.118.400 metalu i 4.657.953.600 kryształu.
Agresor przejął łącznie 1.665.030.000 jednostek.
Podsumowanie agresor
Metal: 9.419.831.089
Kryształ: 5.319.756.290
Deuter: 237.779.621
agresor zyskał łącznie 14.977.367.000 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -11.610.772.689
Kryształ: -6.484.694.690
Deuter: -2.227.586.621
obrońca stracił łącznie 20.323.054.000 jednostek.
-
Uwielbiam bunkry
HWNI i WSNR
Dnia 21-07-2023 09:58:42 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Morcin Jestek [HWNI]
Obrońca Viceregent Quasar
Krążownik 100
Okręt wojenny 100
Recykler 2
Bombowiec 10
Satelita słoneczny 987
Niszczyciel 30
Gwiazda Śmierci 155
Pancernik 10
Reaper 220
Wyrzutnia rakiet 1.000.000
Lekkie działo laserowe 226.000
Ciężkie działo laserowe 181.000
Działo Gaussa 7.700
Działo jonowe 24.000
Wyrzutnia plazmy 5.000
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Bombowiec 138.513 ( -821 )
Niszczyciel 918.580 ( -2.395 )
Agresor stracił łącznie 373.265.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 6.661.911.500 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 804.818.400 metalu i 634.436.800 kryształu.
Agresor przejął łącznie 28.092.225 jednostek.
Podsumowanie agresor
Metal: 623.719.702
Kryształ: 495.708.944
Deuter: -25.346.221
agresor zyskał łącznie 1.094.082.425 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -4.773.984.302
Kryształ: -1.566.878.144
Deuter: -349.141.279
obrońca stracił łącznie 6.690.003.725 jednostek.
-
Dobrze powiedziane... Prawie Wojny paczek z paczkami 😅 A Ci którzy mają pojęcie nie do ruszenia 😅 Benio puchnij puchnij 😁
-
Nie chcę nic mówić ale Leszek i Kaps tonta sama osoba 😅
-
Niezły wieczór SQUADU Graty Rypka
-
Cosiek co tak mało tych puszek? Graty, zysk piękny A co to się stanęło że dwa paczkomaty naczelne poszły na odpoczynek?
-
Gratulacje dla Was Panowie, jest to mega wyczyn, i przedewszystkim olbrzymi procent przez bardzo długi czas nie padnie podobny napewno. Ilość rozporek przeraza nie ma poprostu nikt podejscia na chwile obecną, miło widzieć Nerwusa i liska spakowanych i to w dodatku jednego dnia. Chudy jesteś KOT !!!
Chudy jesteś Kot? Bo co ma gruby portfel? Ale finezja... Walnąć bfs za grube wydane hajsu Faktycznie mega wyczyn wydać kupę hajsu tylko żeby spakować bfs Ta gra już dawno nie jest ta gra która była Ciekawy jestem czy wyklikali by ta flotę z zawrocojej stacji Tak to wygląda teraz wystarczy zrobić fsa na stacjonuj i masz święty spokój bo portfel już tego nie ogarnia Ale masz rację wielki wyczyn wydać tyle hajsu byle tylko spakować bfsa
Powiem tyle HWNI i WSNR!
-
Benio czy Ty tak na sero piszesz czy sobie jaja robisz? Albo masz 12 lat ?
Wleciałeś mi w 13 planet, pokasowałeś wszystkie satki i co gorsze pełzacze, kilka dni później zrobiłeś to samo.
Jak napisałem do Ciebie, że Ci się przynajmniej jako tako zrewanżuje to mi napisałeś, że jak wlecę w jakąś kolonie i zniszcze Ci pełzacze to mnie zniszczysz i nie dasz mi grać.
To Ty jakimś Bogiem jesteś aby o tym decydować ?
Teoretycznie mógłbym Cię zgłosić do GO za groźby ale tego nie robię, mam na to wywalone.
Ty chcesz się ze mną wojować mając 600 x większe konto, no gratuluję za odwagę. Pogadamy jak mama Ci kieszonkowe zabierze i bez anty zagrasz, ciekawe czy będziesz taki pyskaty i bezczelny.Nie chce mi się więcej pisać bo odbiorca to rodem z podstawówki, nawet języka polskiego nie znasz a starasz się być kozak i nie wiadomo co.
Graj sobie, ode mnie szerokim łukiem.Mam pomysła , bo tak sobie was czataam i ja w sumie ... TEŻ KCEM SIĘ Z WAMI POBAWIĆ !!!
Jesteście sobie w jednym układzie na 1 gali , zróbta mi tam miejsce , i pobawimy się we trzech ^^
Reguły naszego "trójkąta" : każdy chwyt dozwolony (on z tobą, ja z nim , wy ze mną , ja w nim ,on w Tobie, ja w was.. itd itd xD) co wy na to ??Myślę że może być fajnoooooooo, trójkąciki są spoko
To ja też dołączam i będziemy robić gang bang zamiast trójkąta