Ehs Tomek ^^ zabrakło koleżanki z klanu i co?
Mordin gz może niedługo się zobaczymy
Ehs Tomek ^^ zabrakło koleżanki z klanu i co?
Mordin gz może niedługo się zobaczymy
Dolej oliwy do ognia. Podpal świat. Oboje lubimy płomienie Wiem, gdzie są większe bunkry ^^ Jak ładnie poprosisz, to mogę Ci pokazać.
BTW jak mówiłam o 5000 to nie miałam na myśli nowego ST, tylko realną kasę na drugą część mojego tatuażu na plecach. Chyba się nie zrozumieliśmy ^^
No popatrz, a w rozmowie ze mną utrzymywałaś, że znasz go "tak samo dobrze jak mnie i moich kolegów z soju"
Sprawa coraz bardziej zaczyna śmierdzieć, bo ostrzegłem Cię w wiadomości w grze, o tym że Vatghern jest celem ataku i mu flota stoi bez paliwa i statków.
Mordin, mój Mąż gra na swoim koncie, ja na swoim. Wspólna gra jest zgłoszona. Nie ma między nami żadnych interakcji. I podstawowe pytanie: pisałeś do mnie? Znamy się? Nie sądzę. I btw, ja nie rozmawiam z nikim o tym, co ląduje na moim pw I nikt nie ma dostępu do moich kont: na forum i w grze. Nawet gdybyś mnie ostrzegał, to nic bym nie powiedziała. Bo po co? Psuć zabawę? ^^
A od rana mówiłam Ci Vath, żebyś dal urlop, bo ledwo żyjesz. No ale jak zwykle. Po co mnie słuchać! Pixele ważniejsze
Właściwie to i tak ktoś, kiedyś gdzieś Cię złapie znowu
Szkoda, że moje stare konto ze starego forum nie istnieje, bo bym tu wrzuciła o wiele "ciekawsze" kwiatki ogame, które pamiętam z dawnych czasów.
Gratuluję zabujca. BTW ostatnio kiedy mi skanowaleś moony, nauczyłam się podnosić flotę szybciej niż dotąd
Jak śpiewają od wieków w szwedzkich kołysankach:
Vargen ylar i nattens skog
Han vill men kan inte sova
Hungern river i hans varga buk
Och det är kallt i hans stova
Du varg du varg, kom inte hit
Ungen min får du aldrig
na wilki trzeba uważać. Zwłaszcza na te długo- i białowłose z dwoma mieczami: żelaznym i srebrnym
Biegaj z Dzikim Gonem Biały Wilku i łap kolejne zabawki innych. Aczkolwiek wolałabym, żebyś nie budził mnie w nocy, żeby chwalić się zdobyczą..
A to temu wyczołgałeś się z łóżka i zostawiłeś mnie samą? Gratuluję mój Jedyny Panie
Oj tam, od razu tak brutalnie, że "konsekwentnie". Po prostu zabawne jest widzieć, jak próbujesz liczyć flotę, kiedy ja się bawię
Gratuluję chociaż na u48 latałeś innym składem. Ach, jak mi brakuje kłótni na mIRCu z u48.
Cokolwiek napiszę i tak wiesz, co sądzę o Ogame ^^ Gratuluję, ale znowu zapomniałeś, że ja też go sprawdzałam.
I pomyśleć, że to ja chciałam na niego polecieć, bo jednak mam bliżej niż TY ;p
Cieszę się, że po powrocie do Ogame masz z tego taki sam fun jak ja
A teraz wracaj na Diablo, bo dungi na nas czekają ^^
A tak liczyłam, że nie wrócisz do starych czasów GZ