Zysk wyśmienity. Obrońcy coś brakują owieczki, czyżby jeszcze gdzieś miał pochowaną flotę ?
kohan dopisz w temacie sojusz, bo tam brakuje
A i gratulacje starcia
Zysk wyśmienity. Obrońcy coś brakują owieczki, czyżby jeszcze gdzieś miał pochowaną flotę ?
kohan dopisz w temacie sojusz, bo tam brakuje
A i gratulacje starcia
Czosownik dziękuję również za rywalizację. Równy z ciebie gość. Czasem z kimś zamienisz parę zdań i już wiesz że się dogadasz.
To prawda od razu wiedziałem, że jesteś normalny gracz z odpowiednim podejściem
Co do gry jeszcze nie wiem jestem z zachodniopomorskiego i za tydzień ferie szkoda byłoby stracić ten czas na grę.
Ja z pomorskiego, ale w niedziele w nocy/ nad ranem będę przejeżdzał przez wojewodztwo Bede machał
No cóż kolejne dobre starcie i wysokozarobkowe. Gratulacje
Sam odszedłem z sojuszu UFO do VIP, każdy o tym wie. Nie przez to, że w UFO dostali złomy, bo do dziś na discord czy innych komunikatorach mamy kontakt. Gracze UFO wiedzą dlaczego ale to co on dziś zrobił to jest słabe.
Wiemy Miechu i pretensji nie mamy. Co do sojuszu UFO niestety umarł już ze starości. 3 osoby jedynie są, bez urlopu
Popcorn skończyłem, także można skomentować
Starcie naprawdę duże. A i cała akcja, czasochłonna oraz droga. Jednak wynik bitwy rekompensuje wszystko.
Bardzo szkoda mi Thomasa, spoko gracz, do tego aktywny. Osobiście rywalizowaliśmy miedzy sobą w statystykach. Mam nadzieje, że bedzie mu sie chciało jeszcze wrócić i odbudowywać.
Co do komentarzy, ciężko do czegoś się ustosunkować, poziom dyskusji niestety bardzo niski i mało merytoryczny, wiec nawet mając swoje przemyślenia nie zamierzam się odzywać
Nie pomyślałbym ze Monika bedzie wiedziała ze flotę można wykorzystywać tak, aby być po tej dobrej stronie w starciu. Tutaj coś jednak robi, a na Thubanie pierdzi w stołek.
Gratulacje
Zaczynasz mnie denerwować już Nie dość, że przegoniłeś mnie (nawet jeśli będzie to na chwile, o ile!) to dalej złomujesz i nie zwalniasz tempa.
Gratulacje, ale zwolnij.
Szukał szukał całe święta i w końcu coś upolował Gratulacje, zysk wysmienity pod ten stary rok
No zysk piekny, flota też okazała
Widać szybka flota opłaca
Gratulacje Miechu, mały przetop lekkich. Zawsze coś pod choinke wpadło dodatkowo
Dziekujemy za pozdrowienia
Szkoda Skorpiona, dopiero co się odbudował a tutaj znowu trach. Niestety w święta nie wszyscy odpuścili sobie grę
Krk się pilnował, ale święta to czas kiedy flota powinna byc na długim fs, bo nigdy nie wiadomo co się stanie Cieżko w tym czasie przypilnować jej
Zycze mu odbudowy
Tak naprawdę nic na tym nie widać, aby cokolwiek oceniać.
Sam fakt, że ogame ma tyle lat, a nie my symulatora walk już jest sytuacją nie do przyjęcia. Wysługiwał się innymi pomysłodawcami, którzy na własną rękę coś robili.
Dla mnie im mniej dodatkowych obrazków tym lepiej, najlepszy w tym był Speedsim, którego pamiętam z zamierzchłych czasów. Prostota i funkcjonalność jest najważniejsza. Nie wspomnę, że powinnno być takie narzedzie dostepnę juz dzień po.
No cóż przedświateczny farming, straty znikome
Gratulacje
Na planecie był zapas paliwa + szczotki. Ja osobiście bym nie patrzał w takim przypadku
Więcej floty nie dało się wysłać ? :))) pewnie ss dzielnie się broniły hehehe .Następnym razem dorzuć jeszcze z 5k gś .
Chyba logiczne, że minimalizowała straty. Duża flota to najlepszy sposób, aby zwiększyć swój zysk z danego starcia
A tak sobie dzisiaj szpiegowałem i oglądam raporty i patrzę w raportach gracz ma urlop. Myślę sobie, chyba nie wystraszył się górnika. A tu takie kapcie. Babcia Hela popsuła dużą część zabawek.
Gratulacje, a obronca nich sie odbuduje po urlopie, bo strasznie szybko uni się wyludnia
On to jest biedny, w ostatnim czasie co chwilę łapie złoma. Obroncy szo, a Tobie gratulacje
Szkoda PLK bo w porządku gościu. Niestety ma problem z tą flotą, bo druga strata w niedługim czasie. Życzę mu odbudowy, a Tobie gratulacje "Babciu" .
Thomas jak Ty ciśniesz. Nie wierzę. Ja to teraz można powiedzieć urlopuje, ale juz się boję ile będę miał do nadrobienia !
Wielkie gratulacje
W tym tygodniu Tomas go zezłomował, widać dok odbudował co nie co + nowe stateczki i znowu ustrzelony.