Z chwilą wprowadzenia PZ z obrony kasuję konto i zapominam o ogame
Będzie to cios dla Twórców gry z którego długo nie będą się mogli podnieść
Pozdrawiam
Z chwilą wprowadzenia PZ z obrony kasuję konto i zapominam o ogame
Będzie to cios dla Twórców gry z którego długo nie będą się mogli podnieść
Pozdrawiam
A sorki
Potrafię przyznać się do błędu synku
jest odnośnik do DID moj bląd synku
Piękne starcie bla bla bla
Piękne starcie synku
graty
Myślisz ,że jak masz 60 st to już nikt nie ma prawa negować twoich wypowiedzi synku
Na wypowiedź gracza odpowiedziałeś podaniem ,że go dwa razy zezłomowałęś i tu-CO MA PIERNIK DO WIATRAKA synku
Czytaj ze zrozumieniem SYNKU
fantasmagoria
Drama z graczem fancior bohatera top3 i top6 solo ❗️
co ma piernik do wiatraka
to że udało ci się kogoś zezłomować jest twoim jedynym argumentem w dyskusji -ŻAŁOSNE
Same starcie graty ładny łup.
Baldi powodzenia w akcji z CygAnką sojusz DUST pokazał klasę
Pozdrawiam ja:)
Ban dla moderatora forum-jakim prawem pokasowałeś zanim ja se sobie nie poczytałem tych wszystkich finezyjnych wypowiedzi-skandal w biały dzień mówię.
Karotek podejrzewasz jakieś machlojki w OGAME no Ty chyba niepoważny jesteś.
Samo starcie jak napisał autor nic specjalnego ,ale gratulacje TOP1 ,choć dla mnie złomiarze mogliby w ogóle zniknąć z gry:)
Pozdrawiam ja
Amator I klasy
Ksin jest niepokonany ,dla niego załatwić strzygi,południce ,bazyliszki czy latawce to pestka.
Taki wiedżmin to mały pikuś wobec jego postaci.
Więc nie rozumiem co tu się stało
Pozdrawiam ja;)
Był człowiek i nie ma człowieka
Po moim krótkim epizodzie na u68 zapamietałem gościa,barwna postać której nie da się nie zauważyć.
Spoczywaj w pokoju
Witam
A tak serio to jakich nagród oczekujecie,są paczki,są oficerowie,są pola,są wspomagacze,jest zmiana klasy,mieliśmy też niedawno darmowy budyneczek
Fajnie że w ogóle coś dają ,kiedyś nie dawali nic i było dobrze teraz dają i jest łeee takie byle co ,a za mało ,a wincej chce
Może i na początku dawali więcej ,ale było to raz na ruski rok,a teraz mamy niespodzianki co rusz.
A tam marudzicie ,ja tam przetransportowałem satelity słoneczne statkami handlowymi i teleportowałem je w kosmos.
Można ,można trzeba tylko chcieć a nie tylko narzekać.
Gratuluję
jak widać każdego można skubnąć,nie ma nietykalności .
Obrońcy SZO
Atakującemu wyrazy współczucia
Pozdrawiam
Witam
Ładne starcie ,takie nie packerskie:)
Ma pecha i tyle,
ale ekspy nie świnie po jakimś czasie wszystko wróci do normy
Klasa wydaje mnie się nie ma znaczenia do faktu czy ekspy są puste czy coś dają
Miałem około 16 strat flot w niecały miesiąc ,a sojusznicy albo nic ,albo stracili 1 flotę
Idzie się wnerwić idzie ,ale po pewnym czasie się uspokoiło i jest git.
Ztym lataniem w jednym układzie to tu kolega ma rację
Pozdrawiam
Witam
Przed chwilką zrobiłem tą misję bez żadnego problemu
wysłałem wszystkiego po trochu 10 pionierów 10 rozpruwaczy 10 krążowników 20 MAŁYCH TRANSPORTOWCÓW
Ważne jest ,żeby w tej misji wysłać transportowce
Misję zaliczyło od razu po wysłaniu ,nie czekało na zakończenie operacji
Pozdrawiam
ja wcale nie zartuje , flot co raz mniej to bede latal po bunkrach
Znam gornikow ktorzy w ogole nie maja obrony i im to nie przeszkadza.
W ogole co to za tekst ze gornicy przestali by grac ? To chyba jakis zart
Nie no nie mogę ,a ja znam flociarzy , którzy w ogóle nie mają floty i wcale im to nie przeszkadza
Catch teraz Ty dawaj jakiś żart:)
Witam
a co z PZ z obrony ? czy na to też ma być osoba ankieta ? kto by był ewentualnie za
He ,he dobry żart:)
Witam ponownie
Eli ,Eli ,farmingi są i będą czy będzie deuter na polu zniszczeń czy nie.
Wy uważacie ,że ten deuter Wam się po prostu należy ,a ja tak nie uważam i tyle.
Erza-szacun-to się nazywa zdroworozsądkowe podejście
Faktycznie nie wiem po co ja się tu rozstrząsam ,deuter na polu zniszczeń i tak będzie to tylko kwestia czasu.
Właściwie to chciałem tylko podkreślić głupie zachowanie Gameforge ,które najpierw zakłada unii nakierowane bardziej na górnictwo ,a potem ma to w duszy.
Życzę co niektórym,bardziej luzackiego podejścia do tej gierki.
W nosie mam ,czy ktoś mnie trafi czy nie ,nie gram od wczoraj ,kiedyś i ja latałem i złomowałem flotki trafiło się i mnie złomnęli taka gra
Żaden wybitny gracz ze mnie ,tak sobie tylko pykam
Chcesz odpowiedzi proszę Cię bardzo
Po pierwsze nie odpowiedziałem na Twoje pytania od razu bo nie widziałem sensu dyskutować z kimś kto na wstępie cię określa jako głupka
Odpowiadam teraz
W dużym skrócie tak jak to pisał Catch jest to unii zrównoważone i chciałbym żeby takie zostało,po wprowadzeniu deuteru na polu zniszczeń szala przechyli się na unii bardziej złomiarskie.
W czym przeszkadza deuter na polu zniszczeń klepaczom eco ,a w klepaniu eco.Gdzie kupcy deuteru i co robić będą flociarze z nadmiarem deuteru?
Mówisz ,że Ty nie polecisz na byle co,ale uwierz gram w to badziewie już trochę i wiem że znajdą się tacy ,którzy będą latać po byle co ,a kto bogatemu zabroni
Do tej pory limit deuteru hamował takie zapędy
To że na innych uniach o podobnym profilu opcja przeszło to jest moim zdaniem błąd Gameforge i spoko nie musicie się spinać jak tylko dojdzie do głosowania gwarantuję Wam,że Wasza opcja przejdzie
Takie jest moje zdanie
Pozdrawiam ja
Masz tu odpowiedź czemu ludzie nie piszą na forum- jedną z podstawowych przyczyn są wypowiedzi twojego pokroju.
Ja ciebie w żadnym miejscu ani nie obraziłem ani nie próbowałem zastraszyć,wyraziłem swoją opinię i tyle.
Nie pozdrawiam ja:)
Witam
Jestem na nie ,tak jak wskazał wcześniej RufusWRT jest to unii ekonomiczne i na takie się pisaliśmy ,jak chcecie unii bardziej agresywne na takie się zapiszcie.
Przy takim unii takie opcje nie powinny być w ogóle brane pod uwagę .Dobrze wiemy ,że głosować będą moonówki i tak jak na wszystkich uniach projekt przejdzie.
Pozdrawiam ja;)