Jak to mawiał klasyk
- ochronę sforsował pierwszorzędnie, ładunek umieścił precyzyjnie, ale Stefan ja nie o tym chciałem
- to co się stało że się zesr*ło?
- niefart Stefan
A ja pogratuluję ataku! Precyzyjnie wywalony Moon za drugim atakiem, ładnie przyblokowane planety w układzie żeby nikt podstawki nie zrobił... tylko jak zwykle serwery gry na której są 662 konta nie potrafią przetworzyć danych. To już pierwszy lepszy postawiony przez 10-latka serwer na silniku Ugameli chodzi szybciej.
Z mojej perspektywy - flota wpadła 2 sekundy później niż miała wrócić, więc udało mi się zaznaczyć wszystkie statki, przejść do okna wysyłki wszystkich, kliknąć dalej jeszcze zanim odliczanie floty się pojawiło na górze na 0s, pojawił się komunikat o wysłaniu floty i zaraz po nim komunikat zajętości serwera. I być może dlatego flota się zbugowała, ale fakt faktem na szybkim serwerze powinno się i w sekundę udać podnieść flotę, ale też co do setnej sekundy flota przeciwnika powinna wlecieć w planetę.
Recki również wpadły i pozbierały PZ 4 sekundy później niż miały wlecieć według czasu podczas wysłania. Syf kiła i mogiła
Pomijam że 5 tygodni zajęło supportowi odblokowanie mojej jednej floty która przepadła jakiś czas temu podczas "prac konserwacyjnych" serwera I po co człowiekowi admirał floty, skoro jeden slot jest zajęty przez flotę widmo na kolejne 4.5 tygodnia
Btw. od siebie dodam, na oryginalnym silniku Ugameli (w czasach kiedy biegały dinozaury po podwórkach) był bug, że można było kopiować flotę, jeśli wysłało się taki sam skład floty na tą samą godzinę dolotu do celu... może tu też się da?