moze i nie znaj ale graty wytrwalosci domson, dajesz jedziesz wszystkich! odezwij sie moze pogramy razem jeszcze jak xczas pozwoli
Posts by perezini wali kozy
-
-
graty zia, przetapiac i jedziemy dalej pew pew pew nastepny w kolejce jest magus!
-
Nie ma sie co nawet zastanawiac nad tym, co tu napisac. Gratulacje przeklikania, gratulacje ubicia floty.
Kazdy oceni sobie sam finezyjnosc tego starcia. Tak jak ktos napisal, nie jestem pierwszy raz w reckach, ale pierwszy raz w tak slaby sposob. Swego rodzaju to dla mnie wyroznienie, ze nie bylo Cie stac na nic innego, bo jak widac podjecie normalnej walki wkroczyło poza Twe mozliwosci. Dziekuje za ogromny komplement.
Ludzie klikaja PZty, zawrocone stacje, podstawki, kontry na telefonie, a Ty majac czas powrotu reckow na fali nie potrafiles tego ogarnac.
Tak jak wspomnialem, kazdy ocenia wedlug wlasnych kryteriow i wedkug wlasnych wartosci.
Jeszcze raz gratulacje i ogromne podziekowania.
kozu poleciales na pale jak na mnie a wiedziales z kim masz do czynienia... i co ze przeklikal 13k gsow ? jak mial na to surke to jaki to problem ?
co do reckow zgodze sie ze mogl je oszamac skoro leciales z ukladu bez moona....
ego weszlo za mocno ale jedynym winnym jestes ty sam sobie!
i pamietaj koza robi muuuu
-
graty mistrzuniu zloty moj panie! procencik kosmiczny!!!!!!!!!!
-
ladnie niemalze czyscioch tylko gratulowac sojusznikowi! niezla akcja zią! keep it going a i zysk mega
-
resrekt powiedz mi jak z bluesem razem gracie to macie dwie myszki? bo krzeslo pewnie jedno.
Im wiecej klapiesz tym mniejszy masz szacunek u graczy. Nie wiem czemu koza jeszcze z Toba polemizuje, ja nie prowadze rozmow ze swoimi farmami.
dobrze szeryfie , a kupisz mi paczke?
paczkomat paczkomatowi przygadywal.... muuuuuuu
Niby dorośli ludzie, ale jak czytam niektóre posty, to wydaje mi się że macie IQ na poziomie temperatury ciała.
Co by nie było, graty za akcję i szybkiej odbudowy życzę obrońcy
oj tam marudzisz, nikt tutaj nie jest dorosly.. wiekoszc to gowniaki w piwnicy bez zycia co sie jarali ogame 20 lat temu
i dzieki teraz wiem ze mam iq okolo 97.9, moze i gupi ale za to nie za madry\!
elo i dzieki za szo juz leci -
gratuluje koza robi muuuu,
kolejny ci przylecial pod fala na planete pewnie
-
resrekt powiedz mi jak z bluesem razem gracie to macie dwie myszki? bo krzeslo pewnie jedno.
Im wiecej klapiesz tym mniejszy masz szacunek u graczy. Nie wiem czemu koza jeszcze z Toba polemizuje, ja nie prowadze rozmow ze swoimi farmami.
dobrze szeryfie , a kupisz mi paczke?
paczkomat paczkomatowi przygadywal.... muuuuuuu
-
Chlopaki napinacie się ja wam wyjaśnie jak to zrobił, byłeś po prostu obserwowany jakie fsy dajesz, wcale nie musial mieć pztu by to weszło, podjął po prostu próbe która się powiodła. Wiedział na ile % dajesz fs, a kiedy puściłeś fsa miał miedzy skanami swoimi lub też chłopaków od wyświadczania usług. Wystarczy, że wiedział kiedy flota znikła. Gratulacje starcia, zeby spamu nie bylo, obrońcy
Ehhh ja mam glebokow powarzaniu ta flote ale same okolicznosci nikt nie skanowal nikt nie wiedzial jak puszczam fsy i kiedy bo do pracy chodze kiedy chce (tak koza ludzie maja prace :D), i nigdy nie puszczam tak krotkich fsow ale chcialem wydac surke na badania i flote w robicie to poszlo dokladnie na 9minut i 50 sekund w 1 strone nikt w tym czasie nie skanowal a aktywnosc byla nie wiem czy musze to zobrazkowac ?
fart nie fart ? moze koza uzywa nielegalnych dopalaczy i hakuje mainframe ogame nie wiem nie znam siepozdro i do nastepnego st byle szybko,
-
Pogratulowalem w grze, nienawisc jescze wieksza.
Graty,
czekam az precel wrzuci cos o niewiadzialnych pz i sprzedanych aktywkach
dla niego to byl lot na pale na poelnej aktywie
dla mnie to byl fs na 10 minut na pz w drodze do pracy bo nie mozna uzywac telefonu w czasie jazdy co nie tak bylem online jak lecial
tu masz godzine starcia
07.09.2023 09:37:16
raport powrotu floty
07.09.2023 09:37:07
Od: dowódca floty
Twoja flota wróciła z planety
Pole zniszczeń [1:467:9] na planetę
ETH 2700 [1:467:9].
Flota dostarczyła:
Metal: 1.217.996.151
Kryształ: 174.680.774
Deuter: 131.907.320
raport niewidzialnego pz
07.09.2023 09:27:17
Od: Flota
Twoje statki typu Recykler (60320 szt.) posiadają łączną ładowność 1.908.717.824. U celu[1:467:9] znajduje się 0 szt. metalu i 0 szt. kryształu oraz 0 szt. deuteru. Udało ci się odzyskać 0 szt. metalu i 0 szt. kryształu oraz 0 deuteru.
Mialem jakies 8 sekund na podniesienie a z tymi serwerami na fonie se moglem popatrzec jak sie laduje strona
pozdro i do nastepnego, oby po tej samej stronie, koza robi muuuu.