Czy naprawicie to ? od 2 tygodni czy tam kiedy wprowadziliscie nowy upsrejt wszystko ise posypalo i zezlomowanie gracze co nie odbiora floty maja miliardy punktow floty !!!!!!!!!! za co ja wam place ? Art Ruda @ogame_is_a_joke... ile mozna czy wy wszyscy jestescie niedorozwinieci ? wprowadzacie tylko idiotyczne zmiany ktore nicza ta gre w ktora i tak gra coraz mniej osob!!!!!!!
Posts by perezini wali kozy
-
-
tworcy gry to chyba idioci bo ten blad juz wytep[uje od 2 tygodni i nic z tym nie robia Art ogarnij sie i te gf
-
Epuzzer - jakiś skromniś nie chciał wrzucić. TOP 1 tego UNI jak na razie Graty kolego, przetapiaj - next time może sie uda podpiać pod atak i coś razem - ciach, bo troszkę strat po Twojej stronie ;P
haha graty agresorowi ale do top1 uni to to ma daleko ktos pamieta azbesta ? no wlasnie
[mod='wakat']proszę nie cytować wulgaryzmów[/mod]
-
a to tez fajnie bo juz takich 3 naliczylem widze ze updejty wchodza dobrze do gry hahaha
-
ma pieniądzę i prawdopodobnie jakieś lewe konta co sie = Wszystko jest możliwe w tej grze
kolega mnie rozuimial on ma 500 statkow! obrony tyle co kot naplakal i astro na 10! ogame cos nas znowu wali w nosa!
-
jakim cudem top2 wojska ma 31kkk punktiow nie majac nic obrony ?
tu wrzycam zdjecie ale go nie wrcucam bo forum nie bierze pasty. howwwwwww ???????????????????????
2 (14) Czar Pluto (10.573) 31.684.964 -
kupie 1:1 za metal
-
a jeśli Perezini by przeklikal flotę i mnie zniszczył w obronie to tez byłby push?
Czy to oznacza, że od teraz można robić FS z planety pod falanga, wiedząc, ze nikt tego nie może zezłomować bo będzie to push?
Ale ta sytuacja była zupełnie inna bo był jeszcze jeden obrońca który ewidentnie wysyła swoją flotę na zniszczenie, więc nie można mówić o jakimś lamerskim ruchu kogoś kto nie ogarnia jak wysyła się FSy.
Zresztą w takiej sytuacji Twoim obowiązkiem jest skontaktowanie się z GO, opisanie mu tej sytuacji i prośba o ocenę czy możesz zachować zysk.
A gdybanie o tym "co by było gdyby przeklikał flotę i mnie zniszczył w obronie" jest totalnie bez sensu, bo w taki sposób każdy nawet najbardziej oczywisty pusher z allegro mógłby się tłumaczyć: "bo ja nie wiedzioł czy on mi jednak nie przeklika floty za anty więc to nie push panie GO"
haha nie badz smieszny Tlumaczyc sie GO ze sie gra w gre ? to GO pracuje dla mnie a nie ja dla niego, to on musi sie ze mna kontaktowac wytlumaczyc i blagac na kolanach... mi sie to nalezy jak madce!
Balboa ma racje wystawilem flote na sarosie i thubanie, ba nawet napisalem do top50 osob z wiadomoscia gdzie flota bedzie i banow nie bylo.... smieszna jest ta gra juz zlomowac nie mozna -
-
dobra zarty zartami ale jedno jest pewne, admini tej gry to idioci.. oczywiscie ze nie bylo zadnego pushu ale im i tak nie wytlumaczysz Art ogarnij dupsko i wypad z ogame bo niszczysz gre razem z tymi swoimi GO, nie potraficie ocenic sytuacji wymyslacie idotyczne zasady i ich nie rpzestrzegacie ? GameForge juz dawno powinno was usunać!
Balboa nie bylo pushu a jedynie zaneta, bez urazy ale bana ty i my dostalizmy z dupy... bo admini to minionki. -
ban do 2038 roku zle doczytalem na poczatku
-
tyle puishow w koncu team OGAME banuje wszystkich, za pewne dostaniecie reprymenda od gameforge bo tu chodzi o kase a nie o wasze widzimisie ze banujemy D: ruda art ksieznicza orzechowka szczepionka powodzenia w przyszlosci
-
oj chyba banik polecial ale na 2 miesiace ? za co ? to maly push
-
No tak nawrzucalem mu bo jestem primytywem i ziemia jest plaska
tak to byl atak z planety widoczny na fali nie koniecznie dla niego hahaha jak ktos mysli ze to nie byl push to nie wiem ma nie pokojeli w glowie tym bardziej ze obronca nr2 przylecial reckami i gsami bronic hahaha
czemu zlom ? bo GO kruszynka mi napisala ze wracam na bana jak nie oddam surowcow ktore sa wiecej warte od konta za push od blusa wiec jaki sens bylo to trzymac ?
obroncy bez szo atakierowi zycia w realutak skonczylem gre dlatego tez zezlomowalem flote na sarosie i thubanie jakby ktos nie widzial.
pozdro
-
-
shjjjeet, push nad pushami ale na pewno admini przymkna oko na to bym zgarna to pz to moze by mi wystrarczylo na oddanie surki za mojego pusha hahahha koza domson graty ziomki 2 w 1 na tych kontach sobie gracie i juz nikt nie wie kim jest, uni skreslone i do smietnika ale spokojnie juz jest nowe i zgadnijcie kto top1
-
To mi musi zwrócić kasę bo ze mną też się ugadywal .
A na poważnie to gratulacje mam nadzieję że obrońca z tego co zarobił to wyda trochę na lekarzy ww
wiekszosc specjalistow zwariowala po spotkaniach ze mna wiec moze byc ciezko.... a kasy ci nie oddam
to moze dopaczkujesz tak jak na innym uni?
Gratki wlotu , bo dla mnie obronca to paczkomat.
ja nie wiem czego nie rozumiesz ze koncze grac zezlomowalem sarosa thubana a teraz pora na untekinte czy jak to sie zwie
-
To mi musi zwrócić kasę bo ze mną też się ugadywal .
A na poważnie to gratulacje mam nadzieję że obrońca z tego co zarobił to wyda trochę na lekarzy ww
wiekszosc specjalistow zwariowala po spotkaniach ze mna wiec moze byc ciezko.... a kasy ci nie oddam
-
przelew otrzymany push wykonany zlom zezlomowany co tu sie rozpisywac tylko zglaszac
-
Ja sie dopisze ze ladny procent i gratki a co do oftopu to kto zalatwil blusa ? Tez bym cos z tego chcial bo musze odeslac do GO 50kkk bo nie potrafia liczyc jaki sens banowania na 2 tygodnie i potem znmowu ban bo nie odesle tego...
tak jak respect pisal moze jednak lepiej nie grac w ta gre... ale jak cos to piszczxie w grze to zrobie glupiego fsa albo zdjeme urlop i zostawie flote bo bany sie nie skoncza wiec nie ma juz sensu grac