Gratuluję !! Coś wisiało w powietrzu, że zemsta będzie atakującemu pakiecik i szo , moze będzie mniej upierdliwy dla graczy
Posts by GetWey
-
-
Myślę że opis akcja nie jest tu istotny dlaczego pomine nie warto jątrzyć ale uważam że dorosły człowiek bierze na klatę zarówno wzloty jak i upadki ... Życzę więcej klasy pokonanemu przyznanie się do porażki też jest wyzwaniem. Graty dla Balboa oby jak najwięcej po tej stronie 😉
Coś miałem dodać, brak pomysłów, a Ty zrobiłeś to idealnie.
-
ech jak wróci z u trzeba będzie farmić resztki.... jedynie co można powiedzieć " barwna postać " została spakowana, a mówił tyle o paczkach
-
Januszu Wincyj Paczek
-
Gratulacje odwagi i ST
-
Raczej nie chce , maja skilla , potrafią wyczuć ze flota wrocila 2 minuty wcześniej mimo braku aktywności.... Jeszcze trochę i sami będą grali.
* i tak powiedzą, że obserwują wszystkich co jest .... sami sobie odpowiedzieć
-
Generalnie tego nie robię ale się wpisze
Gratulacje wypatrzenia kolejnej drzemki
Budować tego nie będę bo po co? Pilnować czy ja wiem czy da się bardziej wyśpijcie się w końcu wszyscy 😘PS. Proszę o wybaczenie sojusz obiecuje się przetopić
Przykro , ale nie dasz rady z nimi .... Głowa ma skilla takiego, że nawet wypatrzy i wyliczy fs za 8 dni. Nawet jak zrobisz z innych miejsc . Mimo ogromnej floty co posiadasz i tak trafi 1 skanem , że wróciłeś 6 sekund po powrocie i zrobią Tobie złoma.
-
Wyśmienite starcie , HS spakowany cieszy bardzo .
Jeszcze raz gratuluję starcia, a obrońcy szybkiej odbudowy!
-
ma cukiernika przed świętami... brak słów....
-
Czyli znów "głowa" trafił ze skanem 1 sec. po powrocie floty , ma chłop wyczucie:-)
Oczywiście graty za udaną akcję, a obrońcy szybkiej odbudowy
-
Sojusz lel ciągle na fali w % , graty , piękne starcie !!
-
I znowu... czyli nie ma ratunku... trzymam kciuki odbudowy w życiu- naprawdę szczerze
-
Ale nerwy ... Pan od aukcji / paczkomatòw / komunii * się zdenerował.
* niepotrzebne skreślić