W nomenklaturze ogejmowej numery uniwersów są po słowie "uni" -> a więc jak napisałeś, że grasz od 4 uni to interpretacja tego jest taka, że grasz od 4 (słownie, CZTERECH) uni, a nie od uni 4 (uni CZTERY). To jak już się tak czepiamy słówek.
Mam lepsze pomysły na życie niż wyścigi na cyferki z wami i walkę o top5, to już od wielu lat mnie nie interesuje.
No i super. A czy ktoś krytykuje twoje pomysły na życie? Ktoś się odnosi do tego jaką jesteś osobą "prywatnie"? Nie. Jeden lubi samochody, drugi zbiera znaczki, Czesiek jak wypije wody to dostaje sraczki, cytując wieszcza.
Ja np słabo maluję. Jakby mi ktoś powiedział, że nie umiem malować, to się nie będę rzucał i mówił że brak kultury i chamstwo Ani że inni używają nielegalnych farb do malowania i w ogóle plagiaty robią. Pewnie większość tutaj to bardzo mili ludzie (poza Bluesem, bo to parówa) co nie zmienia faktu że w gierkę to tak średnio wam wszystkim idzie A że nie umiecie się z tym pogodzić, to wyciągacie jakieś historie o tym, że tak naprawdę to sami sobie zaplanowaliśmy to że Blues (czy ktokolwiek tam niby teraz siedzi) zacznie klikać flotę jak szalony, żeby uratować to co mu wracało. A, i super dowód w postaci tego że Balbik wstawia ST na forum jako dwie osoby A my mamy jeszcze Ci opisywać wszystkie patenty które zastosowaliśmy bo jak wiadomo, jesteś na tyle ważną personą, że wszyscy ci się będą spowiadać. Najwyższa Izba Kontroli normalnie.
Psy szczekają, karawana jedzie dalej.