Display MoreOj Balboa ,
I Ty do mnie piszesz o falszerstwie?
Co wlasnie na tym uni robisz ?
Pamietaj paczki masz do jutra wiec paczkuj paczkuj w eko.
A co do falszerstwa to pewnie domson Ci akte sprzedal , aaaa zapomnialem pewnie dostal swoja dzialke
Nie ma to jak swoich zlomowac , no popisales sie tym ST , aaaa zapomnialem top 2 solo na koledze hmmm brzmi bardzo interesujaco
Odpowiem tylko raz, bo nie ma sensu większego się powtarzać. Napisałeś do mnie z urlopu w grze, napisałeś dwa posty na forum, bo po prostu zazdrość Cię zżera, że to nie ty jesteś agresor em.
Po pierwsze co najważniejsze Guiness nie jest i nigdy nie był moim żadnym kolega, znajomym, nikim. Ja z nim nie miałem żadnego kontaktu poza jakąś pojedyncza wiadomością w grze i nie było żadnych konkretów w planowaniu na ciebue. Lecialem na niego już raz, poleciałem drugi i trzeci.
zabujca6 nie jest wam wstyd mieć takiego kolegę? Jeśli nie to proszę wytłumacz mu ty, że przy planetach i księżycach są takie oznaczenia jak (!) lub (minuty) i za co one odpowiadają. Do wyklikania kogokolwiek z PZ nie potrzeba nikogo akt, a to czy Domson miał go w buddy czy nie to mnie w ogóle nie interesuje. Pisalem ci już Respect kiedyś w grze, że mam tu tylko jednego znajomego i jednego sojusznika, ale ty już któryś raz mi wmawiasz, że mam 5000 kolegów itp itd. Wmawiasz bo myślisz, że w końcu ci ktoś uwierzy w te wszystkie bajki, które sprzedajesz.
Perezini, ciebie to aż szkoda komentować, bo sam mi wypisywales, że Cię Respect przekupil i że robicie jakieś pułapki więc jak ty możesz być moim kolega czy kimkolwiek dla mnie? Mnie z waszym sojuszem nie łączyło nic, a Ty sam się przyznałes do waflowania z Bluespectem.
Starcie jest zrobione czysto, guiness został złapany, wliczony, a Domson o ataku się dowiedział jak dostał link i tyle w temacie. Jeśli to dla was za trudne to już wasz problem.
Ale dziękuję że jesteś moim największym fanem i nawet z urlopu musisz mi wypisywać herezje. Wracaj szybciutko do gry, czekam ciebie.