Posts by Zly Sen

Szkoda że trafiło na kogoś kto dziennie na konto gameforge przelewa zdecydowanie więcej niż flaszkę, ale słowo się rzekło. Poproszę dane adresowe na PW i flacha leci kurierem, chyba że mam blisko to pofatyguję się osobiście :D

Obrońca to oczywiście niezły cham i nie wiem jak można się zadawać z takimi bandytami, trzeba nie mieć szacunku do siebie, należało mu się.

Mam nadzieję że gra ci się nie znudzi i tak jak ja w ramach chwilowego odprężenia popykasz eko lub się po prostu odbudujesz :)

Szkoda ze to nie mezczyzna z rozowa parasolka w kropki z lizakiem i w ponczochach a najlepiej z damskim nickiem cos ala Anneke. Gratki Strachu strzyz owieczki.

Co to to sie napisalo.... Laojun i reszta waszych juz zeszla z bana? Ty cos tam skrobiesz piszesz szczekasz ... jedyne co wam zostaje to spushoeac konta typu scruple zeby sie nie dalo wleciec... splyn juz septomel serio... to jest gra bledow... a bledy popelnia wlasnie taki zibi... samym bledem jest to ze gra ;)

Ty to nawet posta niezrozumiales(nie byl skierowany tylko do ciebie). TY sam to jestes zwykla farma usilujaca znalezc kolegow obojetnie po ktorej stronie barykady,ale nie bede ci tego tlumaczyl bo znaczenie dla tej gry masz znikome.

Gratulacje Nalim

No kto jak kto ale ty to jestes mistrzem obserwacji zeby sie wypowiadac w takich tematach. Nalim pisac dobrze nie umie ale kontk dogadal i kupil... Ale z was mlotki.

Dalej kupujecie sure z paczek od kont wyzej,bagujecie surowce itp itd? Czy po hurtowych banach Laojuna itp macie przerwe?

O ile kazdy moze byc niezadowolony z takiej lub innej rzeczy o tyle gracze dostali wybor:) a to w stosunku do innych fuzji (wszsyscy do jednego wora)dziala na olbrzymi plus dla wszystkich. Z mojej strony brawa i duze DZIEKUJE dla teamu.

Moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem jest możliwość wybory miedzy dwoma uniwersami "nowym" i starym. Eliminuje to duplikowanie kont na z gory zalozonym docelowym uni a dodatkowo wprowadza element "zamieszania" graczami.

Przy ladownosci sond boty beda czyscic idlaki do zera w 2-3h. Jedyna istotna zmiana bedzie to ze flociarze beda stali w kupie i zostanie im jeden fs /brak fsa a dex sondami przerzuca na moona i wio zlomowanko. Transport z planet sury jest nie oplacalny. Wiec ... tylko jeden plus dla flociarzy.

Co do problemu bociarzy -problem mieli chwile a teraz proceder kwitnie az milo. Wlacznie z obsluga kilku kont jednoczesnie:)

Witam szanownych graczy:*

Ostatnimi czasy zaobserwowalem ciekawe rzeczy. Jako ze byc moze nie mam duzego doswiadczenia w klasie Odkrywcy pragne poznac wasze zdanie na ten temat.

*ILE EKSPEDYCJI LATACIE I JAKIE ZYSKI Z NICH DZIENNIE OTRZYMUJECIE?

* ILE FLOTY Z TAKICH EKSPEDYCJI MOZNA UZYSKAC DZIENNIE?

Czy np latajac ekspedycje mozna z nich uzyskac powiedzmy 300k sond dziennie?

Szczerze zachecam do dyskusji;)

Co Ty gadasz? Przecież do mnie Luther pisał, że leci na moje DT z Ekspedycji, bo jest to w ramach upomnienia za przebijanie licytacji. Wy myślicie, że my celowo podbijamy licytacje? Tak samo potrzebujemy skracania badań, dopalaczy itp. To, że my nie licytujemy powyżej okreslonych kwot to jest inna sprawa. Każdy licytuje do tego momentu, do którego może.

Moze ja Ci powiem co gadam?

Z jakiegos powodu GF Daje wam narazie uzywac tego czego uzywacie i tyle.Tak jak mowilem lepiej by dla was bylo gdybyscie nie mowili nic niz klamali w ten sposob. My wiemy jak sie gra w ta gre i wiemy co widzimy. A wy czekacie na wiadomosci z telegrama;)

Franz szybkiej odbudowy bo mimo wszystko grales sam a nie jak kilku twoich kolegow botami;) choc moze i tobie podaruja zebys sie z nimi popalowal ze komputerek im zbiera surowce.

Ale wy macie tupet.... Piszecie o antymaterii?I bez tego kazdy z nas doskonale sobie radzil. Gdzie wasz... malutki sojusz bylby bez nielegalnego oprogramowania ktorym sie wspomagacie? 90% waszych graczy gra w ten sam sposob. Robi dokladnie to samo nawet ucieka w ten sam sposob. Ale napluj w twarz to ci powie ze deszcz pada. Trafiles... chwala ci tylko oszczedz tych swoich wywodow Samotny Gladiatorze.