A dziś pisałem z tym Panem bo grał jak i ja na uni 29 heh. Gratulacje Virusie a Obrońcy SZo.
Posts by SATANIOL
Uwaga! Nowa aplikacja mobilna OGame dla Androida!
Pamiętaj o migracji konta przed 6 października!
Migracja konta dla Androida zakończy się za tydzień!
-
-
Gratulacje widzę Pancki rosną, oby tak dalej i do naSTępnego.
-
Panowie, od początku uni sialiście postrach nawiązując walkę z graczami o największej ilości pkt i za to należą się wam Gratulacje. Od pewnego czasu było widać że ZL i Corvette są bardziej aktywni, osobiście tak przypuszczałem że gonią pkt flot tak by w 5-cio osobowym składzie stało się realne to co się wydarzyło. Oszałamiające Stracie, Niebagatelny %, Olbrzymi Skill to wszystko składa się na top 1 Akcje na uniwersum, którą jeśli ktoś pobije to albo wy albo za 2 lata najwcześniej jeśli ktoś inny... czyli umbry pewnie nie będzie. Szacunek i Gratulacje dla was ze wszystkich sił.
Mystery życzę Szo moim zdaniem nadałeś z Marcelem pewnego rodzaju wyzwanie SV czy innym graczom jeżeli chodzi o konkurencję i ilość pkt na tym etapie rozwoju uniwersum a sposób osiągniecia tych pkt jest mniej ważny . Pewnie było by smutno niektórym graczom jeśli nie mogli by usprawiedliwiać swojej gry i wyników tym że nie mogą konkurować z kartą kredytową, ani innymi docinkami. Dlatego mam nadzieję że wrócisz i się odbudujesz:)
Wszyscy biorący udział w tym starciu tworzą historię tego Uni i tak jak czasem się pisze" a pamiętasz jak na uni 5,6,20,60 czy innym" tak pewnie i to stracie przetrwa we wspomnieniach dlatego Wszystkim Gratulacje i SZO czy czego sobie życzą.
-
Jak to albo nic to lepiej TO. Sam myślałem czy Obrońcy bunkra nie zaorać ale się coś lepszego trafiło. Gratulacje
-
Fajnie fajnie widać że rozpędzonego Prezesa ciężko zatrzymać, pewnie jakiś doping w kotletach. Gratulacje, obrońcy Szo bo pilnował dość długo.
-
Bijesz rekordy 1 po 2-gim a w tym przypadku to nawet dosłownie. Gratulacje i w sumie to nie wiem czego można życzyć, chyba tylko żeby passa trwała. Obrońcy Szo
-
No wiem wiem trzeci raz, ale to nie push tylko by pasowało Noob protection odpalić temu Panu.
Dnia 21-03-2021 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Sataniel [C-L]
Obrońca Angelo
Ciężki myśliwiec 1.025
Krążownik 974
Okręt wojenny 291
Recykler 3.212
Bombowiec 110
Niszczyciel 75
Gwiazda Śmierci 1
Pancernik 206
Reaper 36
Pathfinder 640
Wyrzutnia rakiet 2.968
Lekkie działo laserowe 441
Ciężkie działo laserowe 85
Działo Gaussa 109
Wyrzutnia plazmy 6
Mała powłoka ochronna 1
Pancernik 27.734 ( -229 )
Sonda szpiegowska 2 ( -1 )
Agresor stracił łącznie 19.466.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 519.860.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 217.274.150 metalu i 185.900.850 kryształu.
Agresor przejął łącznie 23.458.718 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 220.701.912
Kryształ: 180.350.770
Deuter: 6.115.036
agresor zyskał łącznie 407.167.718 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -283.407.262
Kryształ: -228.886.420
Deuter: -31.025.036
obrońca stracił łącznie 543.318.718 jednostek.
-
Piękne stracie serdeczne Gratulacje dla Agresora aż strach jakie wielkie złomy powstają na tym uni , a sąsiadowi SZo mam nadzieję że będzie i że chociaż fajne sny miałeś;)
-
Ciekawe co to się podziało, Henio ma floty na 3 milardy i kusi pod teleport a tu gdzieś mu uciekło widzę troszkę. Gratulacje Panie Virus zainfekowania kolejnej floty
-
Gratulacje, przy takiej grze to była tylko kwestia czasu, lepiej że szybciej niż później. Szkoda konta raz to mógł być przypadek ale 2 dni z rzędu źle wróżą dla konta.
-
Popieram walor edukacyjny wystarczy. Graty zaorania
-
#6 No to latasz od chwili a idzie całkiem nieźle. Gratulacje i oby była szansa się wpisać na #100
-
Mam nadzieję że jednak nie ostatnie i czas pokaże inaczej. Jeżeli jednak nie to do zobaczenia gdzieś kiedyś przy terroryzowaniu któregoś UNI;)
Gratulacje Steka i całości gry.
-
To jest Starcie muszę powiedzieć, naprawdę szacunek za ten wlot. Obrońcy Szo mam nadzieję że choć fajny sen miałeś.
-
Złom pod dom, tuż po oraniu bunkrów mój ulubiony rodzaj steka. Gratulacje serdeczne Obrońcy , Agresorowi sprawdzania aktywek na wszystkich galach:)
-
Szkoda konta byłego sojusznika, ale trzeba było sprawdzić czy trafiło w dobre ręce bo sporo planet po sąsiedzku, Obrońcy Szo ma całkiem dużo złomu aby podziałać w tym temacie.
-
Wytrwałość dobra cecha, Gratulacje widać odpaliłeś wiec pewnie następne to tylko kwestia czasu.
-
Gratulacje ochrzczenia nowych barw, już na wieki ten Stek będzie jakoś pierwszy.(chyba że znowu forum zmienią, skasują albo nie wiem co jeszcze).
-
Fajno, zawsze jak wpada duża bańka to już można coś potopić
Gratulacje a Asikowi Szo bo się długo pilnował.
-
Wow jakie wielkie stado Owiec wyszło na Pastwisko. Graty piękny wlot i zysk też niczego sobie.