nic specialnego nuda
[mod='Qnick'] Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.[/mod]
nic specialnego nuda
[mod='Qnick'] Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.[/mod]
Witam symulator bitew ktory mam z tyczki ( trashsim.oplanet.eu ) nie dziala ktos posiada cos podobnego ? zebym nie musial wszystkiego recznie wpisywac? bardzo dziekuje za odpowiedz
wiecej lamo pieniedzy wydawaj w wirtualne stateczki
witam jw czy jak mam mona z planeta glowna to i on sie przenosi na inna pozycje lub galaktyke jak to wyglada ?![]()
Graty top2 solo Uni Thuban! Top1 i top2 Twoje, kawał gracza z Ciebie widzę, podeślesz trochę podpowiedzi na PW?
100zł dziennie na antymaterie nie musisz dziekowac
No wlasnie od czego zalezy ile znajde np statkow ? im wiecej wysle floty to tym wiecej moge ja znalezc
chlopaczek kupil sobie stateczki za anty i mysli ze potrafi grac
witam jak w temacie zeby szybko ladne zyski robic odkrywca same MT / DT ss i pioniera czy dodawac cos jeszcze i ile ? z gory dzieki![]()
Witam w co trzeba inwestowac zeby szybciej ekspedycja trwala ?
Witam mam do kupna Anty tylko w Euro wczesniej mialem w PL nie wiem co jest grane probowalem juz vpn i zmienialo tylko na dolce. Przez aplikacje mam w PL ale wydaje mi sie ze jest drozej 60k za 28zl a w Przegladarce 65k za 19zl chyba jak to naprawic? Wchodzilem tez przez telefon bez wifi ciasteczka tez off prosze o pomoc ![]()
Dziekuje troche to dziwne nie mowiac ze ziomek za kaske zrobil sobie mona i jestes bezradny eh to nie to co kiedys teraz nie wydajesz kasy nie ma sensu grac
Witam wrocilem po Latach dzisiaj wlecial do mnie ziomek i na to wyglada ze zebral od razu caly zlom jednak nie mialem wczesniej pola zniszczen wiec nie mogl wysylac reckow ? wyslal na mnie 20k krazkow i 1 pioniera o co chodzi ktos wytlumaczy ?![]()
Witam 15 lat temu bylo to zakazane jak to wyglada dzisiaj moge z Polskiego ip grac na serwerze uk albo niemieckim ? bez bana
Ludzie są z automatu przypisani, musisz wysyłać expy w celu poszukiwania nowych form życia.Ale nie na 16 pozycje, tylko od 1 do 15.W zakładce galaktyki są takie"obrazki" z kawałkiem DNA.Klikasz tam i wysyłasz statek na expedycję
A dokladnie co zbadac ? abym mogl wysylac ekspy dna
Dziekuje a jak odkrywac Kaeleshowie ?? to sie na poczatku wybiera czy trzeba jakies specialne budynki robic ? akurat pracuje w nocy wiec pewnie sporo bede mial czasu na wysylanie ekspedycji. Bo ja moge wybrac tylko ludzi ? jak wchodze w formy zycia
teraz to pewnie mozna miec kopalnie M na 30 lvl w 5h przy kupnie paru mil antymaterii ![]()
A znajde jakis poradnik co budowac krok po kroku pamietam kiedys byl poradnik MT w 48h chyba
ale to stare czasy ![]()
Witam serdecznie czekam na nowa uni poczytalem troche zalozylem konto na starej uni ale mam pare pytan za moich czasow bylo tylko konto komander ![]()
wybiore klase Odkrywca co warto na poczatku wysylac w ekspedycje ? co budowac na poczatku jaka strategie miec ?
Czy faktycznie jak gracz ma juz 100k punktow to najlepiej wysylac DT w ilosci 417? a gdy wysle 4170 to zysk bedzie duzo wiekszy czy i tak max policzy ladownosc po 417?
Poki co to tyle moze doradzic jak ktos lubi klase odkrywca co inwestowac itd ![]()