nic specialnego nuda
[mod='Qnick'] Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.[/mod]
nic specialnego nuda
[mod='Qnick'] Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.[/mod]
Witam symulator bitew ktory mam z tyczki ( trashsim.oplanet.eu ) nie dziala ktos posiada cos podobnego ? zebym nie musial wszystkiego recznie wpisywac? bardzo dziekuje za odpowiedz
wiecej lamo pieniedzy wydawaj w wirtualne stateczki
witam jw czy jak mam mona z planeta glowna to i on sie przenosi na inna pozycje lub galaktyke jak to wyglada ?
Graty top2 solo Uni Thuban! Top1 i top2 Twoje, kawał gracza z Ciebie widzę, podeślesz trochę podpowiedzi na PW?
100zł dziennie na antymaterie nie musisz dziekowac
No wlasnie od czego zalezy ile znajde np statkow ? im wiecej wysle floty to tym wiecej moge ja znalezc
chlopaczek kupil sobie stateczki za anty i mysli ze potrafi grac
witam jak w temacie zeby szybko ladne zyski robic odkrywca same MT / DT ss i pioniera czy dodawac cos jeszcze i ile ? z gory dzieki
Witam w co trzeba inwestowac zeby szybciej ekspedycja trwala ?
Witam mam do kupna Anty tylko w Euro wczesniej mialem w PL nie wiem co jest grane probowalem juz vpn i zmienialo tylko na dolce. Przez aplikacje mam w PL ale wydaje mi sie ze jest drozej 60k za 28zl a w Przegladarce 65k za 19zl chyba jak to naprawic? Wchodzilem tez przez telefon bez wifi ciasteczka tez off prosze o pomoc
Dziekuje troche to dziwne nie mowiac ze ziomek za kaske zrobil sobie mona i jestes bezradny eh to nie to co kiedys teraz nie wydajesz kasy nie ma sensu grac
Witam wrocilem po Latach dzisiaj wlecial do mnie ziomek i na to wyglada ze zebral od razu caly zlom jednak nie mialem wczesniej pola zniszczen wiec nie mogl wysylac reckow ? wyslal na mnie 20k krazkow i 1 pioniera o co chodzi ktos wytlumaczy ?
Witam 15 lat temu bylo to zakazane jak to wyglada dzisiaj moge z Polskiego ip grac na serwerze uk albo niemieckim ? bez bana
Ludzie są z automatu przypisani, musisz wysyłać expy w celu poszukiwania nowych form życia.Ale nie na 16 pozycje, tylko od 1 do 15.W zakładce galaktyki są takie"obrazki" z kawałkiem DNA.Klikasz tam i wysyłasz statek na expedycję
A dokladnie co zbadac ? abym mogl wysylac ekspy dna
Dziekuje a jak odkrywac Kaeleshowie ?? to sie na poczatku wybiera czy trzeba jakies specialne budynki robic ? akurat pracuje w nocy wiec pewnie sporo bede mial czasu na wysylanie ekspedycji. Bo ja moge wybrac tylko ludzi ? jak wchodze w formy zycia
teraz to pewnie mozna miec kopalnie M na 30 lvl w 5h przy kupnie paru mil antymaterii
A znajde jakis poradnik co budowac krok po kroku pamietam kiedys byl poradnik MT w 48h chyba ale to stare czasy
Witam serdecznie czekam na nowa uni poczytalem troche zalozylem konto na starej uni ale mam pare pytan za moich czasow bylo tylko konto komander
wybiore klase Odkrywca co warto na poczatku wysylac w ekspedycje ? co budowac na poczatku jaka strategie miec ?
Czy faktycznie jak gracz ma juz 100k punktow to najlepiej wysylac DT w ilosci 417? a gdy wysle 4170 to zysk bedzie duzo wiekszy czy i tak max policzy ladownosc po 417?
Poki co to tyle moze doradzic jak ktos lubi klase odkrywca co inwestowac itd