Wiedziałem że wrócisz, nie wiedziałem tylko kiedy
Wjechałeś ostro w ten dział trzeba przyznać
Niedlugo pewnie jakieś top 1 solo będzie nowe
Wiedziałem że wrócisz, nie wiedziałem tylko kiedy
Wjechałeś ostro w ten dział trzeba przyznać
Niedlugo pewnie jakieś top 1 solo będzie nowe
Gratulacje TOP1, jak juz pisalem na priv, właściwa osoba na właściwym miejscu..Czekam na powroty HS z urlopów, bo jestem bardzo ciekaw co z tej rywalizacji dalej wyjdzie
Olszynka oficjalnie możesz dopisac do listy swoich fanów
Gość ewidentnie dalej nie może przeżyć że taka lama jak Ty skasowała flote, takiemu kozakowi jak on..
Teraz jeszcze robisz top1 solo, tą flotką którą postawiłeś za anty, a pamietaj że "skill" w tej grze jest zarezerwowany tylko dla ludzi ktorzy nie buduja floty za paczki
..ciężki przypadek
No i elegancko sie rozbujałeś
Widać chwila czasu wolnego to i są jakieś wyniki
Teraz tylko coś na miare swojej flotki
Gratki już się bałem że Ci się znudziło
Czekam na więcej
Fajnie że miałeś chwilę czasu sprowadzić na ziemie tego pana
Grając z Tobą Balboa widziałem jak bardzo lubisz wyjaśniać tych mega pro nieuchwytnych forumowych kozaków
Olszynkowi trzeba oddac jednak że na tym UNI jest osobą robiącą sporo ST więc pełen szacun się należy, troche mniejszy za te napinki na forum, ale jak kto lubi...
Nigdy nie bylem zwolennikiem paczkowania, sam nigdy tego nie robilem..na mlodych UNI kazdy wie jak to potrafi wygladac, calkowicie psuje to zabawe..ale na tak starym UNI gdzie jest tyle dopaczkowanych flot, dopaczkowanie swojej do konkurencyjnego poziomu, niech sie każdy bawi jak lubi..
Pisanie że ktoś nie ma skilla bo wypaczkował flote, "najgorsi" są Ci którzy go mają i wypaczkują flote, bo potem pozostaje tylko wypisywanie głupot na forum, kiedy już lecisz w ich reckach
Fajnie sie tu bawicie, o kombinacjach z Panem Zagadką slyszalem i trzymalem kciuki za akcje..ale jak widac nie wszystko poszło jak trzeba
Porownywanie tematu tych zbiórek w obu ST totalnie bez sensu..Przy olbrzymiej wtopie flot HS zmiany w bilansie bylyby naprawde kosmetyczne..
Tutaj ten bilans troche zmienia jakby "wynik", ktoś przegrał..ale wygrał Kiedys takie ST należało by się obrońcy, nie wiem czy cos sie pozmienialo od czasów starego ogame, bo od powrotu nie musiałem czegos takiego rozkminiać...zresztą w dziale wojen % też bylby dla obrońcy
Fajnie że wklejone, bo przyjemnie jest poczytać o tym jakie kombinacje są uskuteczniane na uni, ale raczej chwalić to się tu nie ma czym..poważnie bym sie zastanawiał czy to troche nie lipa coś takiego wstawiać
Ta kosmetyczne, tam przekłamany bilans o 4kkk ale kosmetyka. Nasza "olbrzymia wtopa" jest juz odbudowana kolejnymi starciami na uni. A Tobie panie Bambax jak idzie? Tak jak reszcie flot Vipow? Cztery floty wam skasowaliśmy, żadna nie odbudowana. Wszystko na niebiesko sie świeci. Zasady zawsze takie byly, jak sie ich nie zna to po 10 latach udaje sie glupka. Zasady wojen zawsze byly inne niz ST, ale skąd możesz to wiedzieć. Chwalić tez sie nie ma czym, bo to piata wasza flota w reckach. Więcej gry mniej uprawiania propagandy poproszę. Bo spokojnie możesz pisać ulotki wyborcze.
Z tą kosmetyką to może troche zły dobór słow, bo rozchodzi sie o naprawde duże ilosci surowców, nie mniej jednak tam nie zmieniało to "wyniku" starcia, tutaj jednak lepszy bilans ma obrońca, a w RW tego nie widać i o to sie rozchodzi. Gdyby nie byloby tam kombinowanej akcji i udalo sie to trafic omijajac podstawki, to wstyd byloby to wklejać..ale że była do tego jakaś dodatkowa otoczka to serio gratuluje chęci i zacięcia, mniej juz samego starcia, bo liczby nie kłamią..
Fisher w zadnym momencie nie umuje wam umiejtenosci ani tego czego co juz tutaj osiagneliscie, bo jestescie napewno mocną ekipą, pewnie jedną z mocniejszych na ogame.pl.. Dlatego właśnie Balboa tak bardzo chciał sie z wami sprawdzić
Nie mam pojecia o co Ci chodzi z tym BamBaxem Glupio mi bylo isc na inne UNI niz ekipa z Thubana, wiec konto trafilo na Rosalind, a potem do nowego wlasciciela, bo x2 to zdecydowanie nie moj klimat..i już wylądowało w waszych reckach jak i kilka innych kont z VIP, nie wszyscy chyba byli gotowi na zamiane zdominowanego UNI, na takie gdzie trzeba się mocno pilnować
Widze natomiast ze lubisz sobie dopisywac jakies teorie do faktów, "nasza flotka" tzn VIP czy kogo? Bo ja w tym ST tagu sojuszu nie widze żadnego, Balboa tez chyba w VIP nie jest? Wychodzi na to ze kazdy gracz ktory stara sie zrobic jakąś akcje z ekipą która was spakowała jest juz od "nas"i tak naprawde nie wiadomo od kogo
Lubie podyskutowac, jak jest o czym i z kim...bo mozna tu trafic na różne wykwity Nie znam cie Fisher ani troche, tylko z tego co piszesz na forum i sorki ale po tym co wyczytałem pod tym ST odnosze wrazenie, ze masz jakis ból dupy ze ktos jest w stanie dać wam jednak lanie
Fajnie sie tu bawicie, o kombinacjach z Panem Zagadką slyszalem i trzymalem kciuki za akcje..ale jak widac nie wszystko poszło jak trzeba
Porownywanie tematu tych zbiórek w obu ST totalnie bez sensu..Przy olbrzymiej wtopie flot HS zmiany w bilansie bylyby naprawde kosmetyczne..
Tutaj ten bilans troche zmienia jakby "wynik", ktoś przegrał..ale wygrał Kiedys takie ST należało by się obrońcy, nie wiem czy cos sie pozmienialo od czasów starego ogame, bo od powrotu nie musiałem czegos takiego rozkminiać...zresztą w dziale wojen % też bylby dla obrońcy
Fajnie że wklejone, bo przyjemnie jest poczytać o tym jakie kombinacje są uskuteczniane na uni, ale raczej chwalić to się tu nie ma czym..poważnie bym sie zastanawiał czy to troche nie lipa coś takiego wstawiać
Miechu w swoim żywiole
Gratki, widze że zaczynasz sie zadomawiać
Gratulacje ogromnego % i starcia na miare tego UNI, któremu ta fuzja napewno pomogła
Balboa dzięki za telefon przed dolotem, jak rano napisaleś że spadło moje stare konto wiedziałem, że ich koniec jest bliski..ale nie że aż tak
Wiedziałem żę skończy sie po Twojemu, nawet przez moment nie wątpiłem
Cała ekipa broniąca, za chęci, organizacje i zaufanie.
Obrońcy bardzo pewnie czuli się na swoim podwórku, udało się ich niemiło zaskoczyć..Ale trzeba naprawde docenić, chęci do zabawy oraz zabezpieczenie śrubek. Coś smierdziało, ale nie aż tak zeby nie polecieć..ale recków i tak poszła potrzebna ilość
Ładny % wam z tego wyszedł muszę przyznać
Tego dnia dostałem dwie informacje, pierwszą...jaki % wyszedł z konta które oddałem..
I drugą już lepszą, że zostały 3 min do rewanżu
Gratulacje, miłe przywitanie...widze żę pomału sie zadomawiasz i jakby chęci do gry większe
To co czekam na więcej
Udało się ustrzelić coś normalnego na zakończenie Thuban, UNI ktore bede napewno wspominal z sentymentem. Bez paczkowania udalo mi sie zrobić top1 flot i najwiekszą ilośc zniszczonych statków, to zdecydowanie więcej niż mi sie marzyło zakładając tutaj konto. Poznałem niesamowite osoby z którymi granie to sama przyjemność i tylko oni przekonali mnie żebym zrobił coś totalnie wbrew swoim założenią...czyli zmienił serwer na inny niz x1, chociaz wszystkie dostepne opcje x1 były poprostu słabe.
Od początku uni nie specjalnie musiałem pilnować głownej floty, bo była praktycznie nie osiągalna, byly momenty na UNI że CLE miało na nią jakieś zakusy, był Zoel który też swoje na UNI zrobił, a później ekipa z GLORY lekko sie rozruszała, ale prób nie było.
Teraz to na mnie będą polować, od czego sie totalnie odzwyczaiłem..a zmiana predkosci na x2 bedzie juz totalnym wyzwaniem...więc stawiam że w niedługim czasie, zobaczycie mnie po tej "złej stronie" w ST, z czego napewno większość ludzi z Thuban się ucieszy
Co do samego ST, szkoda ze padlo na Maximusa, bo spoko z niego gość..nigdy nie było pomiedzy nami jakiejs zlej krwi...Przynajmniej sie wyspałeś
POZDRO DLA ZNAJOMYCH I CAŁEGO UNI !!
Agresor oddammm [VIP]
Ciężki myśliwiec 1.716
Krążownik 112
Okręt wojenny 148
Sonda szpiegowska 1.003
Bombowiec 133
Niszczyciel 31
Gwiazda Śmierci 2.419
Pancernik 1
Reaper 22
Pathfinder 85
Pancernik 2.679.393 ( -73.667 )
Agresor stracił łącznie 6.261.695.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 25.524.832.000 jednostek.
At these space coordinates now float 10.485.617.800 metal, 9.295.474.300 crystal and 2.469.476.800 deuterium.
Agresor przejął łącznie 5.156.846.085 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 10.379.855.950
Kryształ: 8.223.959.979
Deuter: 2.541.904.056
agresor zyskał łącznie 21.145.719.985 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -14.873.692.150
Kryształ: -12.207.734.679
Deuter: -3.600.251.256
obrońca stracił łącznie 30.681.678.085 jednostek.
W nocy chcialem zdejmowac moona Skorpionowi, ale na innym moonie zobaczylem jeszcze taki prezencik..
Moon 8,9 bylem pewien ze tam musi byc flotka, szkoda tylko ze nie spojrzalem na skan i okazalo sie ze nawet telepka nie ma tam wybudowanego..wiec pelen profesjonalizm, telep przeklikany gsy puszczone i zawrocone
Ale udalo sie trafic jakies jego recki, zalogowal sie po starciu i zaczal wioslowac zlom, ale praktycznie nic nie ubylo
Agresor oddammm [VIP]
Po bitwie...
Agresor oddammm [VIP]
Agresor przejął:
4.387.832 Metalu, 1.169.261 Kryształu i 1.261.855 Deuteru
Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 900.887.000 jednostek.
At these space coordinates now float 350.343.000 metal, 210.209.300 crystal and 70.068.600 deuterium.
Agresor przejął łącznie 6.818.948 jednostek.
Podsumowanie agresor
Metal: 354.730.832
Kryształ: 211.378.561
Deuter: 71.330.455
agresor zyskał łącznie 637.439.848 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -504.877.832
Kryształ: -301.468.261
Deuter: -101.359.855
obrońca stracił łącznie 907.705.948 jednostek.
Gratulacje, takie piekne zakończenie na Thuban Ci sie trafiło..% super, zysk jeszcze lepszy
Teraz pozostaje tylko czekać co przyniesie ta fuzja
W sprawie nowego UNI, mogla byc ankieta w grze...glosowalem mimo tego ze nie miale zamiaru grac, ale wybralem konfiguracje ktora by mi najbardziej odpowiadala..po ogloszeniu okazała się dokladnie taka jaką wybrałem, więc nie tylko ja miałem taki zdanie na temat ustawien. Mowa o uni YIN, czyli o uniwersum z flotami wojennymi x1.
Ostatnie kazde uni x1 miało konfiguracje podobną do tej jaka wyszła, z minimalnymi roznicami "kosmetycznymi".
Nie rozumiem jak team moze teraz pisac, ze pytania byly zadawane na forum, a malo ludzi sie udzielalo...przeciez to forum teraz,a 8 lat temu zmienilo sie nie do poznania, pod wzgledem ilosci osob tu zagladajacych czy nawet wklejających ST. Nie rozumiem tez jak mozna bylo tak wazna decyzje ja UF podjac bez konsultacji z graczami wlasnie przez taką ankiete..
Mysle ze UF to wydarzenie wiekszej rangi, dotyczace graczy ktorzy spedzili lata w tej grze i chcieliby miec jakies zdanie na temat tego jak ma to wygladac, ale wazniejsze bylo dowiedziec sie jakie chcieliby nowe UNI..
No i taki kolejny piekny ukłon w strone młodszych uniwersów, tych co nie maja jeszcze roku...a za 3 dni muszą sie na takie przeniesc..
PROMOCJA NA ANTY 30-100%, czy naprawde nie mozna bylo jej zrobic za te kilka dni?
Mi blizej do konca tej nierównej walki, niż kontynuacji gry na "waszych" zasadach..nie kupowalem tez raczej jakis duzych paczek anty, ale są gracze ktorzy napewno chetnie by skorzystali z tej promocji, ale na rownych zasadach z uniwersami docelowymi.
Cięzko mi zrozumiec kto za to odpowiada i kto to wszystko wymyśla w tak idiotycznie nie logiczny sposób, majówkowy przypływ fantazji? Czy moze jednak totalnie odrealnieni ludzi mają takie pomysły? Widac ze juz w pewnien sposob team probuje zrzucic to na graczy, że to przez nas...bo przeciez pytalismy was na forum, a jak ktos pokazał że był pomysł łączenia uni x1 (wlasnie na forum), zostało bez odzewu i zamiecione pod dywan.
Agresor kohan [VIP]
Ciężki myśliwiec 14.766
Krążownik 3.837
Okręt wojenny 2.184
Recykler 12.962
Sonda szpiegowska 16.582
Bombowiec 561
Niszczyciel 2.859
Gwiazda Śmierci 2
Pancernik 1.657
Reaper 387
Pathfinder 5.727
Pancernik 333.213 ( -120 )
269.871.151 Metalu, 81.174.684 Kryształu i 38.954.165 Deuteru
Agresor stracił łącznie 10.200.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 2.297.462.000 jednostek.
At these space coordinates now float 831.141.500 metal, 667.245.600 crystal and 116.976.300 deuterium.
Agresor przejął łącznie 1.049.820.968 jednostek.
Podsumowanie agresor
Metal: 1.516.975.921
Kryształ: 905.969.652
Deuter: 232.038.795
agresor zyskał łącznie 2.654.984.368 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -1.873.179.421
Kryształ: -1.191.932.052
Deuter: -282.171.495
obrońca stracił łącznie 3.347.282.968 jednostek.
Większość ludzi ktora gra na x1 widziała to wlasnie w taki sposob..połączniu uni Perseusz/Thuban/Juno/Earth..
Kazde to uni ma fajną konfiguracje, wszyscy to widzieli..ale jednak żeby uszczesliwic graczy, decyzja zostala podjeta..ale nie przez zainteresowanych.
Gratulacje ubicia tej flotki, troche to trwało...ale obrońca raczej nie był jakims lotnikiem którego mozna było uwalić na jakiejs kombinacyjnej akcji..jak widac zwykly pz wystarczyl
Sprawiedliwosci stalo sie zadość
Fajnie bylo widac wspolna motywacje na Perseuszu, gdzie dwa sojusze które od zawsze ze soba rywalizowały, postanowiły wyrwac chwasta
Co do fuzji, podoba mi sie ten pomysł z emeryturą..bo jak nie moglem sie jej doczekać, tak faktycznie sporo osób widze przeżyło zawód w tym napewno ja
No grubo trzeba przyznać
Zysk przyjemny, a % jeszcze bardziej
Jakieś śmieci, ale wkleje
Agresor kohan [VIP]
Obrońca Kenobi [BSG]
Ciężki myśliwiec 728
Krążownik 3.320
Okręt wojenny 1.027
Recykler 22
Sonda szpiegowska 13.847
Pathfinder 9.119
Krążownik 333.301 ( -32 )
Sonda szpiegowska 1 ( -0 )
Agresor stracił łącznie 928.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 735.920.000 jednostek.
At these space coordinates now float 230.479.200 metal, 229.524.400 crystal and 55.790.000 deuterium.
Agresor przejął łącznie 294.681.998 jednostek.
Podsumowanie agresor
Metal: 423.606.332
Kryształ: 248.118.113
Deuter: 137.823.153
agresor zyskał łącznie 809.547.598 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -522.383.132
Kryształ: -346.485.713
Deuter: -161.733.153
obrońca stracił łącznie 1.030.601.998 jednostek.