Ale gość nie pyta o to, dlaczego nie ma trashsima, tylko pyta o alternatywę...🤷
Posts by Xan
-
-
Gram na Quadrantids.
-
Cześć, jak w tytule, gra potrafi mi w losowych momentach zmienić ustawienia odnośnie mocy elektrowni fuzyjnej. Chciałbym się dowiedzieć czym to jest spowodowane, że wieczorem mam na planetach moc ustawioną na 80% a rano wszystko wraca na 100% 🤷
Najlepsze, że nie zawsze z dnia na dzień się to dzieje. Czasami potrafi być spokój przez tydzień, a czasami co drugi dzień. (albo ja to dostrzegam z opóźnieniem)
Miał ktoś taki problem?
-
Minor:
I tak i nie...
Pay2win swoją drogą, na szczęście nie miałem jakichś większych problemów z sypiącymi kasą flociarzami, jednak owszem, jest to problem. Myślę, że model subskrypcyjny by był spoko zamiast paczek. Oczywiście musiały by to być jakieś małe kwoty. Od 5 do 10zl miesięcznie + możliwość dokupienia antymaterii żeby sobie kupić kantynę. Zawsze można by też wprowadzić sklepik że skórkami - to się zawsze dobrze sprzedaje. Dać stażystom w ramach zaliczenia praktyk do zrobienia kilkanaście modeli statków i heja do sklepu za AM
Prędkości natomiast też mnie trochę drażnią. Chciałbym coś wolniejszego, coś co by tak nie zapierniczało, gdzie budowa kilku tysięcy statków nie trwa godzinę tylko dzień.
-
Wolny rozwój ma to do siebie, że każda sztuka surowca jest na nim cenna i jej utrata boli. Nie ma ekspedycji dzięki której po jednym dniu odbudujesz 1/4 tego co straciłeś.
Taki serwer byłby tylko dla tych wytrwałych, dla chcących pograć dłużej, dla tych co chcą się trochę pomęczyć.
Jest niemiecki serwer x1 i grają na nim gracze, więc myślę, że i u nas można by się nad tym zastanowić.
-
Witam, wychodzę z pytaniem/propozycją odnośnie nowego uniwersum.
Chodzi o uni jak najbardziej zbliżone do tych pierwszych, dawnych uniwersów. Ze statystykami x1, z brakiem ACS, bez antymaterii (raczej niewykonalne :p).
Czy ktoś w ogóle byłby chętny grać na takim świecie? W dobie wszelkich remasterów i odświeżonych wersji, myślę że taki powrót do przeszłości byłby ciekawym doświadczeniem