Kaps miałes być po drugiej stronie:-(.Szkoda,ale skoro tyle gęsi się zleciało to nie było szans.Zycze SZo.
Gratulacje dla obrońcy za udaną akcję.Wydatek na gąski musiał być ogromny,ale jak widać się opłaciło
Kaps miałes być po drugiej stronie:-(.Szkoda,ale skoro tyle gęsi się zleciało to nie było szans.Zycze SZo.
Gratulacje dla obrońcy za udaną akcję.Wydatek na gąski musiał być ogromny,ale jak widać się opłaciło
Robię robotę te ripery z bombkami.Niewielkie straty a bunkier zdobyty i do tego jeszcze z tankowaniem. :gratuluję:
Najlepsze do obrony jest podstawić Gęsi,tak np.z 50 k GS.
Tyle Gs na bunkrze padło,ładnie.
Teraz co innego się psuje,znikają transporty surowców,1825 Gs mi zniknęlo wracające z farmienia.Budynki się nie kończą budować its
Obrońca chyba faktycznie był "offline".Gratulacje za mega % i zysk.Co do dexu to obraziłem się na LEL,bo się nie odzywacie i musiałem z darmowego handlarza skorzystać.
Już działa.Dzis od 14:00
Nie działa dalej.To nas pojadą Ci top flotowcy co są zalogowani....
U mnie też nie działa.Przy próbie logowania pojawia się "wystąpił błąd".Już myślałem,że to ban...
Niezły procent wyszedł z tej obrony,gratulacje. Sporo musiało być tych paczek jak starczyło na tyle niszczarek.
Bosko zatankowane,graty.Szybkie krążki robią furorę w LEL.
Udało mi się dziś zeskanować flotę agresora na moonie i zastanawiałem się jak złoma dostał,skoro flota stoi. To teraz już wiem.
Gratulacje dla obrońcy i SzO dla atakującego.
Złom pod dom zawsze cieszy ,gratulacje.
5 k Gs wybronilo prawie 800 k pancy.Robi to wrażenie, gratulacje udanej obrony.Atakujacemu SzO!
Fajny wlot i grubo surki,aż mi okulary prawie spadły z wrażenia 😱,gratulacje. Paczkomat dał się lekko zezlomowac a konto po Szturmanie jak widać się nie marnuje.
Graty Covidian, 4.4 kkk Deu to już konkretne tankowanie.Masz zapas paliwa na kolejne loty.
Ładnie wam to wyszło, graty i dzięki za pozdrowienia.
Graty olszyn. Dawaj kolejne St i zostaw już te licytacje.