Przepalony Dex się zwrócił jak widać,gratulacje.
Posts by Rucin83
-
-
Gratulacje i prosimy o kolejne.Kilka takich maluszków i kopalnia bedzie:-).
-
Ryba brawo za wytrwałość i gratulacje za końcowy efekt. Wczoraj większość z nas zdziwiles,że zawróciłes flotę. Straszak okazał się skuteczny.Duża zasługa w tym chłopaków z soja. Dziś no cóż..obrońca zawalił fs-a i taki jest tego efekt. Osama SzO i zwracaj większą uwagą jak wysyłasz fs.
-
Dopiero co wrócił i już zlomuje,gratulacje.
-
Woził chłop pokaźną ilość paliwa i metki. Gratulacje za trafiony cel. Obrońcy SzO.
-
Grubo tej surki przejęte, gratki.Obroncy SzO,niby tylko trampki, ale sporo ich było.
-
Kolejny wielki procent i zysk, gratulacje.
-
No to trzeba chyba długie fs zacząć grac
O jakim ty locie piszesz? , przeviesz my nie loty dalej niz swoj uklad nie latamy , a co dopiero do waszego us gdzie mega flota stoji z paczek ... oszalales ?
chyba w podwujnym pampersie trzeba by bylo leciec
Skleroza odświeżę Ci pamięć
Jedni grają z paczek, inni w kilku na kontach samo życie.
Ten pierwszy raport z bombkami i ripkami zdecydowanie lepszy.Male straty przy takim bunkrze,gratulacje.
W tym rw powyżej chyba obrońca podniósł flotę,bo musiało coś tam stać jak taka ekipa leciała.
-
Olszyn głowa do góry, odbudujesz się,a jak nie to klikaj domki. Choć szkoda sojusznika to dla Rybaka gratulacje,niezłe to było bum.
-
Brawo boski, rozbiłeś bank z surowcami.
-
Proszę bardzo boski. Mega procent z obrony,graty. Atakującemu SzO.
-
To konto zostanie skasowane między 30.03.2023 03:30:00 a 30.03.2023 05:00:00.
Nara
To się załamał tym złomem 🤭.
-
Sporo szkiełka wpadło i fajny zysk,gratulacje.
-
Graty za kolejny fajny % i zysk. Miłego przetopu a obrońcy SZO.
-
Zysk miodzio, udany dzień dziś miałeś .SZO dla obrońcy.
-
Ładne tankowanie,gratulacje.
-
Wow, ten przejęty metal rzuca się w oczy, gratulacje fajnego zysku. Obrońcy SZO.
-
Nie popieram.Niech zostanie jak jest.
-
Ładnie wam to wyszło. Tyle surki i paliwa przejęte,że można tylko pozazdrościć.Graty zgranej akcji a obrońcy SZO!
To Terminator ma już 55 k GS....
-
Gratulowałem na priv, to i tu się podpiszę. Kosmiczny zysk i niezłe tankowanie. Obrońcy życzę SZO, mimo, że dał mi się we znaki. Pisał mi o "inwestycji", ale jak widać się nie opłaciła.