Posts by 19DaWiD45

Witam

Jako iż dawno mnie tu nie było dziś po zrzuceniu urlopu zdziwiłem się nowym sposobem wysyłania floty

Nawet zrzutka surowca z własnych planet to koszmar. Brakuje wszystkich udogodnień jakie były jeszcze z 2 miesiące temu typu auto uzupełnianie , lista planet itd

Moje pytanie:

Czy jest jakaś łatka/ program/ ustawienie by choć trochę poprawić ten syf??

Ja to potrafie iść na lodyzostawić flote na moonie i patrzeć z boku :) przecież ogame to jeden wielki syf

OOO jaki tu temat się rozwinął :) od pogawędki po istną jazdę na Szymonie :P

Ja muszę stanąć po jego stronie i być naprzeciw wam.

Zawsze bronie słabych ludzi z niedojebaniem mózgowym , analfabetów alkoholików dyslektyków ćpunów i co tam sobie jeszcze życzycie :P

Nie karmcie trolla to sam zdechnie :)

Póki gram to gram a dupę to Ty liżesz poszczególnym graczom uni byle by łomotu nie dostać :)

Każdy gracz uni ma prawo sie wypowiedzieć

Nie da się zrobić eko x8 z tego co pamiętam.

da radę

Na tym etapie gry gdzie bunkry z fuzji mają wartość po 10-20kkk złom z obrony to kiepski pomysł ;)

oo to mnie zaskoczyłeś że da radę... ale to wtedy i badania w górę muszą iść nie?

mareczekz20 na Ledzie ogólnie zmian było dużo zaczynając od handlarza poprzez zmiany parametrów i to było słabe...

Tak samo dla mnie słabe było zmiana speed x1 na wyższe ...na innych uni oczywiśćie.

Co do zmiany tutaj jako ekonoob jestem na nie... starczy tej dynamiki

Nie da się zrobić eko x8 z tego co pamiętam. Może iść w inną stronę zamiast eko większe to mniejsze zyski dla flociarzy? Ja osobiście jestem za tym by zostało tak jak jest a argument o tym że gracze Ledy są w tyle jest słaby bo ewentualne przyśpieszenie gry nie da profitu graczom Ledy a całości universum

Usunięcie kogoś z S&D to dość istotna kwestia, dlatego zanim jakieś decyzje zapadną to chcemy mieć wszelkie informacje żeby właściwie ocenić sytuację która miała miejsce. Łatwo jest podjąć niewłaściwą decyzję, dlatego chcemy to zrobić dobrze, a nie pod presją kilku osób które mają focha i grożą odejściem.

W kwestii tych osób które same się wypisały, to nie rozumiem porównywania szybkości naszego działania z decyzja o ewentualnym usunięciu kogoś za złamanie zasad. Jeśli ktoś sam chce odejść to jest decyzja tych osób i my tu nic nie rozpatrujemy, dlatego nie wiem czemu mielibyśmy zwlekać z informowaniem innych graczy, że mogą szukać zastępstwa. Przecież nie będziemy padać przed nimi na kolana i błagać żeby zostali. Zgłosili odejście więc odeszli.

xD Wy mówicie o jakimś rozpatrywaniu żeby kogoś nie skrzywdzić, a tak po prawdzie pedro i abbi juz dawno powinni zostać usunięci z gry za atak na Bunnego, no ale szanowne grono "specjalistów" nawet swojego regulaminu nie potrafi egzekwować tylko oczywiście znów jakis "wyjątek, wyjątków" itd. itp. kolesiostwo okropne

Wcześniej też pisali żę czekają z decyzją do weryfikacji tematu w grze. W grze temat został zweryfikowany posypały sie bany a Ci dalej weryfikują :) Skrzywdzeni to zostali tutaj uczciwi flociarze a wy się zasłaniacie chęcią nie skrzywdzenia oszusta :) Hipokryzją można już to nazwać czy jeszcze trochę brakuje ? Toadie  Ruda ?

Bardzo szybko rozpatrujecie Rezygnację. Szkoda żę tak szybko nie rozpatrujecie tego co oczywiste jak tamto owocne starcie na Tatku.

Co tu jest do wyjaśniania? 2 konta złomujące na banie konto zezłomowane na banie co jeszcze trzeba wyjaśniać? Za niewinność wiszą ?? Taki przypadek że akurat te 3 konta w jednym czasie?

Będziecie to tak długo wyjaśniać jak długo wyjaśnialiście ekipę z Virgo??

Po co chłopaki mają grać w SD skoro wśród nich są takie ananasy i są bezkarne?

Ruda sytuacja wymaga sprostowania z Supprtem - napisałem odwołanie od podjętej decyzji bo żeby był Push to trzeba być na plus na takim starciu a ja takiego nie miałem więc czekam na odpowiedz GO.

Jest możliwość że mogłeś nic nie wiedzieć o tej ustawce choć malutka... ale to znaczy że Charisek wkopał Cię na minę tak? Chcesz napisać że Cię wrobił czy jak?

Czy poprostu uznałeś ( wiedząc o sutawce teoretycznie) że jak wyjdziesz na minus przy tym to będzie to legalne??