Ładnie Arku na początek starczy. Buduj się na nowo i ciśnij te uni.
Tylko pilnuj się dobrze
Ładnie Arku na początek starczy. Buduj się na nowo i ciśnij te uni.
Tylko pilnuj się dobrze
Graty Leia. Kto jak kto ale Ty zasługujesz na konto po Fabianie. Największa aktywistka tego uni
Ciśnij dalej
Temat rzeka. Dziwie się że lduzie chcą jakiś zmian od teamu na konkretnym uni.,
Ja bym się bał prosić o zmianę czegokolwiek tych ludzi. Już nie raz nie dwa pokazali że jak się za jedną rzecz zabiorą to 20 innych przy okazji zepsują
Złom z obrony pomysł słaby , podwyższone eko? Uni i tak jest szybkie komus za wolno to śa gry typu Ugamela czy jakoś tak
Siema
Temat dla tych co szukają chętnych na wymianę prób księżycowych
Jako pierwszy zgłaszam zapotrzebowanie na 1 moona. Nick w grze Quetzalcoatl
Lub tutaj w temacie
Ogólnie przeglądarkę mam aktualną . AGR nic z tym nie robiłem jest jak było kilka miechów temu. Liste planet teraz mam na 1 stronie floty (czego wcześniej nie zauważyłem ) . Chodzi oczywiście o komputer. Dla mnie zmiana drastyczna
Witam
Jako iż dawno mnie tu nie było dziś po zrzuceniu urlopu zdziwiłem się nowym sposobem wysyłania floty
Nawet zrzutka surowca z własnych planet to koszmar. Brakuje wszystkich udogodnień jakie były jeszcze z 2 miesiące temu typu auto uzupełnianie , lista planet itd
Moje pytanie:
Czy jest jakaś łatka/ program/ ustawienie by choć trochę poprawić ten syf??
Anon Szacun za postawę po takim dzwonie
Powodzenia w REALU to dobra decyzja
Graty steka ekipie złomującej
Darkstar mordo co jest z Tobą? Zawsze dobrze się pilnowałeś . Starzejesz się chłopie
Szo i wracaj silniejszy
Oj Wielebny zaś ?
Szo mordeczko!!
Graty wyczucia
Display MoreDisplay Morea ja dodam do rondelka że nie znam się na grze, że Jabol ma szybkiego neta i uciekł w 1 sec (bo na ucieczkę miał dwie) i jeszcze sec widział atak w podglądzie ale co ważniejsze wyrastają nam tu inne gwiazdy ^^
jedna obiecała mnie dojechać, obecnie ma nik Kuba Rozpr....
https://gyazo.com/8ffd09d749d66e5cde65ca8435a7815a
kurczę, koledzy z bloku od czasów Eridanusa dzielnie się wpierają pushem, tzn wspomożeniem wiernych
święte słowa toteż sobie odpuściłem i przyglądam sie z boku \
PS z portfelem rywalizować nie zamierzam bo lepiej iść z córką na lody
Ja to potrafie iść na lodyzostawić flote na moonie i patrzeć z boku przecież ogame to jeden wielki syf
Widzisz Leras? Mylisz się
Quetz coś bym wysłał ale nie mam Nie martw się sojusz wspomoże
Szo Quetz!! Witam po ciemnej stronie mocy
Dobry mecz był i to jest ważne
Agresorowi graty.
Co to się staneło Leika w Chaosie. Quetz to jednak dobrze liże
Sith do teraz żałobe ma cóż czasami i tak się zdarza .
Graty steka
OOO jaki tu temat się rozwinął od pogawędki po istną jazdę na Szymonie
Ja muszę stanąć po jego stronie i być naprzeciw wam.
Zawsze bronie słabych ludzi z niedojebaniem mózgowym , analfabetów alkoholików dyslektyków ćpunów i co tam sobie jeszcze życzycie
Nie karmcie trolla to sam zdechnie
Gratki INC.
Ty to zawsze miałeś farta do znajdowania ofiar Lata lecą a TY dalej Swoje
Obrońcy Szo
Darkstar mordo Szo!!!
Atakującemu Graty
Display MoreDisplay MoreNie da się zrobić eko x8 z tego co pamiętam.
Na tym etapie gry gdzie bunkry z fuzji mają wartość po 10-20kkk złom z obrony to kiepski pomysł
oo to mnie zaskoczyłeś że da radę... ale to wtedy i badania w górę muszą iść nie?
mareczekz20 na Ledzie ogólnie zmian było dużo zaczynając od handlarza poprzez zmiany parametrów i to było słabe...
Tak samo dla mnie słabe było zmiana speed x1 na wyższe ...na innych uni oczywiśćie.
Co do zmiany tutaj jako ekonoob jestem na nie... starczy tej dynamiki
Dawid, przecież i tak mówiłeś że nie będziesz tu grać, to co dupe zawracasz
Jest dobrze tak jak jest, nie ma sensu nic zmieniać, najlepiej dajcie im eko x milion, bez złomu z obrony, żeby mogli siedzieć i grać zza obrony, bez sęsu
Póki gram to gram a dupę to Ty liżesz poszczególnym graczom uni byle by łomotu nie dostać
Każdy gracz uni ma prawo sie wypowiedzieć
Nie da się zrobić eko x8 z tego co pamiętam.
Na tym etapie gry gdzie bunkry z fuzji mają wartość po 10-20kkk złom z obrony to kiepski pomysł
oo to mnie zaskoczyłeś że da radę... ale to wtedy i badania w górę muszą iść nie?
mareczekz20 na Ledzie ogólnie zmian było dużo zaczynając od handlarza poprzez zmiany parametrów i to było słabe...
Tak samo dla mnie słabe było zmiana speed x1 na wyższe ...na innych uni oczywiśćie.
Co do zmiany tutaj jako ekonoob jestem na nie... starczy tej dynamiki
Nie da się zrobić eko x8 z tego co pamiętam. Może iść w inną stronę zamiast eko większe to mniejsze zyski dla flociarzy? Ja osobiście jestem za tym by zostało tak jak jest a argument o tym że gracze Ledy są w tyle jest słaby bo ewentualne przyśpieszenie gry nie da profitu graczom Ledy a całości universum