Podbijam ![]()
Posts by 19DaWiD45
-
-
Gruba akcja gratuluję!! Agresor się pewnie nawet nie spodziewał czegoś takiego.
Fajnie mieć 20k GS na takie strzały
Pokonanemu Szo i tak szybko odrobi ze swoim zacięciem do gry
-
Tomee tak patrze i patrze i wyjdzie na to że 1/2 floty zbudowana w ostatnich miesiacach przez Ciebie pochodzi z pz z Trissa

Rywalizacja nabiera rumieńców widzę
Graty i Szo pokonanemu
-
Wy to macie już monopol na Jarka i jego bota co się często psuje

-
Cieszą się moje oczy na widok kasztana chudego w reckach... choć nie mieszam się w zagrywki na lkini PGS STP to te rw akurat mnie cieszy, kasztan nie zasługiwał na bycie w PGS on tam był tylko dlatego by mu PGS nie zrobiło z pupy jesieni średniowiecza lizał lizał aż wylizał

Za zdradę Wiedmolola / kolegów mieczem kasztana !!

Miłego przetopu
-
-
Bot mu sie zepsuł to i zostało mu odebrane... jedyne co się zmieniło to gwałciciel floty Jareczka... kiedyś to był pl1 który go pakował co chwilę lecz teraz siedzi na U przed wami to teraz pada na Was

Polecam częściej go odwiedzać
-
Za Chudego graty! Fajnie widać go w reckach nawet jeśli to śmieci tam trafiły. Za Wiedmolola mieczem chudego
!
Fajnie się bawicie z PGSami przynajmniej macie po co grać -
co jak co Graty akcji ,, Tomee pięknie w nocy czuwał nad opóźnieniem floty która leciała bez ryzyka

Coś widzę że PGS ma więcej zabawy z Trissem i resztą niż mieli kiedykolwiek z Gierkiem (pomimo iż Triss i reszta nie mają nic
) -
Fajne starcie duże floty fajny zysk czego chcieć więcej??
Na tym uni co większe starcie to i więcej zarzutów prawda jest taka że jeden sojusz pozamiatał całe uni za pomocą całej machinerii dostępnej graczowi od GF nikt z tym nic nie zrobi

Fajne te Quantum takie nie za mocne nie za słabe a dawni pogromcy satelit na U siedzą
Jeszcze tylko jeden taki co noże w plecy wbija pozostał ale też na U 
Cieszy mnie to że już tu oficjalnie nie gram choc czasami zaglądam
CZekam na więcej grubych steków
-
Ilość GS kosmos.... starcie z % jak i zyskiem kosmicznym
TAk to jest jak ktoś komuś coś zabierze i ten ktoś chce to odzyskać.. fajna akcja sojuszowa
-
-
sandacz że Ty jeszcze grasz to aż nie wierzę

Graty Starcia co prawda sezon na sandacza w Polsce trwa już jakiś czas i na jesień będzie jego szczyt ale na ogame się właśnie zakończył
Pokonanemu na cóż... swoje za uszami ma... nie ma kolegów nie ma rybki
-
kurde takie łupy że ąz serce ściska... jak tak dalej pójdzie to sam wrócę do gry skoro sponsor rozdaje sure i statki na lewo i prawo

-
pl1 z wywołania do tablicy dobrze wiesz kto co i jak z resztą całe uni wie co gdzie i jak
co do forum śledze je sobie z ciekawości a uni z sentymentu ale nic więcej mi się już nie chce, wał na wale i albo grasz albo śledzisz te wały.Jeśli grasz to z automatu masz nikłe szanse bo i tak zaora Cię pierdyliard statków, jeśli z kimś trzymasz to i tak ten ktoś zaora Cię przy pierwszej okazji . Walka z wiatrakami nie jest dla mnie już
Co do przyrostów to teraz jest ciężko komuś udowodnić czy ma sure z lewych kont czy z paczek czy poprostu z klonu takie czasy przyszły i z tym trzeba się pogodzić. P2W napędza grę do niebotycznych kiedyś % zyski GF rosną więc z technicznego punktu widzenia wszystko jest ok dla twurców/ operatorów.
Co do teamu to nie ma się co wypowiadać jest jaki jest inny nie będzie. (nawiązanie do wypowiedzi z całego DiDu ) sam kiedyś chciałem się tam dostać kilkukrotnie i nigdy się nie udało (to chyba za bana na forum za przekleństwa) bo w grze nie miałem nigdy , no albo poprostu mnie nie lubią
-
oo kurde pl1 zaczyna mówić ludzkim głosem w Dziale DiD jak i w ST normalnie nie wierze

Muniek wraca

-
@I am back tak jak Carlos trafiłeś w punkt z tym nickiem

ale dodam że potrafi także pw pisac jak i do mnie w tej sprawie ale na pytanie dalej nie potrafi odpowiedziec

-
Carlos ale nadal nie odpowiedział Ci na pytanie o nick
unika unika 
co do przyrostów..w dobie paczek jeszcze cos kogos dziwi?
nowe konta mając po 10-12kk pkt robia dzienne przyrosty po 2-3kk stanowiące 30% wartości konta dzień w dzień
co to jest 30 baniek przy paczkomatach . 30 baniek to in post amator każdy może
-
Jeśli nie dostał akceptacji od PGs to jak może być ich Akademią
Tron czyli dawniej PędzącyJeleń jeśli się nie mylę ?Czy pędzący to nie wiem ale jeleń to tak

Tron z Disco Cetusa

-
Arcana założył akademię PGS i nie dostał akceptacji od PGS...
Dogadajcie się chłopaki co do akademii może i tron do niej dołączy

Graty i Szo!